Přejít na výpis diskuzí
Historie filmových scén ve hrách dokazuje dlouhou tradici pronikání filmů do her
29.3.2015 | Ladislav Loukota
57 příspěvků
-
Zrovna zmiňovaný Order 1886 dojel na to, že byl špatně pochopený. Každý (přiznám se i já) čekal cover střílečku ve stylu Gearsů ve viktoriánské Anglii.
Já se stylu hry dokázal přizpůsobit naprosto v pohodě, ale mnoho ostatních zřejmě ne. Ostatně nemám jim to za zlé, evoluce se často setkává s nepochopením (viz Kojimův MGS 4, který byl ve své podstatě taky více filmový, než herní a taky s tím mělo mnoho lidí problémy)... -
-
Ne všechno, co ti servíruje mainstreamový průmysl, je evoluce.
-
Order 1886 tipicka hra pro konzole
-
-
...typicky negramotny anonymny prispievatel...nauc sa najprv pavopis, kkt...
-
-
V případě Orderu 1886 si pleteš evoluci s degenerací.
-
-
Bohužel *9* devoluce.
-
-
-
Ted ještě udělat něco s tím "pronikáním her do filmu" a bude to maximální paráda. *3* Viz, např nedávný Dead rising:Deadtower ( asi proto že to je zombíkárna) tak se celkem povedl.
Potom se nemůžeme divit že jednou filmové hry budou tak intenzivní že je nebudeme ani moct pomalu hrát, budou složeny z cutscén a předskriptovaných animacích a mi s jen zvolíme např náklonem analogu jakým směrem se vydat co udělat ale už to udělá hra za nás, nikoliv mi a tady řikám stop nebo aby byly 2 typy herr pro méně přemýšlivé a o statní ale to vrhá špatné světlo celkově na hraní. No nakonec nemůžou bejt všichni štastny ne? když se umí dělat i dlouhé cutscény proč ne aůle musí to mít hlavu/patu. -
-
... ale musí to mít hlavu patu. *1*
-
-
Blade Runner Game? tak to vidím prvně v životě
-
-
Bylo to na 4 CD a je to adventura od Westwoodu. A vůbec to nebylo špatný.
-