Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upadat proč? Další vtipálek co bude tvrdit že hry bývali dřív lepší a že kvalita hry se odvozuje jen od toho kolikrát při hraní člověk umře a jak moc zamotané jsou herní principy?
  • Ted premyslim ze 5 her je mozna moc... vysla tenhle rok vubec nejaka takova hra? Mne uz se to vsechno hrozne slilo dohromady.
  • Né že bych ti nevěřil ale schválně na kolik snímků za sekundu si ty hry hrál, docházelo k nějakým propadům FPS, na jakém hraješ rozlišení, jak sis nastavil grafiku?
    Hmm znám lidi kteří se budou do krve hádat že hra běžící na 35FPS (a která je dělaná na 60FPS) je plynulá a znám taky psychopaty kterým nestačí míň než 100FPS.
  • Taky to vidim tak ze zatim neni duvod pocitac nejak extra vylepsovat. Hry se zjednodusuji kvuli omezenosti konzolim. A to jeste treba rict ze hodne tech rychlokvasek nejsou ani poradne optimalizovane.
  • Mínuská? Chcete návod ako spustiť GTA IV na XP? Pravdu, zrejmä nemáte radi, ale recht je hovoriť, že ich bolo 6 000 000
    *1*
  • jediny co nova generace zmeni je hezci grafika. hry budou dale upadat
  • Hry, ktoré išli a som ich prešiel na jednocore s 7800:
    Mafia II
    GTA IV
    AC -I, II, B
    Prototype
    Divinity 2
    Gothic III
    Dokonca aj shadow of colossus sa spustil, ale oki mi ide až teraz
  • aha a to má ako nová generácia konzolí zmenit? nemyslím si jediné v čom brzdia konzole herný priemysel je v technickej kvalite ... v ničom inom

EDIT: keď už sme u toho dám ti jeden príklad za ktorý určite nemožu konzole a predsa sa tam deje to iste WoWko to určite neovplyvnili konzole tak sa zamysli predým ako začneš hovoriť to že konzole možu za všetko čo je v hernom priemysle špatné...
  • urcite myslel herni protoze to je az tezko k uvereni na jake dno klesla obtiznost a herni mechaniky
  • KONZOLÉÉÉ, ja som do zaklínača2 išiel na jednokoráku, ten mi na ňom išiel, dokonca GTAIV, pri Skyrime som upgradoval, načo, keď KONZOLÉÉÉ?
    Kôli akej hre by si mal kúpiť nové PC? Je len jedna jediná z poslednej doby a to je L.A. Noire.
  • určite si myslel technický vývoj že *3*
  • Zpusobeno je to konzolema, ktere brzdi herni vyvoj. S novou generaci bude vse zase jinak ;)
  • yuri337
    Tak nějak.
  • praseek
    To je ale celkem podstatný bug, ne? Mají nějaká data, kolik takových lidí je? Protože jinak je celý tenhle průzkum k ničemu
  • Ja za tim vidim to ze tenhle rok vyslo tak maximalne 5 her co dokazou takovej nadupanej pocitac vyuzit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit