Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Pravda no:)Ale nějam mi prostě vadí, že poslední hra, u které jsem řekl, jo to vypadá fakt dobře byl Crysis 1. Od té doby nic:)
  • kostejnesmrtelny
    Mojí mašině budou v září čtyři roky (v tý době to byla vyšší střední třída) a fakt je, že místy (Zaklínač 2 například) už to na plný detaily neutáhne. Ale tolik těch her zase fakt není, aby mě to donutilo upgradovat a to přitom loňskej rok byl na dobrý hry docela hojnej.

EDIT: Zapomněl jsem Shoguna 2. Tam to teda C2D už fakt moc nedává *1*
  • a nebo pozvat holku na večeři *3*
  • lipkozzi
    Whatever...
  • Záleží taky na hře, já ještě dva měsíce zpět pařil v kooperaci Dead Island v 1920x1080 při plných detailech, mimo stínů na střední, s AMD Athlon 64 X2 5600+ 2,8GHz a 9800GT 512MB. A to byla fakt pěkná podívaná, ale byly hry, co ani tak dobře nevypadaly a sekaly se. Teď mám s GTX560 zase na nějakou dobu klid.
  • hlavne se registruj blbče, a pak pochop, že se ptáš špatne ....
  • Myslím, že dokud nebudeme mít absolutní čísla místo nějakých procent, nedá se o stavu herní PC scény tvrdit vůbec nic. Tohle může být jednoduše způsobeno tím, že lidé začali instalovat Steam i na svých pomalých noteboocích, protože se dost rozjela indie i retro scéna.
  • smejki
    seems legit
  • Ale tak tomu SC2 bych i věřil. On je nejnáročnější na processor, a integrovaná HD3k v 2600kčku by to měla utáhnout na low i na možných 60fps, ikdyž to je podle mě už trochu moc *3*
  • Jednu dobu se objevili na pctuning foru hned 3 experti co hrali Starcraft II na integrovane grafice (HD 3000 tusim) . Ten treti dokonce v 1920x1200 s 60 fps. Tk jsem si na ne hned vzpomel. *15*
  • DangerousDave
    keďže som mal donedávna prakticky rovnakú zostavu tak asi by som sa naozaj dosť divil. Dnešné hry vyžadujú rýchlejšie procesory najmä ked sú všade nevydarené porty ktoré na starých zostávach trpia stutteringom a obrovskými výkyvmi framerate a to aj bezohladu na detaily. Možňo ak ten starý Quad poriadne pretočíš môžeš hrat s 20-25 fps na low vo fullhd aj moderné hry ale bude to proste na nič.
  • Ber to z té lepší stránky... budeš moct koupit levně HW z tohodle roku, který na to bude bohatě stačit *3* *15*
  • To by ses divil
  • A nadupany pc je taky pro lidi co chcou ty hry na high hrat s vic jak 5 fps. Jestli k tomu nemas displej z telefonu. *15*
  • DangerousDave
    ja som jeden rok v minulosti upgradoval grafickú kartu 3x *1* ale to už teda troch chorý extrém ... imho ideálne aby sa udržal nejaký pokrok ale nebol veľký nápor na peňaženky je vhodné upgradovať GK raz za 2 roky a základ raz za 4.
  • DangerousDave
    tak pokial sa uspokojíš s 10-15 fps tak potom chápem...
  • nadupaný PC je pre ľudí, ktorí ho využijú hlavne kvôli svojej práci a pre pinďúrov, ktorí si potrebujú merať svoje ego podľa výkonu HW
  • Veskoslav
    Steam aktualizuje tvé pc, když si kupuješ novou hru například:)Ale musíš to mít zatrhnuté.
  • Veskoslav
    A proč bych měl dělat upgrade? Co mě k tomu donutí? Grafickou kartu, co má podporu Dx 11 mám druhým rokem a kolik her jsem na to využil 6-7? Díky konzolím jsem do upgrade pc nemusel narvat prachy více jak 3 roky (nepočítám-li tu grafiku, kdy předešlá odešla do křemíkového nebe). Doby, kdy jsem co dva roky měnil či vylepšoval jsou dávno pryč, protože na to není sebemenší důvod. S novou generací konzolí vyměním kompletně pc, ale jak to tak čtu, tak počítám rok 2014.....

P.S: Ne díky tomu neděkuji konzolím:)
  • lipkozzi
    Pockat. Mesta, krajina okolo? Hral si ty vobec GTA IV? Nebolo to skor GTA San Andreas?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit