Přejít na výpis diskuzí
Hry, které šly po krku World of Warcraft, ale neuspěly
28.8.2012 | Karel Drda
152 příspěvků
-
schvalne kdo si pamatuje tenhle ultimatni song na login screenu ultimy ? http://www.youtube.com/watch?v=5X1gC3BLq2w
-
Ono vyčítat Trubine (vývojář LOTRO), že nevydala celou Středozem hned na začátku, je podle mě špatné. Ten svět je prostě až příliš velký a vzhledem k nastavenému měřítku by pak musela Turbine vydat v podstatě několik MMO v jednom. A další možností by bylo zmenšit měřítko, ale to také nejde, neboť by to způsobovalo značné problémy a hráči by si zase stěžovali, že jsou mapy příliš malé a neodpovídají předloze. V tomto případě nelze použít to, co psal Vávra o herních světech (také jsem to pozorně četl), neboť tady je svět v podstatě pevně daný.
-
Propracovanou a rozlehlou ano, ale orignálni rozhodně ne :D například old gods je rip off lovecrafta (neříkám že to je špatné, to rozhodně ne, spíše naopak)
-
k LOTRO a čistě pro zajímavost: LOTRO má pořád mnohem větší herní svět než třeba WoW a samozřejmě větší než Conan apod. LOTRO herní svět je fakt velký. Proto se nedivím, že hned na začátku nebyla vydána celá Středozem. To by pak Turbine vydala několik MMO v jednom. *1*
-
Vyborny clanek RPG nebo smrt! :D
-
No o to ti nemůže přece jít, pokud ses díval na celou sérii Pána Prstenů *3* Páč jestli máš existující jen 1/5 světa, sic větší než celej kompletní svět něčeho jiného, nemůžeš být spokojený.
Jinak viz. Danův Blog, WoWko je celkme malé i vůči ostatním světům, ale o velikost světa vůbec nejde. *4* -
Tak jinac mam 3 klice takze prvni 2 co odepisou na mail dostanou klic jeden si necham kdyz jich je "tolik" *1*
-
Zajímala by mě situace, kdyby WoW vyšlo až po některých, zde zmíněných, titulech.
-
Mam klice na riderz a hrat nebudu napis mi mail na eagwynn@gmail.con
-
Warcraft má snad nejpropracovánější originální mytologii a historii ve všech hrách co jsem doted viděl(krom LOTRA (Tolkien) a Warhammeru který si taky vede sakra dobře).Sice dost věcí vykrádá např. od Lovecrafta jenže to vykrádá dobře a když si všimneš kolik knížek s tematikou warcraftu vzniklo tak tě musí trknout že warcraft má sakra propracované univerzum.Old gods,Curse of flesh,Titans,Aspects apod. a je toho mnohem mnohem víc!
-
Stěžovat si u Lotro na nedostatečnou velikost herního světa ikdyž je mnohonásobně větší než u WoW je divný *7* *7* *7*
-
Jenomže v podání Blizzen by z Conana i WARu BYLA nechutná dětinská barevná patlanina která si na fantasy jen hraje. Nikdy nepřestanu děkovat lidem z Games Workshop, že Blizznám neprodali práva na Warhammer a W40K. Lepší mrtvý WAR, než zprasený.
-
Ohooh, Korejština snadno a rychle, žeby? Mmm asi to taky zkusím *4* U WoWka to totiž s ajinou pomohlo, a Korejská abeceda není zas tak složitá. Jsou tam prostě obyčejné názvy jak v normálních hrách jen v korejštině, nebo nějaké hrozné nepřirozené slova?
-
Je hezký mít univerzum, ale ve hře tě to samotné neudrží. Bugy, slabý obsah pošle do hrobu sebelepší virtuální svět.
-
No jo, já jsem nedočkavec. *4*
Naštěstí máme v guildě i nějaký Korejce, takže když je to fakt akutní, tak pomůžou s překladem. -
Archeage určitě zkusím až bude v angličtině. Takhle bych musel otravovat kamarádovu přítelkyni aby mě to přeložila.
-
Elf, Alf .... kdo si to má pořád pamatovat, jedno písmenko.
-
Heh, to jsem chtěl zkusit, ale měl jsem nějaký problémy s launcherem a hrou. *9*
-
Alf?
-
Jo Ultima Online to byla propracovaná hra.