Přejít na výpis diskuzí
Hardwarový průzkum Steamu ukazuje, že herní PC oslabuje
25.7.2012 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Fyzika, grafika, AI, to vsechno by se mohlo u her vylepsovat jeste hodne dlouho, ale nevylepsuje, protoze skoro kazdy titul musi zaroven vyjit i pro stare konzole, ktere to neutahnou.
-
na akých taktoch si mal Q6600, má totiž odskúšane že Q6600 ani na 2,8GHz na Fermi 460 nestačí ! a pri niektorých hrách beží karta na 50-70% svojich možností pretože sa jej nedostátvajú dáta dostatočne rýchlo. Môźeš si to sám vyskúšať cez Afterburner.
Q6600 je už naozaj slabší procák a je nezmysel k nemu kupovať karty ktoré neutiahne. Si prečítaj fóra aké najrôznejšie problémy majú ľudia s touto kombináciou. K hrám omnoho lepšie poslúži vysoko taktované lacné dvojjadro ale s modernou architektúrou. -
Nemam rád konzole ... a asi hlavně díky tomu, že tvůrci zprasí konzolovy porty na PC ( třeba Skyrim) a nedá so kloudně ovládat aniž bych si zasukoval ruce a vykloubil prsty.
-
To jo, a z 560ky se stává podobná "legenda", která prý zas chvíli vydrží. Já sám jsem před 14ti dny měnil 9800 za 560 Ti :-)
-
Honem, řekni nám proč...
-
je zvlastni jak to tu tak procitam, ze si vsichni stezujou, jak nemuzou vrazit 25k za herni komp a ze za to muzou konzole :-D neni to naopak dobre ze to konzole trochu brzdi ? stejne se na tech hrach vylepsi jenom grafika ale hratelnost zustane stejna, aspon vyvojari prijdou s necim originalnim. Ja jsem naopak rad ze nemusim vyplaznout tezky prachy za pc a zahraju si na nem tak nejak vse (neco hodne osekany teda no) i kdyz je teda moje primarni herni stanice ps3.
-
tabuľka prieskumu mi za dva roky používania Steamu vyskočila asi tak 2x a prieskum som spravil, nemám s tým problém. Ak by niekto chcel ublížiť, nepotrebuje robiť prieskumy takýmto spôsobom.
-
Steam se v rámci probíhajícího průzkumu nejdříve zeptá uživatele, jestli se ho chce zůčastnit. Pokud se ti ještě nikdy neobjevila tabulka, tak jsi nebyl vybrán - uživatelé jsou vybíráni náhodně a nebo i dle aktivity. Zrovna během července mi vůbec poprvé tato tabulka vyskočila a já to nepovolil.
-
*1* *1* *1* *1* *1*
Jinak se tohle komentovat fakt nedá. -
na X1950xt se dal hrat na stredni detaily v 1680x1050 i crysis 1 kterej konzole nezvladnou, nejspis si mel slaby cpu.. je fakt ze to jelo stabilne nejakych 20fps, ale dalo se to
-
jj taky sem mel x1950xt, byla to skvela grafika a kdybych hral jen konzolovy porty tak bych ji mel dodnes nejakych 6 let? ME 2 mi na tom jelo docela vpohode
-
jj moje řeč taky mám strach že armu 3 už zas nerozjedu a budu muset chvíli počkat..už jsem si zvykl :)
-
x1950pro jahaha to ses posr*l z vlaku, ta grafika byla zastaralá už před, no to už je dávno.
Fakt sory vím jak se nás snažíš přesvědčit o tom jak ti všechno běží fajnově, ale já prostě umírám nad komentářam typu:
Mám pět let starej kompl a všechno mi tam běží skoro na full detaili a téměř bez sekání a to mám fakt velkej monitor.
A realita: Hraje tři roky staré hry na střední nebo nebo nízké v rozlišení 1280x1024 a ještě se mu to seká jak pra*e.
Vím o čem mluvím protože než jsem si koupil novej kompl mlel sem podobný blbosti.
PS na x1950pro se mi lagoval aj empire earth III
PS2 bez sekání=sstabilních 60 min 50 FPS -
"To az ted pc nedokazi konkurovat starym konzolim s 7 let starym hardware a nehnou se z mista."....když si to přečte člověk porádně tak zjistí že to moc nedává smysl :)..prostě lidi málo hulej aby to pochopili ....jdu hulit :)
-
"Steam conducts a monthly survey to collect data about what kinds of computer hardware and software our customers are using. Participation in the survey is optional, and anonymous."
Umm ... tak že se nezůčastníš? -
Ne tydle informace (a zvlášť ty o tobě) putují rovnou na stůl vůdci svobodných zednářů
-
Nejlegračnější na té věci je, jak někdo může s přesvědčením hlásat takovou hovadinu jako ty.
-
asi tě to překvapí ale peníze se dají i vydělat
PS fakt je to tu banda žárlivých blbů, nikdo najednou nechce lepší pc, když už ho někdo má tak je rozmazlenec, hry který se mi sekaj mě nebaví a stejně bych je nehrál WTF -
mno jde o to jaký hry si vybíráš ale to je ti učitě jasný.
A ona i ta šipka k cíli se dá vypnout, herní doba se prodlouží multákem a autoheal mě nikdy nevadil.
A k tomu že postavička střílí v TPS hrách na slepo:
ano ta možnost tu samozřejmě je ale pokud jsi nějakou takovou hru hrál pak výš že skoro nic netrefíš a pro přesnou střebu je řeba se vyklonit. -
na konci te stranky je i seznam programu to jako Steam sleduje jaké mam softwarevé vybavení v PC ?
můžu mu to nějak zatrhnout ?