Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
Hlavně ty děti, které zvládají ovládat jen to, co má max. jednu páčku a dva čudlíky, zapomínají na to, že zároveň má člověk to PC doma i k práci a já marně přemýšlím, k jaké že to práci se dá využít konzole. Jo, už vím, luxusní podložku pod květináč jsem chtěl vždycky mít doma.
-
Super. Revoluce. Další multithreadová hra (myslím že Crysis je první) a první na světě, která potřebuje všech 8 vláken :-) Musím ihned napsat do Intelu, ať vyrobí motherboard do osobního PC pro 2 a více CPU a k tomu hned udělají nové i5/7 CPU, které se vedle sebe na jedné desce snesou. Pak to bude chtít double 3Way SLI, takže ještě NVIDII sdělit, že bych jako rád 6 karet vedle sebe. 64GB RAM se dá už sehnat a velkej SSD disk taky. No a to by mělo na druhý díl stačit. ;-)
-
PROSIM! Procti si tohle http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/25994-vliv-procesoru-na-vykon-ve-hrach-od-phenomu-po-core-i7?start=16 a projdi si vysledky ve hrach! Proste i3 ne vzdy staci i5 dostacuje vzdy tudiz pri rozdilu 1300-2000kc je to pro me jasne. Zrovna hry jako GTA hraju a doufam ze GTA V bude na PC myslim si ze tam se i3 vs i5 take ukaze. Ano souhlasim ze pokud stahnes detaily chces za kazdou cenu usetrit a tudiz ti to v nekterych hrach nevadi je to rozumna volba ale nerikej ze to staci na vse to je proste lez! A smir se s tim ze jsou lidi co radsi vypnou vsechny mozne efekty a zapnou radsi 4xMSAA a chteji mit 30+FPS a zadne dropy po tech 30FPS. Tam teprve zacina plynula hratelnost!
-
Rozhodně to na i3 spustíš, a půjde to i hrát. Hra vidí i3 jako ctyřjádro.
-
PC sestavený parametrově co nejblíže PS4 mě vychází včetně Windows na 16200Kč. Každý si může vybrat co mu sedí víc, každopádně rozdíl to není nějak propastný.
-
Stejně je to kravina nebo hloupě opsaný článek.
Je rozdíl 4 jádra využívat nebo vyžadovat. Se vsadím, že to se svojí i3 spustím ... nechápu proč bych neměl.. třeba mi to na ultra nepojede, ale stejně jsem snad neviděl hru, kde bych si všiml rozdílu mezi high/ultra ... -
Proto něco podobného očekávám od Watch_Dogs. Doufám, že se potvrdí jejich poslední slova, že na ultra to bude vypadat jako ten první reveal gameplay, kterým všem vytřeli zrak. Možná budou počítače hořet, ale jestli to bude takhle vypadat tak ať.
-
Chlapče ...ty jsi opravdu zoufalá existence. Jsi ještě doufám chlapec, že? Protože jestli už jsi dospělý a pořád máš nazory, které tu prezentuješ ...tak ti již není pomoci.
-
A co jako ze je i5-2500k starsi cpu? porad vykonejsi nez jakekoliv i3. Kde je pointa?
-
Jo, tak když na nastavíš na MAX, tak ty papírové strašlivé nároky dostály své hrozbě :)
Pravda, že to byl ale pokrok vypadalo skvěle. -
Mechwarrior Online, Ghost Recon Online? (nejsem si jistý tím Online), BF3MP. Nezkoušel jsem samozřejmě všechno, ale jenom to co aktivně hraju. Samotnýho mě docela překvapilo, ža ani na 4GHz to CPU nestíhá. A grafika byla 7950, cíl bylo 60FPS.
-
na druhej strane pokial dokáže na ultra rozložiť záťaž až na 8 jadier tak prečo by to tam nenapísali ? to je skôr dôvod k vyjadreniu obdivu autorom za ich snahu hru maximálne paralelizovať pre top procesory. Ktovie, možno nastavenie ultra tak zásadne zvýši napríklad dohľad a vykreslovanie vzdialených predmetov že 6-8 jadier bude skutočne výhodou.
-
Nemluve o kompilovani kodu a hlavne to ze tech veci bezi vic zaras. Ano nerikam je dost casu kdy to CPU nevyuziju na max ale sem tam se stane ze proste vykon i3 nestaci. A zase jsme u toho pocitam ze me toto PC vydrzi 4-5 let. Coz s prichodem her delanych pro nove konzole bude potreba uz ti i3 stacit nebude.
-
co teprv první Doom v okýnku 5*5 cm uprostřed monitoru *1*
-
Jo tak jsem to měl taky že na novým PC to šlo už v pohodě, ale předtím? Pamatuju na LANku u týpka co pracoval pro intel a měl tam hrozný dělo s nějakou novou grafikou, deskou od epaxu nebo jak byla ta intelovská dceřinka a tam nám ukazoval nějakej early level Far Cry totálně na max. To byla věc. Ta voda, stíny, promakaný postavy a ta příroda. Jeho grafika totál vařila a byl to jen nějakej "flythrough" ostrova, ale stejnak to byl mazec.
-
Je ti jasné že GTX580 je tak o 30% výkonější, než to, co je v PS4. Máš otřesný přehled hele :)
-
ano pokud 4xmsaa povazujes za zbytecnst pak te chapu. Ale ja nemam rad kostickovane hrany. Sorry ale pokud nevis jaky mam pc tak proc se do me navazis? Mimo to ja na pc delam i jine veci nez jen hraju sem tam nejaky prevod videa atd jasne i3 to take zvladne ale jak uz jsem psal za priplatek 1300-2000 me to opravdu stoji.
-
s GTX 580 možná tak při koukání do zdi *3*
-
Doom 3 a FC1 sice měli papírově extra nároky ale po nastavení šly skvěle.
Ale je pravda, že Doom 3 + AA mně strašilo dlouho vydaní *1*
Pak jsem si to ale nainstaloval na nové PC a šlo to OK.
Trochu podobně je na tom nový Shadow Warrior. Sice to není tak extra ale když zapneš odrazy tak to je dost náročné. Ale tam to je vidět. To je to hlavní. Rozdíly v nastavení jsou lehce vidět. -
Anebo přetaktované horší CPU :)
Je to divý. Jsem zvědavý na testy, zda hra opravdu využije všechny jádra na max. Navíc to byl ultra muselo být hodně ultra kdyby tohle fakt chtělo.