Přejít na výpis diskuzí
Hlasujte pro Games.cz ve finále Křišťálové lupy!
24.9.2012 | Redakce Games.cz
103 příspěvků
-
Trolle, jestli sem tu recenzi na Skyrim nenahodis tak si u me mrtvej Troll *1*
ps: nevymlouvej se. muzes ji sem dat pres proxy jako anonym!
*11* *11* -
-
Proč bych ji tady měl postovat? Zaprvé nemám záruku, že nebudu opět zabanovaný... A zadruhé na zdejším webu vůbec nikoho nezajímám, jak mi zde mnoho lidí laskavě připomíná při každé příležitosti. *3*
-
-
No, jindy je ti jedno, jestli tě někdo zabanuje nebo ne a hranice toho, co vydržíme, testuješ s chutí, takže tvůj momentální postoj minimálně vzbuzuje jisté podezření, že se prostě vymlouváš :)
-
-
Nemám důvod se vymlouvat... Pokud byste moji recenzi schválil, může si ji kdykoliv přečíst kterýkoliv návštěvník Games.cz.
-
-
Ty si fakt trotl.
-
-
-
Ty vole nedělej Zagorku a postni to, jinak budeš za sraba. Máš svolení šéfredaktora webu a zveřejnit si ji chtěl, ale asi je to taková hrůza, že do čtenářských recenzí to neprojde? Tady máš možnost trumfnout Petra Poláčka, že ti nedovolil, jak ty říkáš, z velkého ega, schválit recenzi? Tak se ukaž...
-
-
Nemám zapotřebí se někomu na zdejším webu ukazovat. *3*
-
-
Nemam potrebu nikomu vnucovat svuj pohled na Skyrim - tak to je vtip roku, vzhledem k tomu, ze keci o Skyrimu cpes do vsech moznych diskuzi. *1*
-
-
Cool story, bro. *5*
-
-
A proto jsi chtěl zveřejnit čtenářskou recenzi jo? A proto se tu každý den snad už několik let tak prezentuješ jo? Tak jo, si fakt srab.
-
-
Ano, chtěl jsem zde mít svůj pohled na hru Skyrim... Ale nikomu to vnucovat nemám zapotřebí.
-
-
-
-
Mě zajímá.
Švihni mi ju na ten mail níže, pokud možno. Pokud nemožno, tak nic no... -
-
Jak poznám, že jsi reálný Ringwraith? Podej důkaz a klidně pošlu :-)
-
-
Oh you. *1*
Ale jo, asi by to i stačilo, hlavně pro lidi, co se pohybují v místních diskuzích. -
-
Bohužel redaktoři Games.cz nedokáží číst mezi řádky, tedy jsem se pokusil alespoň trochu naznačit obsah... Je však jasné, že v těch dvou řádcích je toho skryto nepoměrně více! *3*
-
-
Ty jo a jakej? *3*
Heh, pamatuješ jak jsem ti jednou na mail poslal jeden screen z Blade & Soul... tedy té korejské MMO, co jsem hrál closed betu?
Hmm tak tady je další... vyhrab starej mail, porovnej postavu a bingo!
http://i50.tinypic.com/2dcajd2.jpg -
-
Když si z té mé současné verze vezmeš nadpis a první dva řádky, máš původní verzi. *3*
-
Na styl 0:20-0:28 zde?
http://www.youtube.com/watch?v=K8Ifue2xGFY -
Původní verze měla jen dva řádky... Podle mne však byla výmluvnější. *3*
-
Hehe, přišla. Teda automaticky se hodila do spamu. *1*
http://i48.tinypic.com/fb9u8l.jpg
Hmm, a to je ta původní verze? Já ti nevím... možná tam tíš až moc takříkajíc "do živého". *15* -
Approved, e-mail sent.
-
-
-
-
-
-
a kde je Karel Drda jako celebrita internetu? nebo kde je ta kategorie?
-
Nevidím důvod nedat hlas. Radakce odvádí skvělou práci. Jako herní web nemá GAMES.cz v ČR konkurenci.
-
-
Rozhodne, 100x lepsi nez smradlavy bulvarni Eurogamer *14*
-
-
Zas tolik si neštěžujete, ale jak chtěj hlas, tak se tady objeví takových keců... Možná, že kdyby je někdo ocenil, tak by pak měli větší chuť k zlepšování webu.
-
-
No ano, tak to funguje. To je ta správná motivace, pochválit za nic a příště možná něco bude... *4*
-
-
Nic, víš, co to je nic?(když vynechám filosofování) http://blank.org/ < Vidíš ten rozdíl mezi timhle a touto stránkou?
-
-
asi má nastavený bílý skin. tam je těch rozdílů méně!
-
-
Za nic jo? Tobě připadá, že nic nedělají? Pro takový trouby musí být fakt radost něco vůbec dělat... Nikde jinde na českym webu o hrách nemáš tolik autorskýho materiálu a tak kvalitní podcast, kam chodí skvělí hosté.
-
-
A příště si odpusť toho troubu, krávy jsme spolu nepásli.
-
-
Máš pravdu, nepásli, takže mi nemusíš diktovat, co smím a nesmím psát. Trouba byl ještě ohleduplný výraz, ve skutečnosti jsem myslel na něco horšího *2*
-
-
Nápodobně.
-
-
-
Nic na křišťálovou lupu.
-
-
-
-
Jeste tady nekdo sliboval novy prehravac videi :D.
-
Hlasováno. Momentálně neznám lepší herní web. Na Hrej vychází články pomálu, Eurogejmr snad ani nejde považovat za dobrý herní web, Bonusweb je bulvár a Zing po roce neví, co je to Wii U. Ale i tak to chce neusnout na vavřínech. Zdejší přehrávač videí je tragédie a občas by se hodilo větší pokrytí her na recenze. I když diskuze jsou tu tedy nejhorší, ze všech konkurenčních webů. Ale za to už redakce nemůže.
-
divim sa ze tato anketa este niekoho zaujima
-
Máte tam můj hlas, určitě si ho zasloužíte, v čechách jste jedničky :)
-
-
a na Moravě ne? to by pan šéfredaktor nebyl moc rád :)
-
-
Já doufám, že vyhrajou a Petr Poláček splní slib a vypije ty zásoby slivovice i když pokud si vzpomínám, tak to sliboval za hlasování. Snad to nebyl troling a nepřinese malou plácačku s tím, že zbytek je kalvádos. Peťo pochlap se a v zítřejším FC spň svůj slib, když už jsme hlasovali...
-
"Hodil" jsem vám to tam,ale taky nepokládám tuhle soutěž za nějak směrodatnou když tam pravidelně vítězí něco jako idnes