Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
jejdasek *1* možno by bolo dobré rozlišovať medzi fyzickým a virtuálnym jadrom, pretože systém "vidí" to virtuálne. A samozrejme že je v tom marketing, v čom nie je ?
-
C2D ma len 2 fyzicke jadra, napriklad i3 ma tiez 2 jadra, ale zaroven 4 vlakna a dosahuje sa to technologiou Hyper Threading (HT) http://sk.wikipedia.org/wiki/Hyper_Threading
-
tak já můžu zapomenout na to, že bych to na svojim 3,5 roku starém pc vůbec rozjel.Škoda.Můj procesor Intel Core i3 530 to bohužel už nezvládne....
-
A neni to proto, ze C2D HT nema? ;o
-
to ze Crysis 2 a 3 bezi i nakonzolich neznamena, ze tam vypada stejne dobre jako na PC *3*
-
HT pouzivam uz od pradavnych casu, ale nikdy bych si nedovolil o svem starickem Core2 Duo E8400 tvrdit, ze je to ctyrjadrovy procesor. To je nejaka nova uroven marketingoveho oblbovaku?
-
No to je bezvadna rada, hlavne ze kdyz ti ten slaby procesor nebude stacit tak vymenis ho i se zakladkou a pripadne pameti, zatimco pcie rozhrani je mezi sebou kompatibilni a kdyz ti bebude stacit grafika tak ji hold upgradnes. Tak ci onak procesor ti pocita krome 'drobnosti' jako ai, fyzika, chovani vsech objectu na scene, takynapr stiny a celkove promitani svetla, takze tvrzeni ze na procesoru nezalezi je dost nesmyslne.
-
Hyper Threading...dalsie 4 su virtualne, cize 4 fyzicke sa rozdelia kazde na dve a system ich detekuje, ako osem jadier, to iste je aj u i3 ta ma fyzicke, ale zobrazi ti normalne 4 jadra
-
No, ještě že jsem zrušil předobjednávku. Beztak bych si to kvůli nepodpoře DX11 nezahrál. *4*
-
No, teď jsi úplně všechny PCčkáře odrovnal...
-
Myslis ten Crysis, jak se o nem pc troubove dlouho tvrdili, ze to by na konzoli nikdy nemohlo byt a pak to na tech konzolich vyslo? Tak to je opravdu velmi trefny priklad :-).
-
Doporucovany osmijadrovy procesor, ktery ma 4 jadra? Zajimave.
-
Hratelnost stejne neni o grafice. Klídek, milí konzolisti *3*
I kdyz existuje mensina lidi, kteri si uzivaji a hledaji u her prave tu aktualne nejkrutejsi grafiku... -
Nebreč *13* *13* *6*
-
nie, ja len tak placam po praci...oddychujem *3*
-
Porovnani Watch dogs PS4 a PC z E3 2013
-
Ty narazis nebo se snazis narazet na prosperitu trhu s konzolovymi hrami ci co ? *7*
-
Tak reinstaluj na 64-bit se stejným klíčem. Omezení licence se od právě na Win 7 nestahuje na verzi os (x86 či x64) pouze jen u oem na HW a typ edice. Pokud tedy použiješ 32bit nebo 64 bit je MS jednoduše řečeno u řitě. Tohle omezení bylo snad jen tuším u Vist.
-
napriklad...to konzolisti pokupuju vsetko za plnu cenu, ktora je aj tak vzdy vyssia, ako na PC a potom,ze tahaju trh aj ked su nespokojny, ale to uz nikto nevidi a preto mame vacsinou debilne hry, lebo oni si potom myslia,ze spravili fajn hru, ked sa to predava *1*
-
Bry no, takze ono je fuk jestli se jedna o vyhlazovani blizkych objektu, a detailu , dit vzdalene a blizke je defakto to same. *15*