Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
Ale notak mistre. Ti co maji slusnejsi pc nemusi zadnej upgrade delat. Ale pravda, mozna by mohli zainvestovat do simulatoru strelby, to bych videl jako zasadni vec. Urcite se mnou budes mistre souhlasit.
-
Som kludný, Opäť to vidím tak že na 1920x1080 mi s prehladom postačí moja overená gtx580 + sandy bridge i5, ako doteraz na každú hru na very high nastaveniach *5*
-
už bylo na čase
-
Jejdásek: "Mylis se, tve tvrzeni plati pouze pro primitivni hry, ktere stavi na grafice. Pokrocila ai, simulace, fyzika atd. ti sezere vykon procesoru ani nebudes vedet jak. "
A které že ty hry to jsou ? :D
Dole v příspěvcích jsou postnuty jedny z nejnáročnějších her součastnosti a grafy mluví jasně. -
Upřímně jsem zvědav co bude chtít Witcher 3 .....
-
Tak mi to prosím vás vysvětlete. XPčka mám asi 10 let, za tu dobu jsem pořídil dvě nová PC, asi 10x jsem XP přeinstaloval a onen "cd-klíč" jsem mohl při instalaci zadávat stále dokola a dokola a následné ověření pravosti systému proběhlo v pořádku. Když si pořídím OEM verzi Win 7, budu moct tohle následujících 10 let také provádět, aniž by mi to při další instalaci na nové PC napsalo, že ten systém, za který jsem vysolil tisíce, nemohu použít?
-
No jsem rád že to budu hrát na PS4 *14* Ostatním přeji příjemný upgrade za desítky tisíc
-
Mylis se, tve tvrzeni plati pouze pro primitivni hry, ktere stavi na grafice. Pokrocila ai, simulace, fyzika atd. ti sezere vykon procesoru ani nebudes vedet jak.
-
Intel osmijádro nemá jen 8 vláken to je rozdíl ... podle mě tím bylo myšleno něco jako u BF4 AMD 8 jádro se rovná INTEl 4 jádru.
-
Někdy nechápu kam někteří na ty nároky chodíte .. buď máte zasviněný systém, nebo nevíte co máte v pc, neumít si nainstalovat správné ovladače, neumíte si hru na stavit (vsync apod) nebo já fakt nevím ... často stačí vypnout nějaký zbytečný 4xMSAA a fps vyskočí nahoru jak nikdy :)
-
Vojta: i5-2500k je starší cpu, a Armu s i3 na low? Sorry, ale minulý týden jsem ji hrál s i3+7850 čili nic extra grafika a na high v pohodě ...
-
"dvoujádro" má v uvozovkách, to znamená, že vypnul dvě jádra.. *7*
-
zřejmě toho o optimalizacích moc nevíš...
-
Navic hraju Armu 3 kde sice na low nastaveni ti to tve i3 staci nicmene na ultra nastaveni s rozumnou dohlednosti a 1920x1200px uz ne tam ma co delat i ta i5.
-
notebook, naopak za ty prachy to lip pred ccs 2 lety neslo :D
-
Jak jsem psal nize rozdil je mene nez 2000 podivej se po eshopech! Ano na 5 let uplne s prehledem. do ted jsem mel q9650 a nemel jsem jedinej problem! ted mam i5-2550k nepretaktovany(zatim neni proc) a gtx670 a dalsich 5 let v pohode jen vymenim gpu.
-
Jenže většina počítačů je okolo cca 15 - 20 tisíc a tam prostě musíš počítat s každou tisícovkou. Proto říkám, že raději uberu na procesoru a přidám na grafice. Nikdo se tu nebaví o Celeronu s Titanem. Navíc bavím se o nejnáročnějších hrách současnosti a singleplayeru.
-
ok tak jinak, nativne 64bit? nova generace konzoli bezi pouze na x86 co je u pc 32 bitovy system
-
nejlevnejsi Intel Core i5-3350P na 4x3.1Ghz je drazsi oproti Intel Core i3-3240 2x3.4Ghz+HT jen o 1300kc. sorry ale podle me spis nedava pro vykonejsi pc v cene kolem 18tis smysl porizovat i3. ta i5 ti vydrzi casove o dost dele a vse je rychlejsi.
-
Ide mi o Zaklínača3, mám iba trojjadro, ale verím že tento šunt utiahnem, ostatné mám nad.