Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jak zakázal? Když máš SLI tak VRAM se nesčítá a nebo můžeš mít jednu kartu pouze na fyziku.

Když vypneš SLI tak máš přece jednu kartu s jednou VRAM.
  • Ano spustis a verim ze i rozumne avsak budes muset sahnout do nastaveni a pomerne dost aby jsi nemel drop FPS pod hratelnou uroven. Az z i5 a lepsi to bude pouze na GPU. Neverim vsak ze bude nutne mit i7 na ultra. Ano nekdy je rozdil mezi ultra a high maly avsak treba me zrovna tohle nezajima. Spis me zajima plynulost bez dropu, vyhlazovani hran a vyssi rozliseni
  • No jestli kvalita grafiky dostojí systémovým požadavkům, tak to bude krásný výsměch konzolím a jejich omezenému hardwaru. Naposledy to bylo myslím u PS3 a Crysis, který ukázal, že konzole si o výpočetní síle PC můžou nechat jen zdát.
  • _DAVE_

Teď tě nechápu.. Kdydych u těch karet zakázal SLI tak se VRAM sečte ? Já myslel že když 2 karty tak jedině přes SLI jinak to fungovat ani nebude
  • ucho
    trošku mi uniká proč. tohle je přeci jasné, stačí se nad tím zamyslet. tady nejde vůbec o to, kolik vytřískají z hardwaru, tedy jak s ním zvládají spolupracovat. mluvím o optimalizacích na straně enginu hry. pokud hra pojede i na starších konzolích, znamená to, že tyhle změny tam budou dělat, jinak by to tam logicky nerozběhali. těmi změnami může být zmenšený dohled, redukce stínů, odrazových ploch, částicových efektů, menší rozlišení textur a spoustu dalších drobností, které postupně užírají výkon. no a když si tohle uvědomíš a srovnáš si to s těmi minimálními požadavky na PC, dojde ti, že na nějaké složitější nastavování u PC kašlou. tedy u starých konzolí dokážou osekat požadavky enginu a u PC to zjevně odmítají dělat (na starých konzolích je 256 a 512 mb paměti, na pc požadují počítám mnohem víc). to je vše, děkuji za pozornost.
  • Proč je to tak náročný na procesor? jsem hrdým majitelem 3770k a nechápu proč je jen v sekci doporučených a ne ultra když žádná hra ho nevytíží ani na třetinu? Natož povolávat řadu 39xx to je proste nelogický až mi přijdě že někdo jen tak hodil čisla.
  • Pokud mas SLI, tak se vram nescitaji, furt to bude 2GB
  • http://www.youtube.com/watch?v=AjUaA5lDeDY
  • Tak tohle jde vzdy vypnout
  • alebo vyhodiť hru z okna.
  • Jack1947
    Ted jakto mam brat? *7* *8* *9* *3*
  • Keyz
    Já se divím, že ještě někdo neudělat animaci nějaké postavy ve hře. Kde by postava přišla kdyby jsi nesplňoval HW nároky ukázala by fakáče a zase odešla. Mohlo by to být ihned po zapnutí hry. *1*

Dobrá motivace koupit lepší HW.
  • Keyz
    Snad nepadne velká část HW na odlesky každé hovadiny. Jako NFS kde se lesklo snad vše jako psí koule.
  • GTA IV na PC vypadá paradoxně trochu líp než současný GTA V na konzolích *1* Tím tu hru nechci nijak hambit už sem na 82% *1*
  • S jednou to moc nešlo , Metro LL jelo kolem 15-25fps se dvěma to je teď kolem 60fps , ale to se může lišit podle hry... Každopádně doufám že na to nebudu muset aspoň 2-3 roky šahat abych něco rozjel
  • 10-12 tisic PS4
  • Ma to na nich bezet nativne ve FullHD, takze 1080p, ale o zadnych pevnych 60FPS rec nebyla. Ubi uz uhlasil, ze Watch Dogs pojedou jen ve 30FPS. Nektery hry, treba zavodni, ale maji v 60FPS bezet. To je na vyvojarich co si zvoli - bud lepsi grafiku a 30FPS nebo horsi a 60FPS
  • hlavne koupis deset her a uz ti to na sebe vydela
  • co má tohle společnýho s mým předchozím příspěvkem... *7*
  • Pokud s druhou kartou vzroste výkon o 80 %, tak samozřejmě vzroste i paměť o 100 % ??? .. tudíž ano, se dvěma se 2GB využijí, ale 2x 2GB dle mě zbytečný, jde jen o marketing. Ale nemam s dual zapojením zkušenosti, tak je možný, že se pletu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší