Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    Divinity je vyborna hra za mna 8/10... Svet rozhodne nie je maly a aj keby oproti iným hram ho mal mensi tak to nic nedokazuje kedze pri hre stravis cca 100 hodin.... Pribeh rozhodne nie je nudny, pravda ale je ze ked pribeh dojde do bodu keby sa tvojim nepriatelom stane kult Immaculates, tak to s nim ide rychlo dole vodou (začiatok je naj, to vyšetrovanie super, na druhej strane 3 mapa hiberheim trapny boj medzi elementami), hadanky su skvele, pixelhunting sa rozhodne nekona, inventár je ale slaby a crafting je uplne katastrofálny.... Súboje a možnosti v nich boli famozne, rovnako aj ich obtiaznost
  • walltar
    Já osobně ještě sleduju Sui Generis... ale ti se poslední dobou nějak neozývají. Celkem originální pojetí RPG hry.
  • Ale houby DS, prave smrt absolutne degraduje..X krat sa tam hrac naschval zabije len aby si skratil cestu. Postihy su smiesne az ziadne, kedze vsetko je nekonecne grindovatelne.
  • DnD pravidla jsou dost bida, takze zadna skoda ze je nepouzivaji a v divinity jsi zadna tlacitka hledat nemusel, stacilo mit postavu s dostatecnym skillem...jo taaaak pan rval vsechno do bojovych skillu a ted se vzteka, ze musel hledat tlacitka ? no jo ,,RPG,, Btw napoved na ,,hadanky,, bylo dost, stacilo se ptat okolnich zviratek...pripadne pouzit ohnive kouzlo na ohnivou sochu a podobne...ale na to by prislo i male americke dite bez napovedy
  • VaZqeZ_EU
    (Dřív *2*) nebo (Později *10*) stejně dojde na Baldur's Gate 3 *3*
  • není no http://orcz.com/images/thumb/0/06/DivinityOriginalSinCharmedImSure.jpg/400px-DivinityOriginalSinCharmedImSure.jpg *1* *1* *1*
  • VaZqeZ_EU
    Náhodou grafika Divinity není tak špatná, ale je fakt, že oproti tomuhle! *14*
    Divinity: Original Sin - Pillars of Eternity
    ..je jako srovnávat grafiku
    World of Warcraft - Lord of the Rings
    ..prostě je to jiný Art-Styl.
  • Měl by jste zajít na oční, protože něco je špatně.
  • Blue.Shark
    Já si teda ještě vzpomněl na Stasis, ale to nebude mít (kromě izometrického pohledu) s ukecaným fantasy RPG nic moc společného *1*
  • VaZqeZ_EU
    No právě Torment jsem měl na mysli. Někde jsem něco viděl a četl o minimálně dvou dalších hrách ale zaboha nevím kde.. *9* Možná na Kickstarteru.. fakt nevím.
  • Inquisitor
    No snad to tak opravdu bude.
  • Kozy
    Na rozdíl od Divinity tohle vypadá vážně prďácky, říkám šup sem s tim.
  • Blue.Shark
    Které konkrétní RPG máš v hledáčku? Sám vím jen o Torment: Tides of Numenera a vcelku rád bych si na seznam očekávaných her přidal další :)
  • VaZqeZ_EU
    Jestli se hra povede, tak je jasný, že vydají DLC atd..
    Mně spíš bude těšit, že třeba pošoupne ostatní vývojáře (pokud se rozhodují do jakého projektu půjdou dál) k tomuto stylu.
    Já vím, že se v budoucnu chystá pár peckoidních her v tomto "řekněme subžánru", ale přece jenom, pokud se tahle hra povede... páni, budou nás čekat doufám lepší časy, co se sofistikovanějších RPG her týče.
    Protože co si budeme nalhávat, opravdu dobrých RPG je stále na trhu jako šafránu.
  • *1* jn.. tam je to kouzelné
  • Inquisitor
    Jak je libo, ale abych tady za chvilku nebyl jako na Eurogameru. Můžu psát co chci, ale nikdo to nevidí :D
  • Šup s tebou do detrolleru *15*
  • Inquisitor
    Nádhera, to si nechám líbit. Prostě tyhle izometrický hry mají pro mě svoje kouzlo a je jenom dobře, že stále vycházejí i v novějším kabátu.
  • Blue.Shark
    Šup s tebou do detrolleru *15*
  • No vidíš, DS1 ten pocit umí navodit i bez permanentní smrti, stačí si vzpomenout na Blighttown, jak jsem neměl lektvar, všude enemáci a ještě jsem byl otráven a to už jsem ušel dlouho cestu od ohníčku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit