Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viz např. http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26988-metro-last-light-kraska-s-extremnimi-naroky?start=8 a mnoho dalších ...
  • Už kolikrát jsem zkoušel pár her rozjet na "dvoujádru" i5-2500K taktovaných na 4GHz a často jsem i přes vysoký takt narazil na brzdu od CPU. Tvoje GTX660 může být a většinou je bržděná procesorem. Pokud tedy nehraješ jen velice CPU nenáročné hry.
  • Jako z pohádky.
  • Navíc na procesoru bude záležet nejmíň. Viz testy procesorů nových her... mezi i3 i5 a i7 často nejsou vůbec žádné rozdíly ... pokud jsou, tak je to mezi i3 a silnou i7 třeba 10fps, což je směšné... chci říct, nejvíc vždycky záleželo, záleží a záležet bude na grafice.

Malá rada kdo chce dělat upgrade nebo stavět pc ... vždycky raději dejte nižší procesor a ušetřené tisíce vražte do grafiky.

i3 + 770 bude vždycky silnější než i7 a 660 (příklad)
  • ucho
    ne, jedu na 32bitových windows 7
  • Khanemis
    Hmm, možná, že na bájném SteamOS bude k rozjetí Watch_Dogs stačit jen dvojjádro *1*
  • Pokud ta 2GB grafika není nějaká zaručeně "herní grafika" typu GT630 s 2GB RAM a 64bit sběrnicí, tak jo. :)
  • Ram a grafiku na ultra mám. Procesor osmijádrový nemám nýbrž jen čtyřjádrový, ale stejně mi to přijde přehnané ty požadavky.
  • Oni počítají i pseudo jádra. AMD taky nemá 8 plnohodnotných jader. (když se budem pohybovat v desktopu)
  • Kinet1c
    ked dokazu hry a dokazali doteraz hry orezat vsemozne na konzole, tak preco by to nebolo mozne spravit aj pre PC, tieto naroky su umelo dane a nechcem teraz tvrdit ze tato hra by slapala aj na 386 kach, ale no ako neverim, ze hra aspon co som videl, potrebuje nejaky extra juice, ked ja som dokazal zahrat crysis 3 na obstojnych fps, aj far cry 3 a vsetko mozne doteraz a to mam len gigovu grafiku a 2gb ram, tak netusim preco by hra co vziadnom ohlade nevyzera aspon navonok lepsie by mala potrebovat HW, s ktorym by slo asi hrat aj fotorealisticku grafiku, mozno uz trepem, ale zaver je taky, ze spominane HW naroky su by som povedal az pri velke, nehovorim, ze nerealne ich poskladat za rozumnu cenu, ale hovorim o tom, ze su prehnane na to ako hra vyzera. Tak ako je tomu u Legends of Aethereus, hra vyzera ako Gothic 2 ci 3 alebo nieco medzi, ale nestaci 2gb ram, a nejak ani grafika gigova, pretoze po nastaveni hocicoho ineho ako low ci lowest hra jednoducho vyhodi do winu a dostanes do adresara s hrou peknu hlasku o tom ako nestaci tvoja ramka co je ked pozries na hru ako vyzera absolutne smiesne, ved minmalne a max naroky uvadzaju pri tej hre 4gb ram, co je ok, ale iba ked na 64bit systemoch komu to bezi na 32bit toho to bude vyhadzovat. Takze jednoducho, hry sa daju optimalizovat kade ako, zalezi len na tvorcoch, kolko to a ako velmi to chcu orezat na ukor kvality. Staci vydiet novy Realms of Arkania, kde to seka na kadecom a vyzera to na hru s pred 10 rokov. Ked je nieco optimalizovane ako ma byt pre PC, tak vsetky nastavenia maju nejaky efekt na hru a plynulost, ked je optimalizovane na nic, tak rozdiel neuvidis skoro ziadny iba ak minimalny a ako som uz pred tym spomenul, taketo naroky sa uz v sucasnoti daju celkom zaobstarat za celkom rozumnu cenu, iba nevidim dovod, preco by tomu tak malo byt, btw ja si tento rok planujem poskladat nove PC, ale nie kvoli takymto hram, aj ked mozno s casti ano, ale kvoli tomu, ze osobne uz by kus vykonu navyse neuskodilo, a kedze obcas zahram nejaku tu 3D hru, tak by som sa nechcel prizerat iba na obrazky pocas hrania, ale skor na plnuly chod.
  • To je zase kravin. Minimum 4jádro? Aha, takže většina lidí to ani nespustí, protože drtivá většina pc jsou dvoujádra.

Osobně mám i3 3220 + GTX660 a očekávám, že to na high pojede, pokud ne, tak to mají hodně blbě zoptimalizované...

A jak už někdo psal, rozdíl mezi high a ultra bude zanedbatelný, při hře v pohybu to člověk většinou vůbec nepozná, akorát dost spadne fps a nic z toho ...

Mnohem důležitější stejně bude, aby to byla kvalitní hra, pak to budu klidně hrát na medium, jak to bude kravina, tak jim nějaký ultra bude k ničemu.
  • Asi tak.Taky jsem ještě stále nepochopil, zda hry na konzolích konečně poběží ve FullHD(1080p) / 60FPS a nebo se bude obraz upsamplovat z HDready(720p). Pokud z HDready, tak na to ti stačí už pomalu kancelářský počítač s grafikou za cca 2-3k.
  • Core i5 2600 8 gb ram a 2 gb grafika? Minimum by to dát mělo ne?
  • Trochu podstřelená grafika proti tomu procíku. :)
  • Hej, to je dalsia vec. Ze v tych x videach, co ubisoft vypustil von, hlavna postava robi stale to iste. Vyzera to sice vizualne pekne, ale velmi stereotypne.
    Takze mna tato hra uz ani velmi nezaujima, aspon si nemusim bezat kupit 8-jadro.
  • jak je na tom velikost mapy v porovnáním s posledním GTA?
  • Ale jo.. na minimum to dám :D
  • Ty voe to si děláte srandu že jedete ještě na XPčkách. :) Chápu když na tom má někdo nainstalovanou kupu programů která ho živí, ale na herním PC?
  • Není to zase tak hrozné, jelikož mám rok starý pc, ale stejně...

zaráží mě ta minimální konfigurace, to trošku přestřelili... tzv. hlavně aby Watch Dogs za něco stál^^
  • mno, to sa mi nezda, kym neuvidim, a nebude to potvrdene, tak neuverim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit