Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si kupoval už k PS3ce plasmu fullHD s tím, že na další generaci to využiju. Ukázalo se to jako prozíravé rozhodnutí, kdybych koupil jen HDready, dneska nemám PS4 k čemu připojit...
  • Prostě kdo to myslí s hraním vážně, tak má doma konzoli. Nechápu ty PC ovce
  • Prostě kdo to myslí s hraním vážně, tak má doma konzoli. Nechápu ty PC ovce
  • říkal uhorvitý mladík v Elektroworldu, abych si nekupoval 4k televizi, že na ni ještě neuzrál čas.
    Pak jsem ji přitáhnul domu a spadla mi čelist jak skvělý byl obraz oproti 1080p.

Já si 4K monitor koupím a to 40" a budu hrát ve 4K ať se ti to líbí nebo ne.
  • Protože Titan je hlavně určený pro náročné grafické operace a takový blbosti. Na hraní moc dobrý neni
  • to víš že jo, ty makovice
  • Me by spis zajimalo, kolik z tech lidi co u pocitace prosedi tolik casu, si na nej i vydelalo? Vetsina z nich bude asi povolanim syn a tak maji spoustu casu na to hrat hry. V opacnym pripade si clovek koupi pocitac za 50 000,- jen za toho prepodkladu, ze se mu ta investice nekde vrati.
  • krást se nemá, možná by si mohl Jejdasek založit účet, předešel by těmhle volům trollovat.
  • Paradox je ze i takovej Titan za 35k ma se 4k problemy.
  • A pak si ten chleba tru mezi pulkama.
  • Mam na hry dve plazmy, HD a FHD a na te HD 720p obraz z ps3 vhpada vyrazne lepe nez na te FHD. Kdyz jsem ale pred par lety nekomu na foru doporucil HD televizor místo FHD (vetsina lidi nemela a i dnes spousta stale nema FHD zdroj signalu a kouka na SD /pozemni tv, DVD/ nebo HD obraz, ktery na HD TV vypada lepe), tak to prakticky nikdo nepobral. Co se tyce LCD, to je vubec na hry nevhodne, ma mizernou pohybovou ostrost (o to smesnejsi je vysoke rozliseni) ale co se da dnes delat, ze.
  • Buba: ja nerikam, ze je dokonale jemny, ale ze na 40" TV je stejne jemny, jako 4K na 24" monitoru (to take neni dokonale jemne, ale proste pri vykonu dnesniho hardware je nesmysl tlacit hry do 8K), tedy vic jemnek nez co ma vetsina pc hracu. Pochop uz konecne, ze konzolisti maji mnohem jemnejsi obraz nez pc hraci, ale vyrazne horsi kvalitu grafiky (a ta jemnost to jak vidis nezachrani, hra na konzoli pres vyssi jemnost obrazu vypada ve vysledku hur), takze ja volam, prestante s nesmyslnym zvysovanim jemnosti obrazu (FHD na 40" TV je ekvivalent 6K na 24"monitoru) a vyuzijte usetreny vykon na zlepseni framerate a kvality obrazu.
  • Jak si tu zdejší experty Jejdasek tře na chleba. Nádhera.
  • nightborne
    A co ty jsi za autoritu, abys rozsoudil co je "reálný život" a co ne? Čas, kterým sis užil mrhat, není promrhán ;).
  • Ja mám u PS4 odpovídající zobrazovadlo 1920x1080. Ještě jsem na PS4 nehrál hru, která by běhala v jiném rozlišení.
  • Ja chapem, co sa snazi vysvetlit. Problem je ale v tom,ze on tvrdi presny pak toho, co si napisal na konci svojho komentu. On totiz nevidi ziadny rozdiel medzi 720p a 1080p a bol by najradsej, aby vsetko bezalo na 720p, pretoze ten obraz je dokonale jemny (podla neho samozrejme) a netreba teda zvysovat rozlisenie, ale radsej vyssi framerate a viac detailov. Ty zas pises, ze rozdiel vidis aj z 2-3 metrov, co je samzorejme logicke a rozdiel vidiet musis, ale to ona akosi nie a nie pobrat...
  • Jenže u kompu nic neděláš. Ale je mi jasné, že spousta lidí ani nežije reálný život, takže mají pocit, že na kompu opravdu něco dělají
  • Bude totez co poslednich 10let, +3-5% v benchmarku, v realu +-0.
  • Hmm, to je zajimavy, ze kdyz sem nedavno koukal, tak kdybych hodlal svuj 8 let stary stroj rozprodat, tak ho za 15k prodam naprosto vpohode. nej za CPu sem nasel 3k+ ...

Kdyz se budu drzet hodne pri zdi, tak 50k/5 =10k/rok. To bude elektrika stat vic. A ten komp dneska nevydrzi 5, ale vpohode 10let.
  • Jo, to urcite ... a pak se podivej, co stim 720p udela televize ... nebo i monitor, to je jedno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit