Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    Trolle, jestli sem tu recenzi na Skyrim nenahodis tak si u me mrtvej Troll *1*

ps: nevymlouvej se. muzes ji sem dat pres proxy jako anonym!

*11* *11*
    • Trol.diskuzni
      Proč bych ji tady měl postovat? Zaprvé nemám záruku, že nebudu opět zabanovaný... A zadruhé na zdejším webu vůbec nikoho nezajímám, jak mi zde mnoho lidí laskavě připomíná při každé příležitosti. *3*
      • sleepless
        No, jindy je ti jedno, jestli tě někdo zabanuje nebo ne a hranice toho, co vydržíme, testuješ s chutí, takže tvůj momentální postoj minimálně vzbuzuje jisté podezření, že se prostě vymlouváš :)
        • Trol.diskuzni
          Nemám důvod se vymlouvat... Pokud byste moji recenzi schválil, může si ji kdykoliv přečíst kterýkoliv návštěvník Games.cz.
          • Cosi
            Ty si fakt trotl.
      • Robotron3
        Ty vole nedělej Zagorku a postni to, jinak budeš za sraba. Máš svolení šéfredaktora webu a zveřejnit si ji chtěl, ale asi je to taková hrůza, že do čtenářských recenzí to neprojde? Tady máš možnost trumfnout Petra Poláčka, že ti nedovolil, jak ty říkáš, z velkého ega, schválit recenzi? Tak se ukaž...
        • Trol.diskuzni
          Nemám zapotřebí se někomu na zdejším webu ukazovat. *3*
          • zdeeneek
            Nemam potrebu nikomu vnucovat svuj pohled na Skyrim - tak to je vtip roku, vzhledem k tomu, ze keci o Skyrimu cpes do vsech moznych diskuzi. *1*
            • Trol.diskuzni
              Cool story, bro. *5*
          • Robotron3
            A proto jsi chtěl zveřejnit čtenářskou recenzi jo? A proto se tu každý den snad už několik let tak prezentuješ jo? Tak jo, si fakt srab.
            • Trol.diskuzni
              Ano, chtěl jsem zde mít svůj pohled na hru Skyrim... Ale nikomu to vnucovat nemám zapotřebí.
      • Mě zajímá.

Švihni mi ju na ten mail níže, pokud možno. Pokud nemožno, tak nic no...
        • Trol.diskuzni
          Jak poznám, že jsi reálný Ringwraith? Podej důkaz a klidně pošlu :-)
          • Oh you. *1*

Ale jo, asi by to i stačilo, hlavně pro lidi, co se pohybují v místních diskuzích.
            • Trol.diskuzni
              Bohužel redaktoři Games.cz nedokáží číst mezi řádky, tedy jsem se pokusil alespoň trochu naznačit obsah... Je však jasné, že v těch dvou řádcích je toho skryto nepoměrně více! *3*
          • Ty jo a jakej? *3*

Heh, pamatuješ jak jsem ti jednou na mail poslal jeden screen z Blade & Soul... tedy té korejské MMO, co jsem hrál closed betu?

Hmm tak tady je další... vyhrab starej mail, porovnej postavu a bingo!
            http://i50.tinypic.com/2dcajd2.jpg
            • Trol.diskuzni
              Když si z té mé současné verze vezmeš nadpis a první dva řádky, máš původní verzi. *3*
            • Na styl 0:20-0:28 zde?
              http://www.youtube.com/watch?v=K8Ifue2xGFY
            • Trol.diskuzni
              Původní verze měla jen dva řádky... Podle mne však byla výmluvnější. *3*
            • Hehe, přišla. Teda automaticky se hodila do spamu. *1*
              http://i48.tinypic.com/fb9u8l.jpg

Hmm, a to je ta původní verze? Já ti nevím... možná tam tíš až moc takříkajíc "do živého". *15*
            • Trol.diskuzni
              Approved, e-mail sent.
  • a kde je Karel Drda jako celebrita internetu? nebo kde je ta kategorie?
  • Nevidím důvod nedat hlas. Radakce odvádí skvělou práci. Jako herní web nemá GAMES.cz v ČR konkurenci.
    • Rozhodne, 100x lepsi nez smradlavy bulvarni Eurogamer *14*
  • Amylee.Anderson
    Zas tolik si neštěžujete, ale jak chtěj hlas, tak se tady objeví takových keců... Možná, že kdyby je někdo ocenil, tak by pak měli větší chuť k zlepšování webu.
    • No ano, tak to funguje. To je ta správná motivace, pochválit za nic a příště možná něco bude... *4*
      • Amylee.Anderson
        Nic, víš, co to je nic?(když vynechám filosofování) http://blank.org/ < Vidíš ten rozdíl mezi timhle a touto stránkou?
        • smejki
          asi má nastavený bílý skin. tam je těch rozdílů méně!
      • Robotron3
        Za nic jo? Tobě připadá, že nic nedělají? Pro takový trouby musí být fakt radost něco vůbec dělat... Nikde jinde na českym webu o hrách nemáš tolik autorskýho materiálu a tak kvalitní podcast, kam chodí skvělí hosté.
        • A příště si odpusť toho troubu, krávy jsme spolu nepásli.
          • Robotron3
            Máš pravdu, nepásli, takže mi nemusíš diktovat, co smím a nesmím psát. Trouba byl ještě ohleduplný výraz, ve skutečnosti jsem myslel na něco horšího *2*
            • Nápodobně.
        • Nic na křišťálovou lupu.
  • postolka
    Jeste tady nekdo sliboval novy prehravac videi :D.
  • GlaDOS
    Hlasováno. Momentálně neznám lepší herní web. Na Hrej vychází články pomálu, Eurogejmr snad ani nejde považovat za dobrý herní web, Bonusweb je bulvár a Zing po roce neví, co je to Wii U. Ale i tak to chce neusnout na vavřínech. Zdejší přehrávač videí je tragédie a občas by se hodilo větší pokrytí her na recenze. I když diskuze jsou tu tedy nejhorší, ze všech konkurenčních webů. Ale za to už redakce nemůže.
  • Ludo
    divim sa ze tato anketa este niekoho zaujima
  • Ethy
    Máte tam můj hlas, určitě si ho zasloužíte, v čechách jste jedničky :)
    • a na Moravě ne? to by pan šéfredaktor nebyl moc rád :)
  • MoravaGeorge
    Já doufám, že vyhrajou a Petr Poláček splní slib a vypije ty zásoby slivovice i když pokud si vzpomínám, tak to sliboval za hlasování. Snad to nebyl troling a nepřinese malou plácačku s tím, že zbytek je kalvádos. Peťo pochlap se a v zítřejším FC spň svůj slib, když už jsme hlasovali...
  • "Hodil" jsem vám to tam,ale taky nepokládám tuhle soutěž za nějak směrodatnou když tam pravidelně vítězí něco jako idnes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit