-
Super hra http://www.heroesofthestorm.name/
-
No, oni začali těsně po LoL, takže byli zazdění. Pak se trochu vyzdvihnuli, když se v LoL dělily servery v EU.
-
Škoda že jsem pak nenarazil na BLoodline dřív :/
-
Nic takoveho jsem nenapsal, mel by sis zajit k ocnimu ;-) Hral jsem jednu hru, ovladat jsem to zvladl, dal jsem i first blood a to jsem to hral poprve, ale ta uprava ovladani mi proste prijde omezujici a nedostatecna, tot vse.
-
tak já vám nevím hru sem kupodivu (nikdy sem si od blizzardu nic nekoupil a hraju jen kartičky )dostal už v Alfě v jedné z prvních verzi a nebavilo mě to ..... čekal sem kdy to konečně dostanou kamarádi že by to nemusel být špatné v coopu ... ale ani tak mě to nechytlo dostal sem se na nějaký 20 level koupil si asi 4 hrdiny za in game měnu (F2P neplatím a hraju jen pokud to jde i bez blbin za realné peníze což tady bez problémů jde )a nic a nic a nic je to prostě klikačka a to není pro mě ..... bohužel zůstávám pouze u kartiček a těsím na OW snad budu mit podobné štěstí jako tady a dostanu hned Alfu ;)
-
Na to moje občasný zamobaování si je tahle 20 minutovka tak akorát.
-
Vyzdvihuje se tu, že to má spoustu map, silně týmové boje, žádné předměty a skilly. To už ale 3 roky existuje v bloodlinech!
-
Porad ale opomijis tu pointu, ze spousta map ma udelany objectivy tak, ze kdyz vyhrajes jeden team fight tak mas obrovskou vyhodu celou hru a ten druhy team s tim nic moc neudela. Nerikam, ze jsou to vsechny mapy (dokonce jsem napsal ty, ktere jsou podle me celkem zabavne), ale protoze si nemuzes vybrat co vlastne budes hrat, tak je to dost naprd.
-
Co je na tom těžkého používat základní 4 klávesy QWER + myš pro pohyb, to stačí.
-
Zas jedna skvělá hra od blizzu, předělávka z Warcraft III kde začala DotA (Defence of the Aliance), jen chybí tvorba itemů.
-
Sorry, ale napsal jsi, že neumíš používat klávesnici. Nevím co víc tu chceš řešit :D Blizzard keybinding je zatím nejlepší co jsem kde viděl. Shift, alt, ctrl... milion možností k bindování, co víc si přát, hlavně u WoW. Pro rozšíření bindování je jen třeba zajít do Advanced u Hotkeys.
Quick-casty tam jsou taky že, pokud nemáš ale reakce a kombo kombo klávesa-klik nechceš, a je třeba klávesa-klávesa pak jo, tady BLizzard selhal, nevím ted jestli je to u LoLka myslím že by mělo, hmm.
Pokud máš Razer nagu a neumíš si ji nabindovat, není to problém Blizzardu.
Pokud ale hra nepodporuje/nerozezná co je Mouse(x), pak to beru zpět. -
dota = trabant, Heroes = BMW
-
dneska už se snad každá hra dostane na 20. level ne ? :D za poslední měsíc se mi to stalo snad jen jednou když jsme je totalně vydrtili před 2. golemem a hra pak trvala 11 minut ...ale to už musiš potkat fakt potato tým proti sobě...za to hra a mapa nemuže
-
To co jsi napsal se muze stat max tak po 20. lvl kde to jde pomaleji a jestli jeden team prohrava, tak muze ten druhy dobehnout. Coz, ale ve spouste pripadu je uplne jedno, protoze ta hra tak dlouho uz netrva.
-
:D jojo kolikrat se stane že se cela hra prohrava, pak se povede v latu team wipe a vyhraje tym ktery celou dobu prohraval ....jestli se ti tohle nikdy nestalo (jako že se to většinou stane minimalně v 1 hře z 10) tak zapni i jiny hry jak ty proti AI *7*
-
Dotu a podobne zalezitosti jsem videl jen zdalky, dota konkretne me nikdy nechytla, ale tohle je mi sympaticky. Urcite i diky blizzard hram a postavam. Takze se tesim, ze to vyzkousim, ale jsem uplnej novacek. Jestli se nekdo prida, tak mrknete na muj steam profil, cim vic stejnych her hrajem, tim lip. http://steamcommunity.com/id/main_cz/
-
Když v menu nastavíš Quick Cast, tak se skill po stisku klávesy spustí okamžitě tam, kam míříš kurzorem (a nebo se prostě aktivuje). Výrazně to urychlí jejich používání, ale chce to kontrolovat kam člověk s myší jde.
-
Vzhledem k tomu, jak jsou hry od blizzu "user friendly", tohle opravdu nechapu. Za to bych tomu tvurci zlamal hnaty. Ta hra vypada pekne, ale ovladani si fakt diktovat nencham. Aspon kdyby sel skill namirit a spustit dvojim zmacknutim te same klavesy. Ostatni mechaniky jsou mozna vpohode, ale toto celou hru v mych ocich poslalo na same dno zebricku moba her.
-
CoD MP je F2P?
-
No jo, né každý
hráčse dorozumí s klávesnicí *4*