Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak to jsme na tom podobně,jen bych možná přidal raiderz , které jsou momentálně v closed betě pro NA. Teď jen doufat že se jich dočkáme i u nás v evropě v nějaké té dohledné době.
  • Jó, kde je tvůj dům se už asi těžko někdo doví...

Ale pár korejských domů jsem našel v ArcheAge. Musela být fuška navozit tam přes celej oceán všechny potřebný materiály, postavit hradby a domy.
    http://i48.tinypic.com/28k116v.jpg
  • Pád Warhammeru online měl jeden jedinný důvod a to totální ignorace vývojářů cca již 6 měsíců po vydání. Buggy, které byly již v open Betě jsou tu stále i po 3 letech a absolutně s tím nikdo nic nedělá. Je krásné, že vývojáři vytvořili solidní základ, který se dost dobře prodával, ale již nějak pozapoměli hru jakýmkoliv způsobem aktualizovat. Krom několika patchů během těch 3 let se ve hře krom dalších 20 renown ranků a dvou nových setů absolutně nic nezměnilo. Ten samý koncept, ty samé lokace, ta samá výbava a v end game jeden jediný dung(Tomb of the Vulture lord)! Warhammer online je zářným příkladem, jak se dá zahodit veliký potenciál kvalitní MMO.
  • walltar
    Elf ... nebyl to ten mimozamšťan v jednom americkém seriálu co chtěl pořát žrát kočky?
  • walltar
    Ten obrázek z ultimy ... du si zabrečet na záchod. *9*
    Kde je můj tamer a moje velká oheň plivající ještěrka? Kde je můj dům? Jo takové hry už se dnes nedělají.
  • samozrejme, kouzelnika mam mezi nohama, trpaslika tam mas ty, ale elfove nevim no, ty asi taky nejsou vymysleni, protoze elf byl legolas
  • fizola
    Aktivne hram WoW, skušal som LotRO, teraz trochu trial SWTOR. Nevravim že WoW je dokonalé, to rozhodne nie, len ma vyhodu prave v tom že je dlho na trhu a ma skutočne veľa obsahu, ten nie je ani dobrý, ani zlý, len je ho jednoducho naozaj dosť a každý si vie nájsť tú svoju zložku. Nové MMO nemôže prísť s 25 (počet kusov) Raidami hned na začiatku, to by muselo vznikať 5 rokov, a tri na začiatok, ktore mal na začiatku aj WoW nam teraz v porovnani s nim pride malo a to je škoda, lebo do každeho MMO sa postupne pridavaju dalsie, len to chce čas, ktory nemaju. Inač nie som veľký fanúšik nejakého konkrétneho MMO, každé má svoje plusy a mínusy, som rád že ich je na trhu viacero a keby sa každé snažilo ísť na vec inak, možno skrachuje, ale určite prospeje vývoju žánru ďalej. Len môj názor. *3*
  • Dobrý článek.

A lidi, věřili byste tomu, že Lineage 1 je pořád jedna z nejhranějších her v Korei? Zdá se mi, že je třetí. A to vyšla před 14 lety.

A ano, přijdou i zatím relativně neznámá nová MMO. Osobně mám v hledáčku hlavně čtyři:
    1. Blade & Soul - hra už vyšla v Korei 30. června, osobně jsem hrál třetí uzavřenou betu a fakt mě bavila. BnS má asi nejlepší bojový systém z MMO, co jsem hrál. Bere si to nejlepší z GW2 i TERy a přidává i něco navíc.
    2. ArcheAge - v těchto dnes hraju pátou uzavřenou betu a hra je prostě super. Popsat ji by bylo na pořádně dlouhou sérii článků. Ale je to asi nejblíže k fantasy EVE jak se na douhou dobu dostanete.
    3. Lineage Eternal: Twilight Resistance - pohled z vrchu, inovativní ovládání a skvěle vypadajicí prostředí. Těším se pokud (/až) vyzkouším.
    4. Kingdom Under Fire 2 - mix RTS, MMO a hack'n'slash. Může to být super. Taky se těším pokud (/až) vyzkouším.
  • WoW je nechutná dětinská barevná patlanina která si na fantasy jen hraje. AoC nebo War mají asi tisíckrát zajímavější univerzum, kdyby se blizzard vyprdl na svět warcraftu a udělal MMORPG třeba ze světa Conana a dal do toho všechen svůj um, ale zároveň ponechal atmosféru tohoto světa měla by pak ta firma nějakou hodnotu
  • nějak mi tam chybí zmínka o DAOC ...
  • Snad GW 2 vyhraje , at už tenhle šunt vypadne ze světa.
  • BLADIA-AMNESIA
    "Trpaslíci, elfové, kouzelníci či zcela vymyšlené bytosti..."
    Ok takže potom trpaslíci, elfové a kouzelníci jsou skuteční?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit