Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no já narazil už u té podmínky na operační systém a ten ještě nějaký čas měnit nehodlám :)
  • leckie
    Takže pokud mám "stařičkou" GTX260, tak mi to na začátku vyhubuje jako u Crysis 3? *13*
  • mám i5- 4570, takže dúfam, že to pôjde
  • Neurobili to hneď preto, pretože to akosi nie je tak celkom jednoduché a už vôbec nie u hry ako GTA.

Budme týmto nárokom radi, ja si pamätám obdobie na konci 90-tych rokov keď som musel upgradovať každý rok aby mi hry nesekali aj v nízkych nastaveniach. A to na tých hrách ani nebolo čo optimalizovať, keďže oproti dnešných technologicky komplexným hrám to vtedy zvládli optimalizovať aj 20 ročné "decká" ktoré tie hry vyrábali.
  • filias
    Taky přemýšlím, jak se bude chovat moje i5-3570K. A to jsem to kupoval jako CPU pro nextgen hry. Alespoň že ta grafika - GTX660 vypadá, že by medium zvládla.
  • erikse
    Myslim, že se ještě prodávají.
  • Samozřejmě je o přestřelené...ale i ak..4-8mi jádra už jsou na trhu dost dlouho..je na čase aby se s ím začlo počíat..dneska je snad to 4jádro i sandard ne?
  • BookerDeWitt
    Napřed PCčkáři fňukají, že stávající generace brzdí vývoj a teď když se to začíná posouvat dál, tak zas všichni mají kecy, že to není možný, že to má moc vysoký nároky a kdesi cosi. Jste jak ženský, nevíte co přesně chcete. *15*
  • XorxoxTalarius
    No takze ja muzu s klidem rici ze mi to moc svizne nepojede ... nu coz, nez koupim pristi rok nove PC, tak treba stihnu Steam Summer Sales :D
  • Lukyz
    Prodávají se Win7 ještě vůbec? Teď všem agresivně cpou už W8.
  • Tohle nemuze byt pravda, to je trochu moc.. ale jestli to pravda je, at se pak nedivi ze se pcckam moc na trhu nedari :), protoze koupit takovej stroj, to chce hodne love. *7*
  • ucho
    watchdogs pojede i na současných konzolích, takže mi trochu unikají minimální požadavky na PC... no asi by pro ně bylo moc práce udělat pořádný nastavení.
  • Mart9
    32 bit. Máte všichni pravdu, mám v plánu si do konce roku koupit sedmičky, snad to zase bude investice na dalších 10 let, když už to stojí tolik.
  • Ronox
    Co se hned čertíš. Radši se připrav na zítřek až budeš dolejzat za maminkou ať ti dá kilíčko do hospody.
  • nemohli tam napsat za na max si s AMD neskrtnes, nechtej si rozhnevat fanousky nextgen konzoli *1*
  • je nemám verzi s K na konci, takže taktovat nemůžu, a ani jsem k tomu nikdy netížil.

CPU už mám předimenzované od koupi, ale GPU strašně rychle stárne, GTX560 od Gigabyte bude muset někdy brzo být vyměněna.
  • Alergie na next-gen.... .třeba GTA IV, konverze na pc..náročná uplně zbytečně,opravil to 4tý patch...proč to neudělaj pořádně hned na začátku ? nároky by rapidně klesly...začíná to být pěkný humus ten herní průmysl..už to není co to bývalo
  • drž hubu ty šašku tvoje kerka je odpad *1*
  • Zrovna jsem chtěl něco podobného napsat. Mám také i7 2600K, což je čtyřjádro s HT, takže se tváří jako 8 jader (Intel žádné osmijádrové procesory zatím neprodává, v článku je to celkem blbě napsané), nicméně přetaktovaný ho mám z 3,4GHz na 4,4GHz a je to naprosto bez problémů. K tomu 32GB RAM a GeForce GTX 780 OC a je to v cajku.
  • proč posraná - prostě jednoduše nextgenová a zas tak strašný ty nároky nejsou a na přecho na x64 jsem se těšil už dlouho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit