Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
no tak zapnes vsechna mozna omezeni vse das na low a pojede ti to jako na konzoli no
-
Mám tu dražší verzy ze 2GB od MSI . Podporu SLI to má tak nevidim důvod proč by to nevyužilo
-
určitě víc gamepad než myš zlato *3*
-
tak papírově určitě, znalí vědí že pravda je ve skutečnosti jinde
-
Lick my muffin O.O
-
nesmysl, pokud jsou dvě, mají o 80% větší výkon a to už ty 2GB normálně použijou. A není to o výkonu karty, ale o hře jak hodlá nakládat s VRAM. Aby se předešlo hádkám, stačí naistalovat MSI Afterburner, ten umí přesně ukázat obsazení VRAM.
-
to má v podstatě stejný engine jako GTA IV a to na současných PC jede krásně
-
Staci hodne velke kolo a par krecku, nebo The GGG a Playstation pred nej. Uvidis jak pojede. *3*
-
Tak to jsem zvědavý na HW nároky GTA 5.
-
Sry, to mela byt reakce kousek vedle *7*
-
Tak 650 Ti s 1GB jede stejně jak s 2 :) , je to jako mít ve felině tachometr s maximálkou 450 km/h ... prostě tolik ta grafárna nikdy nevyužije :) ..
-
Staci hodne velke kolo a par krecku *3*
-
By mi pocitac vybouchnul kdybych tohleto zapnul. :D
-
** (2x2Gb)
-
Tak nás pouč mistře :))
-
Jak si to mistre odhalil. Presne do posledniho halire 40 000 Kc za ultra super mega delo. Ale zapomel jsem na to nejdulezitejsi a to simulator strelby, tedy gamepad.
Ale az si ten poridim, tak budu klidne spat. -
Mám i5 4430 (4x3GHz) , 2x GeForce 650 Ti Boost (2Gb) a dost pochybuju že mě to na ultra nastavení spadne pod 30-40 fps . BTW na novy konzole se těšim hodně , buhužel ale jen na novej gamepad co bude u Xbox One postavenej od Razeru *14* *8*
-
no ked to nastavim tak aby to vypadalo ako na konzolach tak v podstate mi netreba nic kupovat takze o com to je ten komentar ? ;)
-
ještě miniaturní jaderný reaktor co to bude napájet *4*
-
Uf, to jsem se zapotil , Ted budu asi znit ohrane ale jsem fakt rad ze zaparim na konzoli. Nejake ty ULTRA nastaveni ozelim no. *3* (ostatne nedelam to stale?)