Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to CPU je zabite uz len to ze i7 u intelu a FX-8350 pri AMD co je max super cenovo a vykonovo i5..
  • Od kdy je Intel Core i7-3770 osmi-jádro? To že má 8 vláken neznamená, že má osm jader.

Osobně mám již cca 1 a půl roku starší Intel Core i7-2600 a žádnou hrou jsem zatím CPU vytěžil na 100%, průměrně cca 40%, max. 50-60%.
  • Tak to potom jo.
  • Drakens
    čeče Xp jsem miloval, ale co mám sedmi nedám na ně dopustit. Jinak ty používáš Xp 64 bit?
  • Kupoval jsem komp nedávno. Myslím do budoucna....:)
  • celoush
    XP? Ty jsem považoval za mrtvý někdy v roce 2010 *5*
  • Muzu se zeptat k cemu mas tam tech 16 GB RAM? Chapu, ze dneska jsou pameti levny, ale pokud to nepotrebujes kvuli praci, tak moc smysl pro hry v tech 16 GB nevidim. Nebo jsem neco zaspal? *1*
  • Takže to bude posraná konzolová konverze jo...Jinak mi neříkejte, že je v dnešní době takový problém ty hry pořádně zoptimalizovat...Osmi jádro ? Hlavně lidi neblbněte, taky to je jistej marketingovej tah--honem honem utíkejte a kupujte si naše nejnovější a předražené produkty...
  • Drakens
    Nevíš jak si vede 960? Jen pro zajímavost...
  • to jak projede ta trava tim autem to mě dostalo teda *1* *1* -NEXT GEN *1*
  • http://www.youtube.com/watch?v=GIfoM_FSbSU&feature=player_detailpage#t=414
  • Mám i7 2600k a mohu jen říct, že jsem s ním naprosto spokojený a na klávesnici mám status vytížení CPU a mohu říci s čistým svědomím, že jsem ten procesor nikdy neměl na 80% + zatížen... Výsledky s ostatníma íčkama jako o moc pohoršení to není... Zase to ale zopakuju k téma 8jádro je opravdu moc... možná to bude platit u AMD ale ne u intelu...
  • Ronox
    Pro hlupáka, každý hloupý. Takže nazdar odpade :)
  • - *1* to si dělaji ssrandu ne takove naroky : *1* *1*
    nwm co je na te grafice next gen takovy odpad, a vsadim se že aj ta hra bude totalni odpad
  • Byť k tomu možná máš citovej vztah, tak přiznej me si to už je opravdu na čase se přemigrovat... Škoda compu kterej pak nevyužiješ...
  • i7 navíc předražená 3930K na hry, je totální kravina...
    V dnešním srovnávacím testu jsme si proti sobě postavili platformu Intel LGA2011 a 1155, respektive procesory Core i7-3930K a Core i7-2600K. Bude výrazně dražší základ v podobě 6jádrového procesoru Core i7-3930K se čtyřkanálovým paměťovým řadičem rychlejší?....

Intel Core i7-3930K se jako procesor pro herní počítač příliš nevytáhnul. Naše testovací sada her neodhalila kromě jediného nezřetelného vítězství (Batman. Arkham City) žádný pádný důvod, proč si i k těm nejlepším grafickým kartám současnosti připlácet na stále poměrně drahou platformu LGA2011.

Pro zbrusu nový počítač s výkonnou grafickou kartou je stále více než dostačující sáhnout po Core i5-2500K nebo Core i7-2600K.

http://www.svethardware.cz/recenze-intel-core-i7-3930k-vs-core-i7-2600k-souboj-ve-hrach/34464-7
  • Podle me celkem prehnany. Vzdycky namrskaj nejaky pozadavky aby lidi popohnali k nakupu a nakonec to jede krasne na ctyri roky starym pc. Az ted cca po 6ti letech budu kupovat novej stroj. Od multaku v Battlefield 3 uz nestiha. Kdyz se dobre vyberou komponenty, vydrzi pc hodne dlouho
  • Hmm i7-3820 (4jádroú a GTX770( 2GB)... 16GB RAM...
    To bych mohl rozchodit alespoň na high, ne?
  • Mart9
    Tak požadavky bych splňoval, jen škoda, že na XPčkách to nespustím *16*
  • Horste nejsi z Holýšova ? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit