Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kr.Pa
    No a ? ukradnes hru nebo craknes konzoli. Jaky je mezi tim rozdil. A prodejnost ? Vsechny konzole jdou dotovany vyrobcem! Jejich prodej je veliky prodelek, jedine co jimvydelava jsou ty predrazene hry!
  • Je zvláštní nostalgicky vzpomínat na ani ne 6 let starou hru *15* Ale hra to je skvělá. Nebyl to žádnej zázrak z nebes, ale jako celek fungovala parádně. Přinesla pěkně zpracovaný, žijící bojiště, do kterýho se hráč vžije a lituje každýho zničenýho tanku a oddílu, kterej musí obětovat.

Je škoda, že se na ní zapomíná, protože podle mě byla (a stále je) "lepší" než spousta jiných RTS, o kterých se mluví mnohem víc.

Pokud by se někdy vydávala nějaká kniha o hrách, tak si myslím, že WiC si alespoň pár řádků určitě zaslouží.
  • Od r.1991 nejlepší strategie, jakou jsem kdy hrál. Právě proto, že člověk může jenom válčit, není k tomu přifařené žádné budování debilních baráčků, těžba šutrů a kdovíco. Naše armáda taky nic netěží a nemusí vydělávat (bohužel).
  • Nedávno jsem si to konečně zahrál a kromě relativně pěkné grafiky mě to nijak nenadchlo. Zmatená kamera, příliš rychlý gameplay a trošičku zmatené ovládání jednotek a nákupu to dost sráželo. To raději Theatre of War. To bylo takové více přívětivé.
  • tady nekdo v mladi asi vypad z kocarku na hlavicku. jako co na takovou snusku blabolu rict jineho.
  • Miserius
    Hra vyjde na 100,-- I jen za singl bych dal víc, nehledě na to že multiplayer si mužes sehnat partu a zahrát si nebo přes Tunngle kde to pořád hrajou...
  • erikse
    Kvuli MP uz urcite ne, ten uz to ma za sebou. Ale v nejake sleve kvuli SP bych do toho urcite sel, ta hra stoji za to. Aspon z meho pohledu.
  • Rodiče jsou sourozenci, že? :)
  • má zmysel si to teraz kupovať. na multiplayer prídem asi po funuse. však?
  • A urcite ti nedochazi naco se ten vykon pouziva???
  • Pozri sa na Last of Us nezaujate. Remeselne dobre urobená akčná, príbehová QTE koridorovka. Neurobíte nič inak, ako pripravili tvorcovia v skriptoch.
    Paradoxne, ako sa zvyšuje výkon a kapacita počítačov, zmenšuje sa herná plocha.
  • Tady je škoda slov, ale když vidim ty komentáře, tak bych rád apeloval na ostatní, nekrmte trola.
  • no, já bych radši než na dost špatnej 3d fail sequel Steel Soldiers vzpomínal na originální Z, pamatuju si, jak byl toho roku Invex blahé paměti plnej plakátů s cmrd. Zedem, ty plakáty byly tehdy doslova všude. A stejný je to s Earth, první Earth 2140 byl výrazně nejlepší z celé série. Na GOGu mají bohužel mám dojem tu 2140ku nějakou vadnou, tuším, že používají Win95 verzi místo DOS a ta Win má nějakou vadnou AI.
  • Hmm, tebe by měla matka nebo fotřík pořádně zmlátit, to by myslím pomohlo...

Nebo udej adresu a já to udělám za ně
  • Pán je vtipálek, co?
    Nicméně na faktech to celkem nic nemění. Last of Us může být dobrá hra, ale konstatování, že byla značně hypovaná, je prostý fakt - stejně jako mírně přemrštěná hodnocení, řekl bych. Nic proti tomu, to je prostě marketing. (osobně by mi třeba vadila délka hry, ale když Vám to vyhovuje).
    Pokud máte dojem, že indie jsou zaměřeny na děti 8-12 hodin, tak doporučuju tento přístup přehodnotit a trochu dostudovat (a těch vyjímek je fakt víc než dost).
    K tomu bankrotu - to snad nemyslíte vážně, žene? Na střední třídě PC, postavené před pěti lety, člověk bez problému spustí dnešní hry minimálně v 1680*1050 se slušným nastavením detailů. Jasně, Crysis v nejvyšším rozlišení se všema detailama to neutáhne, ale koho to zajímá? Dovolím si dokonce tvrdit, že náklady na konzoli a PC budou zhruba stejné. Ono totiž ke konzoli je dobrý mít full-HD televizi. U PC lze zase kalkulovat tím, že člověk stejně nějaké PC potřebuje, takže určitou čás financí (která se +/- vyrovná té televizi) do toho tak jako tak vrazí. (nemluvě o ceně her, kde se to vůbec nedá srovnávat, tady PC hráč prostě ušetří značně)

Tím chci říct jenom jedno - vcelku je jedno, na čem kdo hraje - každá platforma má svoje charakteristiky a svoje pozitiva a negativa. Těžko překecáte milovníky strategií, FPS, nebo klasických RPG, že ta pravá platforma je pro ně konzole. Není a nikdy nebude, ostatně k tomu ani není určená. A vice versa.
  • Po jedenácti letech jo? Ty nám píšeš z budoucnosti? *15*
  • ... a na to dojela. Ani kočka ani pes *3*
  • GlaDOS
    Pro pořádek si ujasni pojmy.
  • Jdi do zádele s vězením .Každý obchodník potřebuje prodeje a restrikce s tvrdou persekucí ti nové zákazníky nepřivolá .Tlaky na omezování používání zakoupených výrobků v jiném smyslu než zamýšlel výrobce budou sílit a lidé se otupí ( Tys vzorový příklad ovce) . Díky bohu to ale nebude tak akutní o cemž svědčí globálně zdvyžený prostředníček na Xbox One ... No a to že by pirátství bylo hnacím motorem generační výměny konzolí je k smíchu. Konzole mají cca 5 letou životnost už dlouho a jediné co je nutí k inovaci je prohlášení konkurence o plánech na novou lepší a výkonější platformu....
  • Jak muze Last of Us takhle hanit a delat zni nakou tuctovku kterych je na pc tuna> Achjo v cesku nemaji lide stoudnost.Ano na pc nake indie a a podne hry prozivaji velky narust ale proc .?
    Vetsinou jsou to hry kde netreba mozek jeto zemneren na deti 8-12 let. Vetsina ano naka vyjimka tam je. A netreba nadupane pc a hodne lidi uz je proste v bankrotu z vylepsovani pc komponenty, proste jeto za tech par let privedlo na mizinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit