Přejít na výpis diskuzí
Hardwarové požadavky Skyrimu oznámeny
25.10.2011 | Aleš Smutný
183 příspěvků
-
Ty si magor Joe
-
Ne
-
Hmm...
Pro me byly v TES vzdycky nejdulezitejsi gameplay a pribeh. Ale to u skoro vsech her. Zbejva uz jenom 17 dni *1* -
bude to mít multiplayer?
-
Od Oblivionu.
-
Díky, jsi pozorný a proto taky jedno dostaneš. Nemáš zač.
-
Taky si říkám, že už se nějak zadýchává.
-
V 98 stávali kvalitní hry 1500kč. Dneska je trend většinu her dát za 900kč, což si myslim, že je v pohodě. Kdyby ale stály opravdu 500-600kč, tak kolikrát o tom tolik nepřemýšlím.
-
Je fajn, ze dali tahkle mirny naroky. Lidi se starsima PC v pohode zahrajou a lidi s novejma daj ultra a stahnou mody. A navic od kdy byly TES o grafice...
-
Už je koukám pomalu čas na koupi čtyřjádra, dvoujádro mi zatím na to moje hraní rpgček a strategií stačilo, ale je to stále slabší a slabší článek mojí sestavy. *9* *4*
-
Jasne, a tys nikdy zadnou hru nestahl vid? Ja se to alespon nesnazim predstirat.
A btw, Skyrim uz mam davno preodbjednanej. -
Z principu mate ode me všichni minuska
-
S PC verzí TES se ale oproti BF3 nikdo nijak extra nemaže, pepíčku. BF3 jede na PC s tunou nových technologií, TESV nikoliv.
-
Víš, jestli má někdo 2 roký starý core 2 quad na 3,6 Ghz nebo nový core i5 na 3,6 Ghz je úplně jendo ty "d.bile" jak tady někoho nazýváš... k tomu rozumnou grafickou kartu a opravdu s 60 fps nebude mít problém ve Skyrimu, ale to trouba jako ty nepochopí.
-
a z ceho usuzujes, ze oni mysli i7 a ne prave to 2 roky stare 4jadro ? Pocitam, ze kdyby chteli napsat i7 tak ho tam daji a je to jasne, takze bych byl v klidu a nepanikaril s nejakym ultra HW
-
To že máš návyky zvířátka ve stylu "když musíš, tak musíš" neznamená, že druzí také.
-
ale no tak... goty oblivionu vysel az po roce a pul a to bych cekat vazne nechtel... tisicovku za to nedam, ale az to bude treba na aukru nekde mezi 6-700, tak ok..
-
az si rikam, ze jsem si nemel ted kupovatu tu gtx460... ale co, dam to na ultra a bude to fajn. je dobre, ze je to nenarocny, ze si to uzije kazdy. grafika me zklamat nemuze, muze byt klidne prumerna, ale at to bavi...
-
Doporučená GPU u Skyrimu je GTX 260. U Battlefieldu 3 GTX 560, ty taky konzolová hro. Čti pořádně
-
Hmmm, budes opravdu ten pulrok cekat nebo hru stahnes? Protoze jak znam sebe, tak ja bych to nevydrzel a pak uz si tu hru stejne nesel koupit.