Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná jsi nepochopil, že vydavatele nezajímáš, zato je zajímají tvoje peníze. Ve skutečnosti si s tebou vytírají zadnici. Čím více jim zaplatíš, tím více tě mají u prdele! DRM jde proti zákazníkům, já tedy jdu proti vydavatelům! S...u na ně z vysoka roněž! Připoj se! Legální hry jsem kupoval kupuji, ale rozhodně nebudu mít v počítači otravné DRM za přemrštěné sumy. N.....t kravaťáci!
  • Trol.diskuzni
    "Ale jsem zvedavej, co budes rikat az dospejes, budes nekde mesic makat a zamestnavatel ti pak nic neda. Protoze kdyz ty nekomu nechces platit za jeho praci, kterou vyuzivas, proc by mel nekdo tobe, ze? To najednou pochopis, jake siris bludy :-)."

Trošku mimo, ne? Až "dospěju", jak říkáš, tak rozhodně nehodlám pracovat v podmínkách, kde nebudu mít jistý svůj plat (a nesnaž se mě prosím vyargumentovávat příklady, které jsou mimo - práce u pásu v asijské továrně, práce v soukromé firmě bez většího renomé apod., podnikání, práce načerno...). To je věc každého, jaké si zvolí své povolání a nakolik je ochoten na sobě makat, aby jej dosáhl. A každé povolání má prostě svoje... Oni chtějí dělat hry, musí počítat s těmito riziky.

Já jsem si zvolil cestu za povoláním, ve kterém mám jisté uplatnění do budoucna, pracovní příležitosti i univerzalitu v případě vyhazovu apod. A každý má stejnou možnost si svoji budoucnost řádně promyslet a přizpůsobit se své osobnosti a možnostem...
  • Bioshock 2 je jedna z nejůlepších her všech dob. Já dal 92 %! Že se ti nelíbí? No a co? Já měl legální verzi.
  • ucho
    neříkám, že nemusí mít někdo problémy, říkám, že lidé neumí své problémy řešit a většinou jsou to opravdu banality a nic komplikovaného... tedy místo aby použili mozek, raději někam napíšou, že mají problém, ať to za ně někdo vyřeší... za tu dobu psaní příspěvklu to mohli mít vyřešené...
  • Cajk
    Nemohu, než s tebou souhlasit, můj velmi sofistikovaný kolego. Naštěstí toto není klub přátel intelektualismu, ale pouhý mrzký herní server, na němž informativní hodnota zde vytvářených literárních útvarů dalece přesahuje jejich stylistickou nevytříbenost.
  • Hodnocení her je čistě subjektivní forma. Někomu se líbí to, dalšímu zase ono. Ostatně u spousty aaa titulů, mimo jiné tebou zmíněných, je možnost instalace dema před koupí samotnou, z docela jasných důvodů. Takže ani zde nerozumím, v čem je problém...
  • Ano, ale ukaz mi kdo si to tak priradi v tomto clanku?. Aneb evidentne si nepochopil muj prispevek.
  • AleSamozřejměJdePsátIBezMezerTakyTomuPorozumíKaždý. Nicméně, my vzdělanci, dávámě přednost kultivovanému psaní. Titulek je výkladní skříň článku, ten by měl být bezchybný a je ostudné, pokud tomu tak není.
  • To ze ty to mas vzdy bezproblemu, neznamena ze ostatni problemy take nemaji. Ja si taky jednou za cas projdu "pekle" kvuli Steamu.
  • A to se divi?
    1.Vetsina her nestoji ani za zlamanou gresli...Odmitam kupovat hry, ktere jsou delane, bohuzel v dnesni dobe pro vetsinovou cast hracu s inteligenci vrzajici zidle. Je to nemastne, neslane, nedodelane, pak k tomu vydavaji tunu DLC....

2. V tuzemsku nekupuju uz skoro nic....jedine elektronicke verze...nejen,ze jsou venku kolikrat levnejsi, ale i se o sve klienty staraji....nedavno jsem z jednoho portalu dostal za nakupy vybrat si zadarmo jakoukoliv MMO.A to nepocitam slevy...Ale hlavne elektronicke verze neobsahuji dementni ochranu....az tohle prestanou ke hram davat...klesnou jim naklady na kus tak dolu,ze se nebudou stacit divit.

Diky vecem jako je Steam, Mrkvosoft program, Ubisoft program...mel bych zapraskanej kompl programama,ktery tam proste NECHCI. Jestli nemam pravo si vybrat neinstalaci 3rd party programu, tak at jdou s tou hrou do haje.

Pak se nesmi tyhle firmy divit,ze lidi si radsi stahnou...

Nechci tim obhajovat piractvi...je to proste zlodejina,nic jineho...ale dokud vydavatelske firmy budou pokracovat tak jak to delaji do ted...tak proste piractvi jen poroste.
  • Chyba, 40% lidí = čtyřicetprocentní lidí.
  • Ty a tobe podobni, kteri tak hrozne krici na piraty, byste si meli uvedomit jednu vec. Z toho poctu lidi, kteri si hru stahnou, by si ji drtiva vetsi stejne nekoupila. Naopak, kdyz je hra kvalitni, spousta "piratu" si ji nasledne koupi jako original. Takze jsem presvedcen, ze vydavatele neprichazeji o zadny, maximalne nekolika-procentualni zisk...
  • 1000 dotazanych,27% hraje hry...270 lidi udela ze vsech v CR piraty,GZ. Priste prosim vas ty penize vrazte do ceskych hernich studii,tam to uz mozna bude mit nejaky smysl....rozepsal bych se tu vic ale to uz bych jen ragoval,takze peace out a vic takovych pruzkumu,smich prodluzuje zivot.
  • ucho
    na steamu mám aktivováno již přes 100 her (dnes tuším ke 150, některé zakoupené na Steamu, jiné tam pouze aktivované) a za celou dobu jsem se setkal s jedinou chybou, kterou jsem si zavinil sám nedostatkem místa na disku. takže nevím, u koho je co "standard", ale myslím, že řada lidí není schopná řešit samostatně jakékoli problémy.
  • problem:)?

Nějak sis popletl ty popisky ne?
  • 40% lidí = čtyřicet procent lidí
    40 % lidí = čtyřicet procent lidí

Tak tomu rozumí každej. Jen pár rádoby intelektuálů, jako ty, s tím bude mít evidentně problém.
  • Cajk
    v tomhle 100% souhlas. Otázka je - co s tím? Kdyby se začaly sekat ruce, tak za chvíli nemá kdo dělat, protože by tu byl národ bezrukejch.
  • Ja nepisu o tom co se kdy rozmohlo, ale jaci jsme dnes. A dnes jme jeste horsi nez driv, protoze k tomu spatnemu z kominismu jsme pripojili jeste to spatne z kapitalismu.
  • Cajk
    Ne, rozhodně by se mělo platit vývojářům za jejich práci. Bohužel v herním byznysu se pohybuje už tolik příživníků, že výsledný ceny se hodně rychle šplhaj nahoru a zvlášť v ČR na to hodně lidí prostě nemá. I tak je ovšem stahování velkej problém, kterýmu se dá zamezit jediným způsobem - novinky 499,-, půl roku starý hry 299,-. Současný ceny nejsou trvale udržitelný.
  • 99% lidí to pochopí i bez mezery *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší