Přejít na výpis diskuzí
HW nároky PC verze Watch Dogs ukazují zoubky Ultra nastavením
3.10.2013 | Aleš Smutný
309 příspěvků
-
Není nutné být hysterický, postačí opravdu jakékoli i5/rychlejší Phenom X4. zbytek je marketing.
-
A bude se tu dál brečet. Pamatujete na náročnost Doom 3 nebo Far Cry 1? To byly své době killer tituly a pamatuju si jak jsem musel u Oblivionu instalovat nějakej mód na starší shader model, protože nativně mi to nebralo grafiku. Některým ubrečínkům bych přál dobu, kdy se to hejbalo furt. 166 mhz, 266 mhz, půlgigáče a nezastavovalo se to.
-
Ty grafiky chápu v tom bych problém neviděl, ale s těmi procesory to myslí vážně??? To se mi zdá jako opravdu hloupej vtip i na ultra nastavení... AMD FX 9370 osmijádro s TDP 220W... Ano kterej deb*l by si ho koupil na hraní? A o Intelu? To jako vážně, aby jste hráli na ultra nastavení potřebujete CPU za 13000-14000Kč? :D Já chápu, že je to next-gen, ale tohle je totální blbost. Bože ani ArmA 3 nepotřebuje takhle silné procesory!
-
Ten jejich pokrok znamená, že ty hry půjdou v pohodě na min. dva roky starých sestavách :D
-
Nebo víš co nechám to jak jsi to napsal, vím že při představení obou konzolí se mluvilo o x86 platformě, jenže když se dnes koukneš na různé zdroje většina uvádí x86 ale wiki u obou x86-x64 platformu.
-
Ne prečej štěstím, že už se ty hry konečně začaly někam posouvat, čakalo se několik let na konzole něž velkolepě dorazí s Radeonem 7850 + Jaguar co se z menším počtem jader rozdává do netbooků. no konečně.
-
chyba diky
-
Proč by to nemohlo být primárně optimalizováno pro AMD karty? Je to multiplatformní hra a Radeony s GCN budou v konzolích. Zkus si vygooglit "Mantle", potom to začne dávat smysl.
-
Aneb, PCckari volají po pokroku, který konzole, podle nich, zpomalují...ten je tady a už jen brecej, ze si chudacci musi koupit nové PC.
-
Zajímavé, že se tohle neustále opakuje. Kdo umí počítat tak si spočítá, že konzole není po startu výrazně levnější jak v krátkodobém tak v dlouhodobém měřítku.
Za tu cenu postavíš odpovídající PC navíc hry budeš mít levnější. Jak známo na konzolích vydělávají hlavně prodeje her. Již samotný fakt, že lze postavit za cenu nové konzole odpovídající PC je dost vážný, protože konzole jsou dotované a první roky nevydělávají...
No a jestli tedy budeš mít PC kde to pojede na nízké nastavení a bude vypadat jako na konzole tak je to OK.
Navíc si můžeš přece připlatit 3 tisíce za lepší GPU například a stejně se ti to vrátí v cenách hry, protože jsou na PC levnější. Jednoduchá fakta. -
Pokud mají konzole 8GB RAM, musí být 64.bit, jinak by tu RAM ani neviděly. :)
-
ó ano, ono je to dneska velice těžké když nejde připojit ten nástroj pro opice jménem gamepad k pc, a taky se nedělaj grafické karty s hdmi vystupem, neexistují ruzné redukce z dvi nebo vga na hdmi nebo s-video. Máš pravdu v dnešní době je blbost kupovat PC.
-
60 *2*
-
opět zcela mimo.
-
Jsi blázen, tyhle řeči tady byly už při startu PS3 a PS2. Herní PC na úrovni PS4 vyjde na 15-20tis, konzole nebude stát 12, ale o něco víc.
-
Nároky v pohodě. Otázka je zda to bude pravda. Často kecají...
Jestli to bude taky podle toho vypadat pak to je OK.
Pak by měl být velké rozdíl mezi nastavením i ve vzhledu. -
nemyslel si náááhodou x86? *3*
-
a stabilních 10 FPS k tomu *5*
-
WTF blahopřeju ti žes vyhodil 40 000,- za PC když si můžu já to samé zahrát za 12 000,- na větší obrazovce s lepším ovládáním.
-
mám pocit, že u doporučených je 560 Ti trošku pod úrovní R7850 a nebo se v tom zatraceně nevyznám. *9*