Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VaZqeZ_EU
    Zvláštní, mně právě připadá, že (+/-) čím více to bude vykrádat Baldur's Gate, tím lépe ne?
  • del0
    Taky je otázka, jak moc vyniknou detaily postav ve hře, kde mají na obrazovce pár centimetrů. V určité velikosti už víc polygonů a lepší textury prostě nepoznáš, viz lod.
  • walltar
    Tak co se grafiky týče, tak je potřeba si pamatovat, že to je 720p protáhnuté kdo ví kolika kompresema... To asi nikdy nebude nějak úžasný. Když se dívám na screeny z té bety co je, tak je to pořád nádherně ostrý.
  • maros.goc
    Nie je to zle ale sa ani u mna nedostavil wow pocit, asi kvoli tomu, ze ta hra sa nielen ze necháva inspirovat Baldurs gate, ona tu seriu dokonca az vykrada.. To ma dost zarazilo, graficky to vyzera dost fadne a sucho, velky krok spat oproti prvym obrazkom
  • VaZqeZ_EU
    Plně ve 3D by to právě nemělo tak hezky malebnou grafiku. *3* Mimochodem jsem velmi mile překvapen, že se tato hra líbí i takovému znalému kritikovi, jako ty Maxi. *1*
  • maros.goc
    Klames sm seba, to video malo skutočne slabu grafiku, oproti obrazkom riadny krok spat
  • mohlo to byt 3d, ale jinak dobrý
  • walltar
    Tak šli by nastavovat detaily u postav... Ale otázka kolik lidí bude mít tak low end PC, že by potřebovala stahovat detaily u asi 20 rendrovaných postaviček o pár tisícovkách polygonů.
  • Protože "PC-hardcore hráč" si sám naklikává pluska a ukájí se nad tím ...
  • A jak chceš u předrenderované hry nastavovat detaily? Přemýšlej trochu ...
  • jo grafika je to nejdůležitější, hra musí vypadat coooool i kdyby se nedala hrát, já to musím vědět, už jsem velkej kluk, tohle je sračka, jdu hrát radši Batlfíld, čau blbci SWAG YOLO
  • walltar
    A já sem dal oběma mínuska, aby se neřeklo, že diskriminuju. *15*
  • VaZqeZ_EU
    Tak abys neřekl, že jsem hajzl, tak tady jedno máš ode mě (((( + )))), a všechno dobrý *4*
  • Podle me jsi to dostal za ty vykricniky, ostudu a za vetu, ze je to malo next-gen :D.
  • VaZqeZ_EU
    Tak to nebylo myšleno a ty to víš, a jestli ne tak: Embarrassing Reaction Detected *6*
  • walltar
    Ty sis nedělal srandu z konzolí, takže žádné pluska pro tebe. *5*
  • Witcher snad vyšel? bože dementík detected....
  • Proč má pc-hardoce hráč pluska a já napsal to samé a mám 20 mínusek. Neříkejte mi, že když si dá člověk do nicku pc-hráč, tak může kritizovat pc-exluzivitu. Fakt dementní lidi tady.
  • VaZqeZ_EU
    ..ještě bych dodal -
    "Divinity: Original Sin" fajn, "Legend of Grimrock II" fajn, "Dragon Age: Inquisition" fajn, "The Witcher 3: Wild Hunt" paráda, ale tahle hra se musí povést! Prostě MUSÍ ..a basta!! *12*
  • Taky me u W2 docela to 3D odradilo - obzvlaste modely postav. Jeste jsem tomu ani nedal sanci, kdyz jsem cetl ohlasy, ale jednou na to snad koule dostanu.
    Co jsem koukal na ten zbytek videa, tak jsem zahledl jen par padajicich listecku ze stromu, ale to bylo ve meste, tak snad tam toho v konecne fazi bude vic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit