Přejít na výpis diskuzí
Hodinový stream z Kingdom Come ukazuje, že proti přesile nepřátel se neubráníte
26.6.2017 | Václav Pecháček
239 příspěvků
-
"Design? Asi to stejny jako nejlepsi walking simulator se sermem a konem"
Tenhle blabol uz neni ani vtipnej trolling... -
Bohate staci, ze se Vavra pasoval do jednoho z hlavnich zachrancu Cech. To je pro mistni trolly jako rudy praporec pro byka. :D
-
Já myslím, že je to přesně naopak, než jsi napsal.
Je to ostatně velmi rozšířený fenomén napříč uměním, že umělec není nikdy spokojen se svou prací a bývá největším kritikem svého díla. -
Křišťálovou kouli nemám a jedině čas ukáže, kdo měl pravdu. Já odhaduju to, co jsem napsal.
-
Jako hříčka na chvíli dobrý. Snad se jim bude dařit, ale četl jsem rozhovor a říkali, že se nechtějí pustit do nějaké velké hry a že jim "stačí" když vydělají na další vývoj.
-
grafika hru nedělá, ta hra je nudná až na půdu. Graficky bombastický Order to taky schytal v recenzích, zaslouženě. Jinak vlastně Order je Vávrova oblíbená hra *4* Ten člověk je divný.
-
Sranda je, že i kdyby ta hra měla lepší grafiku než jakákoliv hra současnosti, tak tu budou komenty, že je to nuda a grafika hru nedělá.
-
Dark Train?
-
Zajímalo by mě kdo *1* Leda AMANITA DESIGN, k tomu Dex a Factorio mělo úspěch. Arma je zabugovaná a neoptimalizovaní hra už od začátku. Stačí si zahrát Argo jak moc je rozbitý.
-
Když už obléhání ukazovali při kickstarter traileru a vypadalo to slušně, tak to snad mají zmáknutý. Nebo že by to během těch 5 let jen tak vyhodili z okna?
-
Tak urcite toho maji mnohem vic nez ukazali. Dle myho to ukazi tesne pred vydanim, aby to pusobilo "jako blesk z cisteho nebe" a pritahli co nejvice lidi.
-
No, nevim... Kdyz pominu Vavrovo nekonecne ego... dle myho jsou v cechach desitky lepsich vyvojaru. Jen si tolik nelesti ego na verejnosti.
Jako spatna hra to nevypada. Jako AAA take ne. Proste prijemna oddychovka pro milovniky sermu, stejne jako Arma pro milovniky airsoftu.
Grafika me nebere a dle meho jde dost poznat, ze uz je stara... Treba na Vanishing of Ethan Carter jde videt, ze scany delaji hodne a setri i prachy (cca 8 vyvojaru). Ale tady jsou to stale rucne delany lowpoly sutry s texturou jako v Crysis. Trava vypada taky stejna jak v Cryengine sdk, jen s jinou texturou. Terain nema ani tesalaci. Ostatni uz davno delaji v pbr... Proste to jde videt.
Design? Asi to stejny jako nejlepsi walking simulator se sermem a konem. Nej urcite bude.
Animace se lehce zapoji. Snad...
Jediny ceho bych se bal jsou tech. problemy, ale budiz.
Proste prijemna hra ne pro kazdyho. Nebere me to, ale snaha se jim uprit neda, prestoze Vavra je ***** -
Po 4 odkladech a desítkách nesplněných slibů je kritika oprávněná. Hra rozhodně nevypadá tak jak se nám vývojáři snaží celou dobu namlouvat.
Grafika herního světa je dobrá, tím to bohužel končí. Po odehrání bety jsem tvrdě vystřízlivěl. Náplň hry byla nezajímavá, souboje špatně ovladatelné a dialogy průměrné. Vlastně nebyl důvod questy v betě dohrávat. -- Do dnešního dne se hra od bety viditelně mnoho nezměnila.
Vávrovo nápady zní možná "hustě" při nějakých nabubřelých prezentacích stylu "my to umíme nejlíp, ostatní jsou blbci". V reálné hře to většinou nefunguje. Při hraní bety a sledování videí od WH nemám pocit, že by herní svět by živý a nějak významně odlišný od jiných her. NPC kopou na poli potom zajdou domu na jídlo, stejně to chodí i v proklínaném Skyrimu. Z pohledu hráče není viditelný rozdíl velký.
WH při prezentacích a na E3 stále dokola ukazují kousíček toho samého questu, který jsme viděli už půl roku zpátky. Studio ale slíbilo spoustu pokročilejších funkcí jako obléhání hradů, souboje armád, turnajový mód... Nic z toho ale WH neukázali, proč? Už základní věci jako animace, obličeje postav, souboje a další nejsou dobré. Jak to tedy bude vypadat u pokročilejších funkcí? Budou 2 armády o 200 bojovnících bojovat stejně trapně jako se v ukázce mečuje 10 panáků?
Čekám, že to bude opět vypadat jinak než WH slibují. -
Zase to nepochopil *1* Ještě že GoT má poslední max 2 řady. Konečně všichni zmlknou. Fantasy není + pokud vychází 10x za rok. A LotR si radši zahraji Shadow of War.
-
Nebud deebil. byl to jen priklad aby to i takovy nechapavy jelito jako ty pochopilo. Ale stejne to bylo marny protoze jsi to nepochopil a porad si meles svou o hazeni mece na zem..skoda casu.
-
Je mi dost smutno z té kritiky tady. Pusťte si vlog Zdeňka Prince z E3, kde spokojeně popisoval game design. Pro mě je u takové rozsáhlé příběhové hry nejdůležitější hratelnost a jsem přesvědčený, že nebudu zklamán. Grafika je mi fakt jedno, pokud to není odfláknutý pixel art. Hru si koupim a užiju si jí.
-
Gothicu 2 se zatím nepřiblížilo žádné RPG, pokud bude KCD alespoň ze sedmdesáti procent tak dobré, tak to bude pecka.
-
ted mas taky same minus, tak ti nevim..
-
Samozřejmě, že se Warhorse připravuje na nadcházející projekty. Samozřejmě, že v WH nejsme všichni až zas takový amatéři, za jaké nás všichni zdější odborníci mají a moc dobře známe Brookuv zakon -
viz. https://en.wikipedia.org/wiki/Brooks%27s_law).
Jednak na KCD 2 (nebo možná spíš KC 2) začnou některé oddělení pracovat dávno před únorovým vydáním. Druhak je normální, že na konci projektu dochází v týmech k obměně. Po několika letech práce na jednom projektu část lidí potřebuje změnu. -
Když jsem před rokem tvrdil, že jejich soubojový systém nebude zábavný, že by měli jít cestou zábavy nikoli věrné simulace, nikdo mi nevěřil - samé mínus.
Nemyslím se, že by hra byla špatná, bude slušná, ale souboje vypadají stále příšerně.