Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
hmm..na ps4 nebo x1 si myslim to pojede v ultra uplne v pohode, mozna i lepe, diky snadnejsi optimalizaci.
-
Nicméně až na opterony ani AMD nemá žádné plnotučné osmijádro a Jaguáry budou až v konzolích..a ty nejspíš budou taky slepený z dvou 4 jader.
-
pretoze on nepocul o roznych vyrobcoch iba o niektorych co vyrabali len s 1gb :)
-
no, na konzole v ultra to asi nespustis :)
takze cca za 12k poskladas pc kde ti to v hd-ready pojde -
Core i7-3770 ani Intel Core i7-3930K nejsou 8-mi jádra *7*.
-
celkom v pohode a rozdiel je mozno znatelny medzi 30 a 60fps, ale medzi 60 a 120 je fakticky zanedbatelny, ale aj hra co ide cez 30fps stabilne to znamena nepada pod 30 by pre ludske oko nemal znamenat nejaky obrovsky rozdiel co sa plynulosti tyka, napr. mne FC3 slapal na max v rozliseni 1280x1024 medzi 30-40 fps a osobne som si bez merania ani nevsimol, kedy je 30 a kedy 40, ten rozdiel je zanedbatelny a kto tvrdi ze vidi rozdiel, tak sa mu to pravdepodobne len zda
-
Jak čtu diskuze já tak lidi ani nechtějí graficky vyspělé hry, což mi pak nedává smysl když vemu v potaz, že chtějí next-gen grafiku, co víc tam jako udělat se současnýma technologiema a časem na optimalizaci (a finančníma prostředkama) ?:D
Mě připadá až trapné jak si někdo stěžuje na Crysis 2 že je hnusná (graficky, a taky že je) a pak stejně nadává proč není Crysis 3 DX9/10 kompatibilní...
Pro ty kteří nechápou význam detailů ve scéně mám návod: běžte ven, a pořádně se rozhlédněte, napište si podrobný seznam toho co vidíte (ne toho co vnímáte, jelikož mozek většinu informací zahodí) a když pudete od velkých objektů k menším zjistíte že na co se díváte má nekonečno detailů. Když odstraníte některé detaily bude vám to připadat divné, ale nebudete vědět proč (jak sem řek, mozek zahazuje většinu nepodstatných info., ale vy víte že tam něco chybí). a hry se momentálně dostaly k vylepšování detailů, kterých si "nevšimnete", ale které ve výsledku doplňují scénu a vám to pak nepřijde divné.
Tak se zeptám, co jiného by měli vylepšovat v grafice ? -
No jsem z toho taky trochu rozlazen. Ještě musím dva roky počkat a pak asi bude nový PC kde už asi konečně bodu i 64bit. Docela jsem se na tu hru těšil *3*
-
a no jo, to byl jen vtipek..ale 20-25k a 10-15k za novou konzoli uz k zamysleni je..
-
TAk když I5-2500K zvládne BF3 Multiplayer na max tak není co řešit.
-
A z čeho vyvozuješ, že to je neoptimalizovaný? Hrál si to? Dokážeš posoudit jak je hra náročná na fyziku, vyhlazování textur, animace postav a všechno s tím spjatý? Promiň, ale z pár gameplayů to rozhodně nemůžeš posoudit, když běžely na konzolích, pokud se nepletu, a hlavně se nejednalo o finální verzi. Vsadím se, že pokud Rockstar vydá GTA V na PC v lepší grafice, tak nároky budou podobný.
-
Jde, ve firmě zatím držíme 7 standart a pravidelně dělám down..jednou jsem musel i kvůli starému programu jít na XP z Win8 :)
-
preco, AMD proc za 6k+AMD HD 7970 za 9-10k+ nejaka doska a nejaky disk a si na 20-25k
NASA? -
Windows 8 už neřeší žádný OEM protože není žádná krabicovka. Koupíš tedy "OEM" verzi a HW můžeš měnit jak steklej. Najednou ale musí být ten klíč použitý jenom na jednom FUNKČNÍM počítači. Jak je to ale s downgrade z W8 na W7 si nejsem jistý zda to jde kdykoliv.
-
taky si zrovna nejsem jistej jestli ma vůbec vyznam se touhle hrou nejak vyrazne vzrušovat, nevim jak vam ale me pobihani po meste s mobilem všeumělem v ruce zrovna moc zabavny neprijde, obvzlast když existuje GTA 5 které mi prijde asi tak 20x zabavnejsi i když tam nejde hacknout sloup veřejného osvetleni.
-
Zjevně nezkoušel Crysis 3. Tam v plným nastavení bez AA i Radeon 7970 má místama co dělat aby to stíhal, jak by to pak asi šlapalo na doporučeným i3 a GTX 560 nechci domýšlet. *7*
-
Znám jen jedinou hru u které je proklamováno že by dokázala využít 32 jader :D
-
Ne asi, Proč chtěj osmijádrový procesor, když postava ve hře svým tělem oni neohne větev od roští *1*
-
Otázka spíš je, zda to dokážou smysluplně využít *2*
-
http://img.pandawhale.com/post-25367-give-that-man-a-cookie-meme-Pu-7nU9.jpeg