Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Skyrimu oznámeny
25.10.2011 | Aleš Smutný
183 příspěvků
-
jakže ? to je nějakej renonc, né ?
-
Protože tam je vždycky osamělý rek, v Morru to byla inkarnace dávného vládce temných elfů (těžko by tam byli dva a víc), v Oblivionu se hrdina zjevoval ve snech Císaře a v Skyrimu to je poslední dovahkiin, člověk, co mluví dračím jazykem. Kvůli MP by se musel zásadně překopat celý tenhle koncept, a atmosféře by to taky moc nepomohlo. MP ať si hrají v jiných rpg, TES často nese označení Offline MMORPG, a hráči a tvůrci jsou na to hrdí.
-
Počkat Skyrim bude mít autoheal? *1* To si dělají p*del ne? *1* V RPG jedině lektvary!
-
No po zklamání že na mém 4 jádru a GTX 260 nerozjedu Battlefield 3 je tohle velká útěcha *1* Aspoň něco boha jeho *1*
-
Tak třeba samostatnou coop kampaní kterou by mohli vydat jako dlc.
-
Jak se to vezme. Třeba neustálé načítání při přechodu do domu, nebo dungeonu, bylo už za Oblivionu anachronismem. Nevím jak to bude ve Skyrimu, ale počítám že díky konzolím se nic nezmění....
-
Ale tak teoreticky by se tam dal udělat, ale tak maxiálně co-op. Vývoj by akorát užral peníze a navíc jak do toho zapojit příběh? To by tam byli najednou dva dovahkiinové? Fandové ES her po MP moc nevolají a já jsem za to rád. Však ten MP snad taky nemusí být všude, ne? *3*
-
Hairy_Ass:Prosím o vysvětlení.
-
Třeba kvůli samotnému vyznění příběhu TES her? *6*
-
I ty polykají peníze, který by mohly jít do SP, což je u TES vždy přednější, většina fantasy RPG multiplayer nemá, prostě se tam nehodí......
-
a teraz jeden kriticky nazor(brany z videi doteraz publikovanych):
inventory su otrasne, autoheal v RPG? v2011 roku uz mohli programatori naprogramovat taky fireball, ktory zapali travu, drevene casti interieru a podobne, dalej ak to ma byt rpg pre dospelych, znazornenie zranenia by nezaskodilo,AI je na bode mrazu, jedine co priserky vedia, je rozbehnut sa na hraca(dufam ze budu vediet aspon ucinne blokovat udery ), niektora animacia je skvela(pohyby priserok)ale niektore vyzeraju ako z manic minera - vid video s pasucimi sa mamutmi
hrac sekne do mamuta a mamut sa otoci na vlastnej osi smerom k hracovi, obor chyteny drakom na neseny do vzduchu vobec nezmeni animaciu, je ako socha...
niektore casti mi skor pripominaju Heretica, nie rpg :) -
Tak to mi pověz proč by se MP nehodil TES.
-
A co externí studia?
-
...prekvapuje ma, ze niekto s tak evidentne "mohutne vyvinutym intelektom" ako Joe vobec zvladne sem pisat tie jeho hovadiny, nie aby este po niekom nieco cital :) inac s tymi večnými hadkami či už konzola/PC, resp. kto ma aku zostavu je to uz neskutocne otravne...
-
Pročpak to? SW:TOR, Skyrim, Kingdoms of Amalur: Reckoning a Mass Effect 3 na tom rozběhám v pohodě. Troufám si předpověděď, že i na Dragon Age 3 nebo BioShock: Infinite bude moje sestava stačit. A pak mám mraky starších her, které čekají na mé poličce, až bude vhodný čas. A k tomu samozřejmě hry, které jsem ještě, z nedostatku volného času, ani nezakoupil. I kdybych nekoupil nic jiného, než výše uvedené hry, tak herní nouzí trpět nebudu aspoň čtyři roky. Od té doby, co máme GOG, není hi-end počítač nutností *4*
PS: Počítám, že DOOM 4 tu bude v roce 2013. Když ne, tak holt vylepším sestavu mimo pořadí *1* -
U kazde hry od Bethesdy se vyplati pockat na patche a predevsim mody od fanouskovske komunity.
-
a né jedno jedno od každého..
-
Už se to blíží konečně další nádherné RPG po Vědmákovi 2 na dlouhé zimní večery :-)
-
Eeehm jen upřesním. GTX260 měla 192, omlazená verze 212(tuším) shaderů, což je dnes ekvivalent 550Ti (192 shaderů, ale jen 192bit sběrnice pamětí, tj. náchylnější na vysoká rozlišení). GTX560 má 336 shaderů, GTX560Ti má 384 shaderprocesorů.
-
Vždycky se slibujou mírný HW nároky a pak když má člověk přesně to, co tam je uvedeno, tak se mu to seká a je to nehratelné.