Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Křišťálová lupa aneb kdo nejvíc sockuje hlasy. Být zvolen po boku něčeho jako iDnes, to chce hodně sebezapření. No, hlavně, že je to nějaká cena, že ano *1*
    • Sebezapreni? Je to medialne vyznamne oceneni. Pomaha lepsimu jmenu a tedy i financovani webu a to je prece v zajmu redakce i ctenaru, ne?
      • to neres...klasicke cechackovstvi...,,sice tady kazdy den ctu clanky, ale proc bych nekde hlasoval, aby to nekomu druhemu pomohlo, kdyz ja sam z toho primo nic mit nebudu,,
      • Really? *15*
    • Robotron3
      To je přece jedno, každá taková cena je dobrá pro inzerenty a fungování webu...
  • Nedám hlas do hloupoučké ankety webu, který po čtenářích chce peníze na to, aby si redaktoři museli chudáci lítat na E3 do USA. Asi tak.
    • Místo dalšího škemrání raději už vydejte recenzi na Forzu Horizon a další hry.

Stejně se divím, že to redakci nepřijde trapné, vsadím se, že škemrají o hlasy kde se dá, od tohoto webu, známé až po shitbook. Copak tohle je nějaká anketa? Nějaká relevantnost ? Otravovat ostatní prosím, prosím dejte nám hlas. Když ho někdo chtít dát bude, tak ho snad dá sám ne ?
      • Kozy
        takhle to dneska nefunguje *5*
      • O čom to pre Pána Jána trepeš?
  • MidnighT91
    Tak jsem vám to tam prdnul...
  • dokud tu bude bílej font na čeným pozadí tak hlas nebude...
    • Tak si to přepni.
      • tak to bude opačně, no to je výhra... *7*
        • Tvle tak jak bys to chtěl, zlatý na stříbrným?
          • Ludo
            nebíčkovo-kakavkové na ružovom
  • Mnoho zdaru.
  • Grifus
    Tak o kvalitach one ankety celkem pochybuju, ale hlas jsem opet poslal kdyz o to u Tiscali evidentne stoji...
  • Co takhle pro ty hlasy něco udělat..úroveň tohoto webu jde den o de dne od desíti k pěti..Nejvíce mi asi vadí naprosté minimum recenzí na nově vyšlé hry....když už se milostpáni redaktoři po měsíci rozhoupou nějakou tu recenzi napsat,tak je to bud obšlehnutý článek z konkurenčních webů,nebo jakýsi nesourodý tok myšlenek autora,který v závěru vyzní jako hrozná slátanina a o obsahu dané hry se často skoro nic nedozvíme..chybí mi také víc vlastních názorů nebo pohledů recenzenta na danou hru..dost často mívám pocit,že recenzent odehraje sotva tak první hodinu a jde už psát.Dále mi dost vadí neskutečné protěžování komerčně propagovaných her a následně pak jejich extrémně kladné ohodnocení,ač v drtivé většině stojí za starou belu.Články občas obsahují hrubé gramatické chyby..Přivítal bych zapojení se pana recenzenta do následné diskuze pod nově vzniklým článkem...Suma sumárum,za současnou reprezentaci webu ode mě hlas nedostanete,ale věřím,že alespoň jedna z mých připomínek v budoucnu bude vyslyšena,což by třeba konkrétně mě ,velmi mile potěšilo.
    • Black_Hand
      fyi. rozhodl jsem se zhodnotit tvuj nazor: "Dále mi dost vadí neskutečné protěžování komerčně propagovaných her a následně pak jejich extrémně kladné ohodnocení,ač v drtivé většině stojí za starou belu." jako hlavni indikator protezovani bych bral vyber her na recenze, takze se podivejme na poslednich par recenzi (videorecenze vynechavam a omlouvam se za zhustenost, prekrocil bych pocet odstavcu):

FTL: Faster Than Light - rozhodne indie, kickstarterova 8/10 ; F1 2012 - niche zanr 8/10 ; NHL 13 - sport tu hodne dlouho nebyl 8/10 ; Borderlands 2 - ok, beru 9/10 ; Transformers: Fall of Cybertron - neni hra podle filmove licence, jak by se mohlo zdat a ma hodne mizernou propagaci 8/10 ; Counter-Strike: Global Offensive - ok, beru 9/10 ; LittleBigPlanet PS Vita - taky beru 8/10 ; Symphony - rozhodne indie 8/10 ; Crusader Kings II: Sword of Islam - niche tahovka 7/10 ; Orcs Must Die! 2 - indie 7/10 ; Iron Brigade - mensi hra od Double Fine 7/10 ; Darksiders II - ok, beru 9/10 ; Unmechanical - indie 6/10 ; Hybrid - malo propagovana multiplayer FPS od maleho tymu 8/10 ; Sleeping Dogs - ok, beru 8/10 ; Deponia - adventura 8/10 ; Project Zero 2: Wii Edition - neumim zhodnotit 8/10 ; The Dark Eye: Chains of Satinav - adventura 8/10 ; (Retro) Decathlon 2012 - ceska, od cinemaxu bez hodnoceni

pokud neco povazovat za problem, tak dominanci osmicek...

a btw, prijde ti, ze je tady nedostatek vlastnich nazoru? tak cti novinky+clanky (vcetne recenzi) od alese smutneho. tomu se vycita presny opak.

a opisovani dokaz. spis mi jednou jeden z mistnich recenzentu napsal, ze ho z podobneho duvodu zarazila recenze na jinem, ceskem webu. nechtel to dal rozmazat, takze to nechal byt.
    • Nesouhlasim s tebou, ma se games.cz libi a imho je to s konzolistou.cz nejlepsi herni web v cesku.
      S hodnocenim her problem nemam, nekdy je to sice ulet, viz skyrim, kdy podlehaji tlaku, ale jindy jsem naopak prekvapen. Velmi u nich ocenuji nadhled a snahu o poctive i kdyz mnohdy nepopulisticke nazory na herni scenu.
      Recenzi neni mnoho, kolik recenzi muze par lidi napsat? Kolik bys jich dokazal napsat mesicne? To je dan za maly trh. Takze ja games beru spise jako zpravodajsky web.
      • Takhle,já jsem nenapsal,že se mi vyloženě Games.cz nelíbí..kdyby se mi nelíbili,tak sem nelezu a je po ptákách..jen zde vidím potenciál pro výrazné zlepšení,alespon podle mě.Každopádně to že je bereš spíše jako zpravodajský web si ťal do živého..Denně zde vyjde tuna článků o kokotinách,které zajímá cca asi pět a půl skalních fandů v republice,ale na pořádnou recenzi aby člověk čekal týdny..
        • ucho
          zase rukopis trola.diskuzního? ale, ale, sleduju tě...
          • :-)))))))))))) No tak mě sleduj,když ti to dělá dobře,každopádně začínám pochybovat o tvém duševním zdraví..
      • ucho
        skyrim je hra desetiletí, tak jakému tlaku kdo zase podléhá... :D že ty jsi podlehl tlaku trola.diskuzního...
        • To je maximalne vyhypovana hra desetileti a behem poslednich deseti let vysla spousta lepsich her. Letos napr. Dragon's Dogma, loni Dark Souls, pred tim Batman nebo Red Dead Redemption a tak dale. Jestli bych nejakou hru oznacil jako hru desetileti, tak takovou, ktera se deset let hraje, takze treba World of Warcraft, nikoliv zmetkovitej Skyrim. A to rikam jako clovek, ktery ma tes serii rad.
        • No jak pro koho...to že tady na recenzi dostane 10 z 10 možných z ní ještě nedělá hru desetiletí..každopádně i ona se řadí k těm,které jsem ve svých výčtech měl na mysli
    • ucho
      "úroveň tohoto webu jde den o de dne od desíti k pěti" - subjektivní názor, se kterým nemusí všichni souhlasit
      "naprosté minimum recenzí na nově vyšlé hry" - novinek poslední doby je recenzováno řekl bych dost, minimum je hodně mimo přirovnání. hraničí se lží, manipulativní názor
      "milostpáni redaktoři" - povrchní oslovení, kdy se snažíš povýšit nad ostatní, vůči redaktorům neslušné
      "tak je to bud obšlehnutý článek z konkurenčních webů,nebo jakýsi nesourodý tok myšlenek autora" - celkem závažné obvinění, nevšiml jsem si, že bys pod nějakým článkem rozhořčeně poukazoval na obšlehnutí. pokud neuvedeš konkrétní příklad obšlehnutí a důkaz, je to jen sprostá pomluva
      "a o obsahu dané hry se často skoro nic nedozvíme" - subjektivní názor. navíc každý může chápat psaný text jinak (někdo ho třeba nechápe)
      "hybí mi také víc vlastních názorů nebo pohledů recenzenta na danou hru" - tak to je potřeba si přečíst i recenzi, ne jen číselné hodnocení. číselné hodnocení není recenze, v textová forma recenze je plná názorů a pohledů recenzenta na danou hru...
      "dost často mívám pocit,že recenzent odehraje sotva tak první hodinu a jde už psát" - můžeš tu domněnku nějak podložit? nikdy jsem z recenzí takový pocit neměl
      "vadí neskutečné protěžování komerčně propagovaných her" - subjektivní
      "ač v drtivé většině stojí za starou belu" - subjektivní. to že tobě se něco nelíbí ještě neznamená, že to není dobrá hra
      "Články občas obsahují hrubé gramatické chyby" - uveď příklad pod konkrétními články, každopádně nesouhlasím, sem tam překlep se najde, ale hrubku jsem tady neviděl už dlouho, natož víc
      • A co je pak každá tvá připomínka na můj subjektivní článek??hmm..zase jen subjektivní připomínka...Upřímně moc nechápu proč to řešíš..Dostali jsme prostor se zde vyjádřit k tomu,jestli si Games.cz zaslouží křištálovou lupu,či nikoli..Napsal jsem své výhrady,které jsou samozřejmě subjektivní(prostě je to jen obyčejný názor) a tím to pro mě hasne..
        • ucho
          ne, svůj názor jsi opsal od trola.diskuzního
          • Takže ještě jednou...Článek jsem nikde neopsal a ani jsem z ničeho nečerpal,je to jen a jen můj subjektivní názor na zlepšení pár věcí na tomto webu určený pro redakci..Upřímně,jestli si tam s tím vytřou zadky,nebo vezmou k srdci je mi to vcelku šuma fuk..můj život na tomhle nevisí..
            • ucho
              tvrzení proti tvrzení
    • ucho
      tenhle komentář jsi prachsprostě opsal od trola.diskuzního. že se nestydíš. to si neumíš udělat vlastní názor?
      • Nic jsem od nikoho neopsal,je to můj vlastní názor...jsi obyčejný lhář
        • ucho
          jasně, jasně, snad si nemyslíš, že ti to uvěřím... :)
          • Tak to dokaž,když podle tebe prachsprostě opisuji!!
            • Pro vice inteligentni. To co jsi napsal je hezke, nicmene to nic nemeni na tom, ze nelze dokazovat neexistenci jevu a tudiz vyzva k dokazani neopisovani je hloupost.
            • ucho
              tak pro méně inteligentní. v těch subjektivních názorech padlo obvinění, že se zde nachází obšlehnuté články z konkurenčních webů. to je poměrně závažné obvinění, které by se slušelo podložit. ve stejném duchu jsem tedy použil styl psaní kebule a nařkl ho z opisování názorů, očividně se mu to nelíbí. každopádně, kdo zná názory zdejšího trola, jistě uvidí celkem velkou podobnost s názory kebule, tedy ve spoustě věcí jsou totožné. to se potom dá snadno předpokládat, že se těmi názory inspiroval.
              a když už jsme u presumpce neviny, byl jsem nazván lhářem. ať tedy kebule dokáže, že lžu. a může to dokázat tím, že dokáže, že neopisuje názory od trola...
            • Mám takový pocit,že s tím obviněním, že prachsprostě opisuji si přišel ty,takže vážně netuším,co po mně chceš dokazovat.
            • Ac si myslim, ze kebule je kret. tak musim rict, ze se musi dokazovat vina, nikoli nevina. U obecneho obvineni se nevina neda dokazat.
            • ucho
              ty dokaž, že neopisuješ!!!@!#!
    • To si pleteš. EG.cz mají stránky někde jinde. Tam se mi zdá, že hlavně propagují víc hry, z který má pan Schovanec vyšší marže. Jinak GT má od nástupu nového týmu opravdu chvályhodný obsah.
      • Netuším,co je EG.cz...a jsem si naprosto jist,že jsem tady správně
  • Hlas jsem poslal, i kdyz zrovna v teto kategorii je velka konkurence a kdyby to slo, tak dam hlas jeste alespon trem webum. Byt tam samostatna kategorie na herni weby tak mate vitevstvi jiste :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit