Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    "Spusta" kvuli otestovani dane hry . Pote se teprve rozhodne ci jit nebo nejit. *3*
  • Prosim ta! Keby si kazdy PC hrac spusta torrent klienta (mimochodom torrent je aj bezne legalna forma zdielania dat) tak Steam neni najpopularnejsia digitalna sluzba na svete,ze? ty smoulo *1*
  • command42
    tak ako ti to pride ;)...tak mi prislo ako keby chces tym povedat ze si to nejak vyhral na tej konzole..
  • a vlastne co by ne?? ULTRA Nastaveni je i s maximalnim vyhlazovanim hran (16x) a me staci jen 8x pac v tom neni vubec zadny viditelny rozdil a vykon se hnedle vyhoupne o 10 a vice fps
  • Zdejší PC mudrci a šmoulové! Doufám, že až si ho "vyhoníte" na triko s tím, jak výkonné pc máte a přestanete svými hloupoučkými argumenty srovnávat uzavřenou superefektivní architekturu konzolí s nějakým posraným zabottleneckovaným PCčkem za 20 kůlů z elektroworldu, tak se také rozhodnete tenokrát nespustit oblíbeného torrent klienta a naopak si Watch Dogs koupíte, abyste Ubisoftu ukázali, jak dokážete ocenit pořádný A+ titul. Já držím palce.
  • malo smajlikov si dal
  • no ty si tiez dobry talent *1* kupis low end grafiku na hry a pre istotu hned rovno 2, to uz je fakt na zamyslenie clovece *7* ten procesor nema ani vyznam riesit, kedze si si kupil zamknutu verziu a zbytocne sa pripravil o par percent vykonu "zadarmo".
    Mimochodom frekvencia cpu sa nescitava s jadrami, ma proste 3Ghz, nie 4x3Ghz
  • GTX560ti je silnejsi nez 7850. Diky optimalizacim to ale muze byt vyrovnane.
  • TheGGG - -Jelikoz nejsou konzole venku, vychazej z papirovych predpokladu. I samostni konstrukteri uvadeji ze VGA pro PS4 vychazi primo z HD78xx.

Nevim kdo ti to ma vic potvrdit.
  • Jelikoz nejsou konzole venku, vychazej z papirovych predpokladu. I samostni konstrukteri uvadeji ze VGA pro PS4 vychazi primo z HD78xx.

Nevim kdo ti to ma vic potvrdit.
  • s vsync mam KONSTANTNE na maximalni detaily bez modu 60fps (i5 + gtx 680) zadny titan nepotrebujes
  • DX10 teda ne?? -_- bože to si musim počkat na vánce :/
  • Tak jsem zvedav,mam i5 3570k, GTX 680 Gigabyte a 2x4GB RAM. Snad to rozfacham na ultra pri 1080p *1*
  • Aha a já si pořád myslel že můžu k sobě dat jenom 2 stejny karty aby to nezlobylo.

Tak či tak u her s podporou SLI je ten rozdíl dvou a jedny karty poznat hodně u pár znich až o 2.násobek FPS. Na trochu starších kusech už ten rozdín není tak markantní
  • Neni to narocne, jen to proste umi vyuzit 8 jader, to je cely problem. Lide si pletou "umi vyuzit" a "pozaduje"
  • Pokud mas SLI, tak maji ty karty ve sve pameti identická data aby mohly spolupracovat. Takze vzdy je k dispozici kapacita pouze jedne karty. A ty 2GB verze maji vyznam hlavne treba v SLI, protoze tady uz by byl 1GB dost na hrane.
  • http://www.youtube.com/watch?v=NYlZ_Gmi8z8
  • Jo...taky mě ted v tomhle uzemnil poslední Hitman Absolution, myslím že Blood Money i vypadá líp.
  • To byl blbej joke, dnes nevymaxujes nenamodovany GTA IV na 60+ FPS bez Titanu.
    Co jsem cetl, tak to na konzolich jede nekolikrat lip jak IV, tak uvidime.
  • Jack1947
    Takze chces zase otevirat PC vs. konzole ? Zzz.. *7* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit