Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    aktuální záběry ze hry žádný zázrak a nepůsobí to jako nějaký zázračný titul, ale to rozhodně není měřítko komerčního úspěchu/neúspěchu. dnes prodává reklama/značka/věhlas. na komerční úspěch stačí to, aby byla hra něčím zajímavá, aby měla funkční svět, ve kterém hráči budou trávit čas, a aby byly po vydání hry převážně kladné ohlasy. hra určitě pro každého nebude. největší kámen úrazu bude to, že řada lidí bude od hry čekat něco trochu jiného. ale rozhodně hra nemusí být komerčně neúspěšná.
  • TheGGG
    witcher soubojový systém je o klikání, asi tak jako je o klikání úplně každá hra, pokud to tedy nechceš ovládat volantem... a že je to fantasy nikomu nevadí, to je naopak plus, stejně bude o KCD zájem až ve chvíli kdy na to vyjdou LOTR, GoT atd mody.
  • P.S.
    Ted mne napada jeste jeden easter egg (kdysi to bylo pouzite tusim v nejake slovenske hre), udelat hrbitov vsech neprajniku. Kazdy neprajnik by mel svuj pomnicek.
  • Jako hlavní, a pohříchu jediné, pozitivum této hry bude, že autorům se podařilo trochu podojit Bakalu.
  • Z ukázky necítím žádnou dynamičnost. Nic co by mě na hře abych jí hrál lákalo.Pokud do toho dáte příběh třeba z pera Vondrušky bylo by to fajn, ale jinak je to jak simulátor kozy.
  • Hra komerčně propadne, ale je důležité, Vávro, který to tady narcisticky sleduješ, aby sis uvědomil, že je to pouze a jenom tvá vina a že všechny ty lidi zklameš pouze a jenom ty.

Já jen abys pak nezkoušel tvrdit, že špatní jsou všichni okolo a beztak je to celé nějaké spiknutí libtardů, že na Kingdom Come se*e pes i press.
  • Vavra je fanousek starych Falloutu. Stare Fallouty obsahovaly i humor a spoustu easter eggu. Tak by mohli dat nejake easter eggy i sem. Napr. dungeon plny diskuteru z games.cz ktere by jste mohli pobyt nebo presvedcit prostrednictvim recnictvi, zaverecny boss by byl Polacek. Nebo by tam mohli dat nejakou vesnici kde by nic nedavalo smysl a vsichni by vam davali priserne nadizajnovane questy jako easter egg na Bethesdu. Nebo tam dat draka, ktery zautoci na vesnici, ale utluce ho stara vesnicanka a ten drak by se jmenoval Tod Howard. Neco takoveho.
  • Že se to finančně nevyplatí, byl takový můj odhad. Vycházel jsem z toho, že náš herní trh je relativně malý, né každý český hráč si hru koupí a z těch co si ji koupí, to né každý bude v češtině hrát. Co se ostatních národů týče, někteří by jistě ocenili, že je ve hře autentický jazyk, ale určitě nebude absence češtiny nic, co by je odradilo od koupě.

Jestli se Vávra přímo vyjádřil, že to nestíhají časově, tak to taky chápu. Přeci jen je lepší hru vydat v nejpoužívanějších jazycích, než v jazyku, který sice sedí do prostředí, ale použije ho zlomek hráčů.
  • Paulcz
    Pochybuju, že by to byla nějaká přehnaná částka. A vyplatilo nebo nevyplatilo, Slovanů pár je a lidí, kteří by to hráli v původním jazyce taky vzhledem k zaměření hry. Jinak když se Vávra k tomu vyjadřoval, tak žádný z těchto argumentů nepoužíval co si pamatuju. Mluvil akorát o tom, že by bylo dobrý aby tam byl, ale že je to o nedostatku času a pokud by chtěli kvalitu, nesměli by to dát externí firmě atd.
  • Mezi kterýma peckama? Skyrim už je starý 6 let. Fallout je nedodělek a ještě k tomu střílečka. Witcher a jeho soubojový systém je klikání, navíc jde o fantasy a nebo takový Bannerlord, který ještě nemá datum vydání. Nějak tu pecku nenacházím. Pak jsou tady isometrický RPG, ale to se nedá srovnávat. Jediná pecka co vyjde mezi RPG je South Park. Elex je na tom podle mě hůř než KCD.
  • Protože se to finančně nevyplatí. Češký dabing bych asi i uvítal, kdyby byl alespoň v kvalitě první Mafie, ale jejich rozhodnutí chápu.
  • jamar28
    Toho hejtu tady---Už se těším, až si to zahraju a napíšu sem svůj názor a místní osazenstvo mně (pokud bude ten názor pozitivní) bude psát, že jsem si to ve skutečnosti neužil, ale jen jsem si to vsugeroval, aby mi nebylo líto peněz. *2*
  • Ono, když někoho praštíš pěstí, tak si můžeš udělat něco s rukou, zápěstím. V té době neměli tak super doktory jako teď, takže je to bezpečnější. Boj je mnohem zajímavější než v jakémkoliv dnešním RPG. To má jako hráč čekat, až NPC chytí zlatou rybku, vykope bramboru nebo mu skončí šichta? Samozřejmě že všeho nechá. Dialogové okno vypadá vcelku luxusně, stejně jako mapa a celý HUD.
  • Paulcz
    Asi ne, nechápu proč by historická hra z českého prostředí neměla být česky a proč někdo volá po tom, že by mělo být vše anglicky. Ani jsem nepochopil pointu o staročeštině, nevím o tom, že by např. historické anglicky mluvené filmy byli namluveny dobově.

Navíc pokud jsi někdy viděl nějaký historický nebo faktografický film kde občané různých zemí mluví svým původním jazykem, je to obrovské plus pro autentičnost a atmosféru.
  • ravux
    Obavam se, ze jsi nepochopil pointu.
  • ravux
    Nebylo to tim, ze byla Indie britskou kolonii, takze to byl jazyk usurpatoru? Plus ty osklive vyroky, ktere o nem rikal Churchill...
  • Ja nezazanamenal že by se u Falloutu 4 rešili animace, že postavy levitují, teleportují se, klouzají po povrchu, v boji na blízko pri náprahu se v pasu zalomí o 90 ° dozadu a pak ve zlomku sekundy zase o 180° dopredu, pričem jejich hlava je otočena dozadu, že se jakýkoliv vetší neprítel, napríklad Deathclaw nebo radscorpion, zasekne o jakoukoliv nepatrnou prekážku na zemi a zustane bezmocne stát atd.
    Taky jsem nezaznamenal, že by se ve Falloutu 4 nejak moc rešilo, že hra nenabízí krome (zábavného) střílení, taky postup hrou prostrednictví dialogu. Nebo treba že boj nablízko ve Skyrimu, i když zábavné, je v podstate jen mačkáni jednoho tlačítka myši.
    Proste velice zvláštní komunita tady na games a taky zvláštní prístup herních redaktoru... *7*
  • Je to hnus ta hra, s timhle by polotvarem by nepochodil ani vedle gothica 2 natoz mezi dnesnima peckama.
  • Asharak
    Gratuluji. Nikdo ti neplatí a právě ztrácíš čas čtením zbytečného komentáře, jehož autor ztratil svůj vlastní zbytečný čas čtením předešlého a ještě vyhodil víc pár slovy do pranice. *5*
  • Paulcz
    Ufff.. tak odteď začni mluvit a psát jen anglicky ať nepodporuješ ten provincionalismus :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit