Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..a nikdy jsem nepouzival integrovanou zvukovku. Ted mam x-fi fatal1ty
  • Vsechno davam na 1920x1080, mam LCD 24"

edit: jen nikde nezapinam stiny, ja to vlastne nikdy nehral se stinama, teda krome thiefa a mafie1 :)
  • Ale na jaky rozliseni/detaily? Mne 8800GT prestala stacit nekdy v lete 2009 a to sem v ty dobe jel na 1280x1024 a ne nijak extra vysoky detaily
  • Verte nebo ne, ale moje nvidia 8800 GT chodi na Q6600 quad porad obstojne. Ach ty za*** konzole
  • Kde jsou ty doby, kdy byl rok starej počítač starej a člověk si zahrál akorát na úrovni detailů normal :-) A at mi nikdo neříká, že za to nemůžou konzole, protože Arma II a mody jako PR pro BF2 jasně dokazujou, že to prostě nezvládnou
  • Já jsem Pcčkář a brácha jede na PS3 a sám uznává, že na pc prostě nemá, nemyslím love ale celkově výkon. Není,co řešit. Pokud vývojář udělá hru se špičkovou fyzikou a grafikou, že nepoznám,jestli je to full hd dokument o mý mámě nebo "jen" hra, tak si ji prostě konzolista zahraje osekanou na 720p s directx 5.1. Ale vydělá víc na prodeji konzolové hry jak na pc. A o tom to je.
  • COD som ani nesťahoval, ale Mafia II bola 800x600 oki, žiadne silenie očí, napr AC I bol horšie optimalizovaný ako ACII, v I to bolo mimo miest des, II bola v poho, nikdy som nemeral FPS, si pamätám Quake I a to bol teprf komix - kedys.
  • FeebeEWN
    Já patřím k těm, kteří hrají na notebooku. Není to herní notes, ale ani žádná plečka, každopádně nakupuju tam pravidelně starší hry (celkem 75). Spoustu z nich sem koupil proto, že sem je dříve pirátil a doteď sem je třeba ani nenainstaloval. Nejnáročnější hra v mojem seznamu je Crysis, které ještě zvládnu na vysoké detaily :) Nové hry nekupuju proto, že jsou moc náročné a drahé. V neposlední řadě na ně není čas.
  • Obzvlast ma pobavila posledna tabulka: APPLICATION, SERVICE OR SUITE
    µTorrent - 29.41% ... Predsa len kto kupi macku vo vreci? :D
  • Čššššš PR a marketing vyrába prémie a bulvár tiscali to tlačí plebsu, nechaj to tak, bo ovčani začnú myslieť bez reklám a kravaťáci podochnú, a chceš ma´t na svedomí 6 000 000 kravaťákov?
  • Takže na kolik FPS sis to dával ono zase hrát na 30FPS např CoD není žádná sláva?
  • Jo, vyzkum kterej nebere v potaz novy sestavy nam ukazal, ze nepribyvaji novy sestavy. Staem plz. *1*
  • Myslím, že steam presne vie aké máš PC, stačí byť trochu pirát a skúšať niečo spustiť vo Win 7. Proste nechcú prezradiť svoj trik, ktorý je agresívnejší ako SecuROM.
  • Mam AMD 64X2 6000+ 4GB RAM DDR2 a GTX460 1Gb a zahraju si všechno na vysoký detaily, takže bych řekl že dnešní nadupanej PC je absolutně, ale absolutně k ničemu...
  • Ja som tiež pomerne spokojný s titulmi ktoré dnes vychádzajú je fakt že herná doba je v drtivej vadšine podpriemerná ale keď niesi človek ktorý potrebuje každý deň novú a skvelú hru tak si aj v dnešnej dobe hodne kvalitne zahrám.
  • JJ to je as jasné že nebola, problém nerobili mestá, ale krajina mimo, ale napr AC I pre mňa vyzeral krajšie ako teraz, keď tam je AA, HD ...
  • řekl bych že to tak bude
  • Pre 6 000 000 sráčov /myslené ako čo idú za TO ČO SA MÁ HOVORIŤ, hlavne nemyslieť/:
    http://www.lidovky.cz/stredecni-ln-bude-rathovou-unikovou-cestou-izrael-fwx-/ln-media.asp?c=A120724_214808_ln-media_ape
  • Lol? CO to jako má být? To jako že když jsem si zakládal steam na HD2600XT tak ji mám oficiálně i teď? *15* Nebo co je to přesně za bug? trochu jsem to nepochopil, prosím někoho!
  • Burik
    Je to dost podstatny bug. Ja vymenil tri PCcka, za celou eru co jsem na Steamu *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit