Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ryba9
    Dne 20. 12. 2012 byl odshouhlasen návrh zákona známého pod zkratkou SOPA...
    A tramtadááá druhá prohibice je na světě :) Internet budem dostávat od mafiánů na příděl *3*
    • I kdyby jim to prošlo, tak by to netrvalo moc dlouho. Někde jsem četl, že by se společnosti sídlící v USA přestěhovaly jinam a tak by se to na ně nevztahovalo, ale spoň ne v takový míře.
  • piraty to stejnak nezastavy piratit se bude stale jako za starych casu
  • No jen at si to ti kkti schvali :D dopadnou jako sony nebo jeste hur. Proti takovemu shitu se lidi budou vzdycky branit vsemi moznymi prostredky a za jakoukoli cenu. Jinak nebyt 90% her , filmu a hudby ktere jsou totalni p******y nebylo by treba warezu. Ja osobne neverim sebelepsimu traileru dokud si nezahraju plnou verzi. Co takhle misto trapnych blokaci zavest poviny trial ? povine jazykove lokalizace ? navody ? zaruky supportu ? Hraju jen par her , jako bf3 , cod , wow a heroes of neverth . Vsechny sem koupil na zaklade dobrych zkusenosti ktere by meli byt (ve prospech spotrebitelu) standardem.
    • presne tak, keby sa netvorilo tolko shitnych titulov hernych/filmovych bolo by to uplne v klidku a bol by som ochotny kupit origo. Skutocne z dlhorocnej skusenosti viem ze veci ktore na prvy pohlad vyzeraju dobre su strasne plytke s***ky. Sam som potahal strasne vela warezu ale na druhej stane co sa mi pacilo som si neskor aj kupil. Hluposti ktore sa mi nepacili som jednoducho pomazal a nikdy som sa k nim uz nevratil...a po tom co som si predstavil kolko penazi by som za to mal dat ma az striaslo, tolko k "uzivatelskemu" pirateniu.
      Este jedna poznamka, myslim si ze steam na to ide dobre, v poslednej dobe dava neskutocne brutalne zlavy na rozne tituly ja si myslim ze toto je jedno zo schodnejsich riesieni ako nooo minimalne znizit piratenie a tym ze si zlavnene hry kupujem si aspon trosku odlahcim svedomiu :P a aspon trosku podporim herny priemysel a hlavne indie hry ktore maju povacsine obrovsky potenical.
  • Jak by zrušení anonymity vypadalo se můžeš podívat na server "aktuálně" jako na příklad. Lidé se tam nebáli zveřejnit své názory, byli tam poměrně živé dlouhé diskuze, to co je tam dnes pod "křídly" facebooku se můžeš podívat sám, nikdo si nedovolí názorově vybočovat z "normy" málo lidích je dostatečně sebevědomých(nebo hloupých) aby se tam nějak vyjadřovali.
    Nejsi dostatečně moudrý na to aby sis uvědomoval následky, nevíš jak tenhle svět funguje "pod povrchem" tak si své radikální pravicové názory radši nech pro sebe, takových tu už bylo a moc dobře to nedopadlo.
    • Veskoslav
      Zrušení anonymity je blbost, i my, co máme regitrace jsme anonymní a mně to vyhovuje. Nechci, aby se někdy v budoucnu člověk bál něco napsat pomocí např FB a pak ho někdo za to na ulici zmlátil.
    • Přesně.

Zruš anonymitu a jediné, co ti zůstane je strach. Nic než strach.
  • on je vlastne spatny cely internet , konecne ty interfernety nekdo bude moct zavrit a budeme si posilat holuby jako za krale klacka ceka nas zajimava budoucnost :)))
    • Veskoslav
      Existuje i něco jako pošta, nemusíš si hned koupit poštovního holuba (který mnohdy je dražší než auto:D)
      • Jazz
        Pošta, chachácha.
        • Já bych do pošty zase tak neryl... Kvalitou služeb je určitě DALEKO lepší než takové PPLko. Dokonce se vyplatí i rychlostně, jelikož není třeba objednávat svoz den předem jako snad u všech "rychlo"-přepravních služeb - prostě zajdeš na pobočku a když si připlatíš, tak ti balík okamžitě odejde a do 24 hodin (upozorňuju, že to reálně může být i za poloviční čas) je balík tam, kde potřebuješ. *4*
          • CrocoRay
            No, ten problém s tou křehkostí bude asi ten samý problém jako ten můj, kde jsem si stěžoval na nespolehlivost zaměstnanců pošty, kteří se mi třeba neozvali a odjeli. Sousedka, která si PPL vychvaluje zase tento problém, že by jí někdy něco křehkého rozbili, neměla, zatímco na poštu si hodně stěžovala. Asi jde nejspíš o osobní zkušenosti s danou službou a následnému přiklonění k jedné či oné.
            Já si např. objednávám z jednoho obchodu hry a přes PPL mi to doručí vždy dříve než přes poštu, možná tam jenom mají mezi sebou lepší propojení, ale tak celkově mi s PPLkem i z jiných obchodů doráží zboží rychleji, řekl bych. S tou rychlopřepravou na tom možná pošta bude lépe, ale při klasickém dovážení se spíše přikláním k té PPL.
          • No nevim, zase spolehlivost je docela pochybná, co řikali kámoši co si poštou posílaj nějáký kartičky, tak pojištění je do 500,- takže dražší věci neposílaj a co řikali tak cca 20% ztráty nejsou vůbec problém...
            • Pojištění podle mě může být určitě vyšší, to bezpochyby, ale nejspíš by to museli poslat jako jiný typ zásilky a tedy by se jim to lehce prodražilo... Se ztrátami zkušenosti nemám, ale možné je vše.
          • CrocoRay
            Tak to zase nesouhlasím. Možná že na "rychlopřepravu" je lepší, ale je omezená, tuším do 20 kg. PPL se s tebou narozdíl od České pošty vždy spojí a můžeš se domluvit, kdy ti to mají dovézt. A u pošty mám ještě problém s jejími zaměstnanci, že mi kolikrát zazvonili a hned odjeli a ani nečekali, jestli jsem doma nebo se mi přes zvonek vůbec neozvali, když jsem na ně mluvil.
            • Určitě neříkám, že je pošta dokonalá, to ani náhodou... Je jasné, že je mnoho způsobů a podmínek, za kterých probíhá přeprava balíku, a nedá se jednoduše říci, že něco je lepší než zbytek.

Ale pokud bych měl vypíchnout jednu obrovskou nevýhodu PPLka, tak je to fakt, že se přes ně ABSOLUTNĚ NEDÁ odeslat nic, co je jakýmkoliv způsobem náchylné k poškození aneb křehké. U pošty mi došly křehké věci, které jsem pro jejich váhu nemohl označit jako "křehké", naprosto v pořádku... Pokud by s tímhletím mým tvrzením měl někdo problém, ať si klidně vygooglí bezpočet diskuzí na tohleto téma (ohledně PPLka). Druhá obrovská nevýhoda PPL je neochota vyřizovat reklamace, tam pošta opět vítězí na plné čáře.
        • Ringwraith
          Kámo dneska jsem šel po městě a na rohu ulice pošta pořád stála.
  • CrocoRay
    Jak se tu všichni zmiňujete, že tenhle zákon by měl negativní vliv na facebook, youtube, twitter apod., tak se jen usmívám a představuju si takovou situaci.
    Teda hlavně ty lidi, kteří jsou schopní se přidat do stovky skupin, které nesou úplně stejný význam, jenom názvy se liší v jednom slovu nebo takoví, kteří dokážou pětkrát denně používat jednu aplikaci, aby se dozvěděli, co je dneska čeká anebo kdo by je z jejich přátel chtěl vyšoukat *1*
    Nic proti fb a jdou se tam najít dobré informace apod., ale takovéhle lidi, které jsem zmínil, ty bych chtěl vidět trpět *4*

Každopádně toho youtube by mi bylo líto a rád si tam poslechnu hudbu, když jsem unavený a nechce se mi hrát, je večer, takže se mi nikam nechce a v televizi zrovna nic není.
    • Sice je možný že by ten zákon omezil pirátství, ale lidi tím přichází o základní právo a to právo svobodného projevu. Budeš nadávat na vládu - tumáš - potenciální pirátská stránka a zablokovat.
  • výtečně. Megaupload down... jen tak dál!
    • no a videl jsi ten protiutok?? Shodili stránky ministerstva a taky nejake Warner music group a mnoho dalších...
  • proč jako ty jelita vymýšlej uplně stupiditní zákony, který odsuzujou i firmy, který sou pirátstvím postižený?? to je uplně zcestný
  • Ocelot23
    Zatracené NWO
  • Tady vysvětlení rozdílu mezi sdílením dat a pirátstvím. *1*
    http://mybroadband.co.za/photos/data/500/piracy1.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit