Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    dilinja: Kdybys na madbrahmíně někdy byl, všiml by sis, že tamní vaultmasteři nejsou žádníé ubrečené trubky, co po nocích vymýšlí konspirační teorie. Ale dost, slíbil jsem si, že tohle nechám být.
    • dilinja
      no me to prave pripada ze breci co to bethesda udelal s jejich hrou a jeste ji daj na truc do kategorie Příbuzné hry *1* Jak sem rekl nejvetsi chyba je ze se jmenovala Fallout 3
      • Nebudu se vyjadřovat k brahmíně, ale pokud jde o F3, naprostý souhlas!
      • Cahir
        Na truc? Vždyť jsi to sám přiznal - ta hra se nikdy neměla jmenovat Fallout (takhle to dopadá, když se studio proslavené casual hrami, míchá do umění). Z tvé reakce tedy usuzuji, že i ty ji považuješ za něco, co má s F1/F2 společné leda jméno. Zařazení do kategorie Příbuzné hry proto považuji za naprosto adekvátní a nikoliv za projev zhrzené milenky. Podívej se třeba na Bratrstvo Oceli - takoví nejednoznační magůrci, pochopitelní i zavrženíhodní, prostě radost se v nich nimrat. Jenže pak přijde F3, a udělá z nich naprosto ploché Mirky Dušíny, aby si hráč náhodou nespletl, kdo je hodnej a kdo zlej... Nesmíš se ortodoxním fanouškům divit, že F3 spílají, ježto jim pošlapal pečlivě, sofistikovaně a hlavně zajímavě vybudované univerzum a místo něj jim nadělil něco, co velice připomíná Troškovo Z pekla štěstí. Takže jen ať v těch příbuzných hrách F3 je, s Falloutem má totiž opravdu společné jen to jméno. *3*
      • Teď si na to kápnul
      • Ja jsem za F3 rad. Bez nej by totiz dost mozna nidky nevzikl vyborny Fallout:New Vegas,ktery jsem dohral 3x a pokazde jsem se kralovsky bavil. A valstne se bavim porad,aktualne u nejnovejsiho DLC. *2*
        • smejki
          vidím to podobně, ale prožívá podobné pocity, jako když mě před lety profesor poloveřejně dost hnusně sepsul za moje výkresy, načež mi dal v tichosti za B (= 1-). *1*
        • To je pravda, zrovna se na něj znovu chystám, tentokrát ověšen mody.
  • Při hraní Oblivionu se mi počítač šestkrát za hodinu restartoval. Při hraní Falloutu 3 taktéž.. Oh ano, ty prachy za tu zábavu prostě stojí!
    • smejki
      padalo to na starších aušusáckých deskách, sám jsem jednu měl. Z toho plyne poučení - nekupuj sra*ky
    • že máš v hajzlu komp, není chyba vývojářů
      • Engine Oblivionu není zázrak, ale co tu psal člověk v předchozím příspěvku je prostě jen jeho vlastní blbost či možná smůla. Já hrál Oblivion celkem na třech PC sestavách a kromě spadnutí hry, když šel člověk do menu či dal konec, jsem nezaznamenal žádný větší problém. Hra se mi nikdy nesekla a když už jsem našel nějaké menší problém, vždy to vyřešily mody. Samozřejmě Oblivion bez modu, to je vlastně dost nemyslitelné. Ještě že Bethesda ví, že umí udělat rpg jen na půl a že to nechává na velmi vyspělé komunitě, která hru dodělává. Ještě by měli každý rok vybrat nejlpší mod a jeho autorovi by Bethesda měla povinně vyplatit část svého zisku.
      • Dyt oni sami priznali, ze engine z Oblivionu byl dost problemove predelanej do Falloutu a nasli se sestavy, na kterych to kazdou chvili zamrzalo. Nakonec oznamili, ze se to neda odstranit patchem, protoze by to chtelo moc zmen.
  • Ryba9
    Tak to je jasný že oni patlajou hru 3 roky dělaj tam mega otevřenej giga ultra super velkej svět a stojí to stejně jako Black Ops kde jim stačí vymodelovat uličky celou hru zamazat příkazama if voják dojde sem začni střílet. To je jasný, že je to štve že se valej s takovouhle hrou a vydělaj míň než ty uličníci z activisionu.
  • Staci si pockat par tyzdon a napr. na game.co.uk su cenu za polovicu euro ceny....
    ZA rok takto nakupim asi 10-15 hier. Crysis 2 bol po mesiaci a pol na tyzden zlacneny na 14.99GBP no nekup to :D
    • No třeba crysis 2 nestojí podle mě ani za blbej dolar. Nikdy jsem nehrál horší hru.
      • Ryba9
        Hrál si někdy badminton na NES? :D
    • dilinja
      kdyz nakupuju z UK tak vetsinou thehut.com a vzdycky v pohode asi vyzkousim i game nemaj tam nahodou nejakej vahovej limit pro posilani zasilek do zahranici?
  • Cajk
    haha to je borec:)..
  • Ja myslim ze kazdy mainstreamovy vyvojar si mysli ze jeho hra je ta nejlepsi a mela by se prodavat za 60USD...takovehle reci jsou dost nevhodne. Pripomina mi to Koticka z Activisionu, fuj fuj.
  • no oblivion zase takova pecka nebyla aby si todle ten hosik mohl dovolit rikat
    • Vanilla Oblivion měl svoje mouchy, ale byl maximálně otevřený modům a ty z něj udělaly super hru. Pokud bude Skyrim tak dobře modovatelný jako Oblivion, tak je skoro jedno, jakou herní dobu bude mít vanilla, protože moderská komunita to minimálně zdvojnásobí. A všecko pořád jen za těch 60 babek.
      • Samozřejmě Oblivion bez modu, to je vlastně dost nemyslitelné. Ještě že Bethesda ví, že umí udělat rpg jen na půl a že to nechává na velmi vyspělé komunitě, která hru dodělává. Ještě by měli každý rok vybrat nejlepší mod a jeho autorovi by Bethesda měla povinně vyplatit část svého zisku. Právě mody dělají ten zisk...
  • No kolik hra pri vydani stoji me moc netoci. Nemam tolik casu jako pred lety a tak hraju jen vyjimecne. I kdyz mam PC vykonne nehraju zadne novinky. Ne proto ze bych se na ne netsil, ale spise proto ze mam spoustu her co si chci zahrat a nemam na to cas. Hry co si chci zahrat kupuju vetsinou na Steamu ve slevach - duvod je jednoduchy: Cena super a pritom uz opatchovane a hratelne (coz u horke novinky je bohuzel zpravdla uz jen vyjimka).
  • Cahir
    Todde, po zkušenosti s Oblivionem a Falloutem 3 si raději počkám, až Skyrim označí za kvalitní někdo, kdo není z Bethesdy, případně Bethesdou zaplacen...
    • Pokud se tiOblivion ani Fallout 3 nelibil,pak nechapu proc na Skyrim vubec cekas. To proste nebude hra pro tebe.
      • Cahir
        Mám rád Morrowind - naděje umírá poslední.
        • Ted jsi me opravdu pobavil. Bethesda snad nikdy neudelala kvalitni RPG. Vzdy hru museli dodelat moderi, protoze jsou neschopni.
          • Hairy_Ass
            Morrowind například velice nadprůměrné RPG bylo.
          • smejki
            na morrowind je potřeba jen jednoho druhu modů - těch zlepšujících grafiku. Oblivion tápal v tom nejdůležitějším - samotné hře
            • MrSanta
              smejki: MGE jsme zkoušel, ale nelíbilo se mi to. Jsem zvyklej na tu "mlhu" *1*
            • smejki
              jednoznačně ještě MGE pro LOD. ten defaultní dohled 150 metrů je prostě hrůzný, už před lety byl
            • MrSanta
              IMHO na Morrowind stačí jenom mod na vyšší rozlišení. Samotná grafika je u mě v pohodě pořád *1*
    • Nesouhlasím, jak Fallout 3 a Oblivion byly bez debaty kvalitní hry. Beru že nemusí sednout každému, ale obecně se jedná o řemeslně výborně dělané tituly. A kdo říká že ne, je pozér co se snaží být akorát zajímavý ;)
      • Cahir
        Hurááá, zase jedno z těch sebevědomých trdílek, co si o sobě myslí, že jeho subjektivní názor je objektivní (vidíš tam ten paradox?). Řemeslně? *1* Podle mého zase chce být zajímavý ten, kdo označí hru šlapající na Gamebryu za řemeslně výbornou (opět paradox, i když méně rozpoznatelný). Hádat se tady o těch dvou rádobyrpgéčkách nebudu, už toho o nich bylo napsáno víc než dost, stačí zapátrat. Snad jen dodám, že lidí, kteří Oblivion a F3 nenávid,í je opravdu spousta a mají pro toto stanovisko dost racionální argumenty. Jestli tě zajímají, googluj *3* . Rád diskutuju, ale tohle už je opravdu mrtvé téma, na jehož adresu bylo řečeno snad už vše - každý zastánce/odpůrce musel slyšet argumenty protistran.
        • Pokud si myslíš, že sám bys to zvládl lépe, co ti brání? Soudě podle tvých slov máš jistě na to udělat hru, která zašlape veškěrou konkurenci do země :D A pokud by se ti to jednou opravdu povedlo, stejně se najde nějaký borec, který ti vše zkritizuje (paradox???)
          • Cahir
            Milý Danečku z Modřan, čekal jsem konec, ale jak vidno, jsi vyrtvalý klučík. Takže podle tvé logiky mohu kritizovat hry pouze v případě, že jsem sám již nějakou vytvořil? To by pak znamenalo, že bych musel zároveň natáčet filmy, psát knihy, komponovat hudbu a mnoho dalšího (dokonce bych musel být i módní návrhář, jelikož občas kritizuji něčí hadry...). Nebál bych se takový názor označit za dementní.

Když už by se ale Daníku stalo, že bych nějakou hru vyprodukoval, rozhodně bych to nedělal proto, abych měl co největší prodeje, a mohl se tak se svými kolegy z finančního poplacávat po rameni, jaký jsem to šikula (zdravím kluky z Bethesdy!). Dělal bych to z lásky ke hrám (já vím, patetické...), takže bych konstruktivní kritiku ocenil, jelikož by mi možná pomohla ve zdokonalování (ne-paradoxní, že??).
            • Teď jste mne teda vyškolil pane učiteli, musel jsem se jít do koutku vybrečet a trochu to rozdýchat. Nechci se s nikým hádat, nemám to v povaze, jen mi prostě příjde že dnes na herních fórech kritizují všichni všechno (a zdaleka ne konstruktivně) a to mě pěkně vytáčí.

Mimochodem, líbí se mi tvá transkripce Daneček z Modřan, možná si ji nechám vytetovat na levý biceps *1*
            • Hlavně že tvůj názor je správnej a nejsprávnější, viď. Fallout 3 nenávidí jen lidi, co chtěli tu hru úplně jinou, to z ní ale špatnou hru nedělá. Je to dobrá hra, jen ne podle tvých představ. Tak se tady nepovyšuj.
            • Vicemene souhlasim,ale po zkusenostech z ruznych for ruznych her (tyka se hlavne MMORPG) muzu klidne rict,ze prani hracu vetsinou kazi zabavu samotne hry. Malokdo si totiz uvedomuje ze nektere ty veci,ktere nas tam tak strasne stvou,ve skutecnosti tvori srdce zabavnosti cele hry a bez nich to bude nuda.
              No,moc pekne jsem to nenapsal,ale snad aspon nekdo pochopi co jsem chtel rict. *2*
      • Nebo po dlouhých hodinách ztrávených s F1 a F2 čekal něco jinýho...
        • A to i u Oblivionu?
          • I blbýmu by doslo, ze myslím F3 ;)
            Proti oblivionu já nic nemám
    • A kde je seznam lidí, které Bethesda platí? Aby jsi pak poznal jestli 10/10 je protože je to pecka, nebo protože je to placené?
      • Cahir
        Ty nepamatuješ na ta obvinění po vydání F3? Bethesda podmázla kde koho.
        • Hmm tebe obviním z debility a ani nebudu muset nikoho uplácet..
          • Cahir
            Hošíci, je to tři roky stará historie, kdo tu komedii nezažil a nesledoval (v té době jsem to sledoval hlavně na madbrahmin), nepochopí. Nebudem to tady rozmazávat, rozhodně jsem nechtěl začínat flame. Mám k tomu jen dvě věci: 1) Bethesda má opravdu obdivuhodný marketing. *3* 2) Todd Howard je podle mého názoru nehorázný pičusek. End
            • Cahir
              Blalbadhgbiap: Fallout: NV byla hodně dobrá hra, ale fanboy nejsem. Patrně jsi měl na mysli F3 *3* . Jó, tak ten vážně nesnáším.
            • dilinja
              takze cela ta komedie byla jenom nafouknuta bublina ortodox Fallout hracu kteri proste neprekousli adaptaci Fallout universa Bethesdou *1*
            • I kdyby mě to může bejt u prdele, protože mě ty hry bavily. A pochybuju, že by uplatili všechny ty velký společnosti. OBLIVION and Fallout:NV FANBOY! *14*
          • dilinja
            ty radsi nikoho neobvinuj dokud nedostanes OP *1*
            • V tom případě ty drž hubu do doby než tě přestanou kojit.
        • dilinja
          *14*
    • dilinja
      Fallout 3 me bavil nebyl vubec spatnej mozna jedina chyba na ty hre je ze se jmenuje Fallout *1*
  • Jasně, čili jen Bethesda má právo prodávat hry za 60 babek:) Podle Howarda jen Bethesda dělá hry kvalitně?:) Neříkám, že ne, ale nemůže si přece skutečně myslet, že jen Bethesda je ta nejlepší, to trochu v tom rozhovoru přehnal. Snad to byl pokus o vtip, protože takhle by se PR opravdu vyjadřovat nemělo.
    • Meleš sr*čky.

- Omylem jsem vymazal celí komentář, ale to nejduležítejší sem tam dopsal. *2*
      • tak mi to z toho rozhovoru prostě vyznělo. Pokud se ti to nelíbí, tak co se do toho montuješ. Běž se vyřádit na nějaké vulgární forum, já nemůžu za to že jsi se špatně vyspal a potřebuješ si zanadávat. Takže ty si "rači" nejdřív zopakuj češtinu a pak něco Trolluj, retarde.
        • Když se ti nelíbí muj komentář tak co se dotoho montuješ ?
          Žádný vulgarni forum neznám dyžtak link.
          Co jsou prazdniny spim dobře
          A píšu si jak chci a co chci.
          Jestli chces poučovat o češtine tak mam pro tebe taky radu a to,že věta zaciná VELKÝM PÍSMENEM !
        • V tom clanku to vyznelo upravdu divne :D Ale buhvi co rekl ve skutecnosti, jak to zapsali novinari a jak to bylo prelozeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit