Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já se dost dlouho držel s takovou rachotinou starou 3-4 roky... A to byla ještě dost špatná ale hrál sem na tom nový hry.. až teď mi to začlo padat s Total War Rome 2 a Xcomem Bureau.. tak sem usoudil že už to neutáhne ty hry a tentokrát sem si hodně přečerl o tom jak složit herní PC tak už sem vybralů komponenty a jen čekam na výplatu :)..
  • Jack1947
    Pokud tim neni mysleno quad x2 pak by to stalo za tu namahu. *3*
  • to já sem teď upgradoval za 35 000 , takže snad žádný problém nenastane :D
  • Kdyz me se ekluje neco, co se jmenuje quad oznacovat za osmijadrove. Stejne tak treba virtualni pamet nebudu vydavat za RAM. Takovehle marketingove podvody by se nemely tolerovat, natoz se jich ucastnit a rozsirovat je dal.
  • Aha vidis, mas pravdu, HT jsem mel jeste predtim u Pentia 4. Takze musim opravit, ze sve Pentium 4 bych se nikdy neodvazil nazyvat dvoujadrovym procesorem. Ostatne, ten hyper threading jsem vypinal, byl vetsinou spis na skodu nez k uzitku.
  • Dobré zahraju si to i na noťasu :D :D :D
  • Tak urcite! Si pamatuju ten brutalni progres v grafice i hardwaru, kdyz sem byl hodne mladej. Dneska pc vydrzi mnohem dyl. Mne to spis vyhovuje, nepotrebuju superrealistickou animaci vlasu a obliceje *12*
  • no uvidíme,si hru stáhnu a pokud mi ji půjde spustit a hrát celkem bez problému tak si ji pak koupím.I když si já myslím,že moc šancí nemám...
  • No dívej. Podle doporučených je doporučené osmijádro a jako příklad je tam Core i7-3770, což je čtyřjádro... Akorát má osm threadů. Co se týče ostatních titulů, to fakt netuším. Záleží na celé sestavě, ne jen na CPU. A samozřejmě nároky se budou lišit engine od enginu
  • takže podle tebe by to můj procesor silou vůle měl zvládnout,že?A co ostatní tituly co letos vyjdou-Call of Duty: Ghosts,Assassins Creed 4: Black Flag a Battlefield 4?
  • Noooo to sice jo, ale taky to není real quad core :) Takže pokud b to chtělo opravdové 4 jádro, tak mám taky smůlu :) Ale jak říkám... Pamatuju si, kdy jsem viděl kdysi první HW požadavky NFS Shift, nebo ProStreet a padla mi huba.... No a nakonec jak se blížil release date, tak se to nakonec snížilo... :)
  • co bys to nezvládnul?Vždyť máš lepší procesor než já.
  • tak to by bylo super,ale já jsem spíše v tomto pesimista *10*
  • no jasně že jsem s tim smířený,no ale nevím nevím,vždyť ten můj procesor nesplňuje ani minimální požadavky....Tak mám si tu hru koupit *3*
  • No podle mě máš, protože počítají i s thready, takže Tvůj procesor je vlastně 4 jádro podle nich. Stejně tak já doufám, že to zvládnu s i5 3210M, 8GB RAM a nVidií GTX 660M (2GB GDDR5) :) Byl bych dost naštvanej, kdyby mi to brzdilo jen CPU. Nicméně ty nároky podle mě nejsou zatím finální.
  • Jack1947
    Ne , ty einsteine tady slo o to ze i konzole to zmakne a ze engine byl precenovanej tehdy . Je jasne ze na pc , to vypada jinak a lip jenze tehdy si to skoro nikdo nezahral ( kdyz jo tak byl rad za 20-30fps) , jestli to je podle tebe dobre tak jak myslis no.
  • Já teď upgraduju... PC sestava za 12000 která zvládne většinu nových her na max a vydrží do budoucna nějakou dobu.. ale na ultra to teda nevidim...
  • Jack1947
    To se myslim da pochopit *3* .
  • Zvládne toé úplně fpoho, jen ne na plné detaily, s tím jsi snad smířený ne?
  • nebo mám ještě šanci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit