Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MoravaGeorge
    Zahlasováno... letos si to už zasloužíte...
  • Ty kráso, lidi vy se tady musíte hodně nudit. To mi pověste jak to ten Trol dělá, že vždycky na něj někdo reaguje. Ne počkat ono to nepotřebuje ani inteligentního člověka - spíš jen horkou hlavu a afektovanost toho co si to čte. A většinou jsou to známé firmy, kdo reagují. Přitom kdyby jste toho Jardu viděli v réalu, tak by jste jen mávli rukou - co je to za chudinku.
    • http://i49.tinypic.com/2jc6876.jpg

Asi se vrátím k náhodným hloupým nickům, co už nějakou dobu používám... *3*
    • Pethulla
      Hele, ještě by si ty tvoje slova někdo mohl vzít k srdci. Já se přiznám bez mučení, že mě Troll (povětšinou) baví a bez něho by to už nebyli Games.
    • Robotron3
      Proč bych na něj nereagoval, mě zajímalo, co sesmolil za tu recenzi. Sem nemoch vědět, že to takhle dopadne.
  • Nějaká Lupa ani nevím co je, nezajímá mě to, sem občas zajdu, občas i něco přečtu .. občas mi vadí místní puberťáci a buranský styl vyjadřování (i v redakci) , suma sumárum.. sorry.
  • Sakra, kategoria zajmove weby mi znie, ako keby vas dali na rovnaku priecku napriklad s interaktivnym kurzom háčkovania :D
  • Trol.diskuzni
    Vy nemáte zájem o schválení mé čtenářské recenze, já zase o vaši výhru v této pochybné anketě... To si mám podle vás na svůj e-mail denně nechávat posílat tunu spamu, jako tomu je v případě toho d*mentního tiscali e-mailu, a to celé pro nic za nic? *6*
    • GlaDOS
      Kdybys nebyl debil, tak si zasílání emailů u hlasování odškrtneš.
      • Trol.diskuzni
        Kdybych debilem byl, hlasoval bych pro Games.cz, přestože mi odmítají vydat čtenářskou recenzi, o které sami hlásali, že může být pojata libovolným způsobem a v libovolné délce... Už jen za tenhle podraz si hlas jednoduše nezaslouží.
    • cumpi3
      A proč ten email používáš? *1*
      • Trol.diskuzni
        Nepoužívám, jen vidím, jak mi tam dennodenně roste počet přijatých e-mailů bez toho, abych s ním sám jakkoliv nakládal... Nechci, aby se kvůli Games.cz (tedy hlasování pro ně v Lupě) do téhle podoby transformoval i můj gmail.
  • Hlas vam dam, jste dobri v ramci ceske konkurence ;)
  • Odhlasováno, je to to nejmenší, co jsem pro Vás mohl udělat. Díky a keep on gaming!
  • a Dark Souls?
  • Nejdřív chci vidět recenzi na GW2 a potom se uvidí ... *3*
    • Super. Jenom by mě zajímalo, kdo recenzi psal...doufám, že Karull.
    • Looool, taky nehlasuješ, pokud nedaj 10?
    • sleepless
      První verzi mám v mailu...vyjde tento týden.
  • je to tam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit