Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
já ti nevím, jestli jsi ten můj příspěvek vůbec pochopil nebo dočetl do konce :)
-
Ale prosím Vás, pobeží to úplne v pohode na bežných PC. To je i5 + nejaká GTX 560/660. Ono ten rozdiel medzi nejakými high a ultra bude prakticky zanedbateľný, jediné na čom to bude poznať, bude pokles fps nie grafiky, nejaké SSAO A HBAO A teselacia... No proste všetko čo vo výsledku nebude ani moc poznať.
Už len samotný fakt, že sú v požiadavkách 8 jadrové cpu oboch výrobcov je minimálne zvláštne, pretože intel má podstatné vyšší výkon aj s menej jadrami, alebo frekvenciou. -
Takze na plne detaily si to zahraji jen kluci z NASA z rizeni kosmických letu?:)
Ještě ze nejsou 32 jadrove procesory, urcite by je tahle ultra hra využila!
Jinak peknej způsob jak donutit vahajici k předobjednávce ps4 nebo x1, cena optimalni sestavy a nove konzole bude zrejme dost rozdil. -
No jde spíš o to že se najednou začne využívat 64 bitovej system a 8gb paměti a šesti - osmi jadra, i když se to dalo očekávat.
-
Celkem rozumím jen trošku se přiznávám že ti nerozumím s tím OEM. Ten systém nepozná jestli si vyměnil desku nebo procesor nebo Hardisk. Já mám placku s OEM verzi a vyměnil jsem bez problému jak desku, tak procák tak hardisk tak zdroj.....a to jsme už dělal pět čistých instalací cca.
-
To vím, že jsou mi bohužel k ničemu.
Té změně jsem se dlouho vyhýbal jednak kvůli ceně (chci mít ten systém zase na mnoho let dopředu, takže nechci kupovat OEM) a jednak kvůli tomu, že jsem například chvíli dělal v těch "nových" officech a všechno jsem tam hrozně hledal. Tak aby to nebylo stejný u toho celýho systému. Nemam moc rád takový výrazný změny. Ale jak říkám, když už takhle hromadně začínají vycházet hry s DirectX 11, které na XP prostě nepustím, tak bude muset přijít změna. -
Proc by nemohla bejt 2gb????
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130683
http://www.alza.cz/gainward-gtx560-ti-2gb-ddr5-phantom-d216645.htm -
Vyrábali sa aj výkonnejšie varianty Ti ktoré mali 2 GB
-
Ano pojede, ale s ruznejma omezenima :) psalo se to v nejakym drivejsim clankun:)
-
Mno podle toho co vidim to asi zase portuje Ubisoft Kiev ne?
-
tak moje ati 5650 s i5 se zapoti :D
-
Tak ja jsem v klidu :) akdyz se to bude nahodou hryzat, vypnu AA a bude to v klidu
-
Tak to zalezi na preferencich ja teda radsi mensi detaily a 4xAA a 60FPS. Nesnasim kostickovane hrany a plynulost je pro me vsim. Hra ktera jede 30fps s dropama na 22fps kde pak prumer vyleze treba 28fps opravdu neni plynula.
-
Jak čtu diskuzi, mám pocit, že lidi sice chtějí next-gen, ale při zachování současných hardwarových nároků :)
-
No opravdu me bude zajimat jak to bude pak vypadat v porovnani s next-gen konzolema a jeste lepsi bude old-gen :) rozdil ve vykonu cpu i5 nebo i7 vs nove konzole je velky a vs stare extremni. Takze chci videt jak to ty PC ultra pozadavky smysluplne vyuzije ;) Samozrejme ocekavam ze to bude bud nepoladene nebo tam bude spousta zbytecnych veci ktere jen seberou vykon ;)
-
ono to zas tak horký nebude...člověk nepotřebuje 16x AA a podobný věci, aby ta hra vypadala jako na max. detaily...ani není u většiny her třeba mít 60FPS, aby jste si je užili... z praxe říkám , že s doporučenou sestavou dáte Ultra nastavení
-
Že se udělá neoptimalizovaný kód, který má absurdní nároky ovšem neznamená, že to plní přání PCčkářů.
-
Doporučená sestava:
DirectX 11 grafika s 2 GB paměti (např. NVidia GTX 560 ti -> Za prvé je to Ti a za druhé nemá 2 GB paměti ale jen 1. *7* -
Já jen že pokud máš více paměti (což když si psal že splňuješ bez problému ty požadavky) než 3 Giga tak jsou ti k ničemu.....
Jinak pokud koupíš Win8 máš právo na downgrad na jakoukoliv verzi Win systému bezplatnou. Jen musíš dodržovat takovou tu politiku že na Win8 Home (plácnu ) nemůžeš klesnout na Win 7 Pro ale na Win7 Home.
Proto jakmile jsem dostal Win8 šel jsem na Win7 Pro. -
"Nova generace konzol je tady..." Aha, nova generacia konzol je tu, preto PC hry narokmi stupnu z nicoho nic dvoj - trojnasobne. Naozaj v tom vidim velku logiku.
Ale chapem, ze tie 8-jadrove CPU a 3 GB graficke karty treba nejako predat. Esteze to nedali len "windows 8 only".