Přejít na výpis diskuzí
Hru podle Malazské knihy padlých jen tak neuvidíte, nápady vývojářů se Eriksonovi nelíbí
2.2.2017 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
popravdě Esslemont napsal i větší h0vadiny.... já preferuju Eriksona a ten vyobrazil Segulehy perfektně. Esslemont je nějak moc rád zabijí...
-
Tak to by se dalo vyresit,rozbitý chodby nebo tak...no ikdyz koukat se jak tam ty hordy dominia požírají a znasilnuji mrtvé vojáky,by byla síla..
-
Mně by se líbil Zelaznyho Amber. Teď už na to máme technologii, aby to úžasně vypadalo a umělo to všechno, co je v knížkách. A možná bych si mohl zahrát i za Dworkina. *1*
-
No, v knize Jablko, žezlo, trůn 500 Segulehů vyřídilo bombardování morathskou municí...
-
Což o to, kořeny tam má, ale je to trochu jinej špalek. Není tam perma smrt, obtížnost není taková jako v roguelike nebo arkádách, boj je jen o klikání a stat systém silně zredukovaný. Mluvím o prvním Diablu samozřejmě.
-
zbytečné postavy? simtě... *7*
-
zase by jsi musel pořád řešit nějaká povstání... já bych hrál za segulehy a stačilo by mě nasadit tak 20 vojáků na každou bitvu...
-
Nepřemožitelní jsou jen do okamžiku, než narazí na sapéra se svítivkou. *4*
-
Akorat, že frakce Malazská říše by byla dost OP. *15*
-
to je jasný, ale musely by sílu kouzel a postav oproti knize hrozně snížit, tam jsou některý postavy jak chodící atomovky. Každopádně některé bitvy z knih bych si teda ve hře na styl total war fakt chtěl zahrát. Je to už doba co jsem to četl, ale nakopad pr*el Letherasu nebo ubránit město (už nevím jak se jmenovalo) před Dominiem by bylo boží. Už si moc jiných bitev nevybavuju, ale určitě by se něco našlo
-
Udělat by to jako poslední total war by tomu sedlo,armád ras a frakcí je tam požehnaně a imba hrdinů taky..
-
Joe Abercrombie... aneb když máš rád braky *3*
-
prostě to na tebe bylo moc složitý... ono to není jak braky typu warcraft kde běhá hrdina v plastové zbroji a příběh je prostinký jak večerníček...
-
ten soubojový systém, to by musel být nějaký dynasty warrior na drogách (ale krvavej), nebo by se muselo hrát za nějakýho řadovýho vojcla, ale pak by zas s postavou každej zametal... nebo by byla dobrá nějaká řádná RTS ala total war, i když by asi byla pěkná soda, kdyby hrát jedním kouzlem vymazal půlku nepřátelské armády... nebo nějaký thief/assassin stealth kde by se hrálo za člena Claw a pořád se selhávalo ve splnění úkolu...
BTW: určitě by ale bylo dobér, že by si člověk konečně udělal představu o uniformách jedontlivých frakcí... -
Nevím, co řeší. Boje má stejně popsaný jak diablovku. Po bitevním poli se mu prohánějí nepřemožitelní šampióny bohů a hrdinové ověšení magickými cetkami a přitom porážejí několikanásobnou přesilu. No prostě diablovka. *6*
-
Ja skoro urcite nikoliv a to prave proto, ze mam tu knizni serii vcetne Esslemontovych tlustych "doplneni" moc rad. To by museli udelat jedine jako Ultimu 6/7 :)
-
Neviem, ci by som vobec nejaku hru zo sveta MKP chcel. Ono to velmi nefunguje ani v knihe, ked clovek splachne vsetok ten grafomansky balast, zostane tam celkom fajn vykreslene lore, zopar ras, par zaujimavych postav. Lenze popri tom je tam omnoho viac nezaujimavych a zbytocnych postav, hrozne vela skratkovitych rieseni typu "deus ex machina"a absolutne otravnych neustalych ressurectov rozneho typu.
-
přečetl první dvě knihy série, to podle tebe znamená, že jí nedal šanci?
vážně bys tady neměl ztrácet čas sdílením svých myšlenek -
Autor je nadšen v okamžiku, když je ruka v rukávě a projekt dostane zelenou. Třeba jako Valašská kniha zvadlých. Kdyby trval na tom, že ho interpreti virtuálně násilní, tak půjde proti svým zájmům. V první řadě by to celé neodsouhlasil.
-
By mě zajímalo co to bylo za knihy?? Pro mě jsi ... co nedal šanci jedné z nejlepších sérií s propracovaným světem s neobvyklým druhem magie a mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho ale s tebou nemám důvod ztrácet čas Mr. Douchebag