Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adblock
  • nepochopil jsi můj komentář. Lok je sice stará hra, ale to neznamená, že v dnešní době se nemohou dělat hry stejnou technikou jako v roce "razdva". Dnes máš digitální fotoaparáty, který dokážou obraz zachytit realisticky, ale přesto existují umělci co ten obraz namalují a lidem se to líbí víc než fotka. Rád se kouknu/zahraji hru, která je fotorealistická, ale zároveň pixel art rozvíjí víc mou fantazii. Proti gustu...
  • Radši slabou grafiku a zábavnou hru než ultra hyper HD hovadinu.
  • "..zakoukejte se do krásné grafiky..."

*15*
  • http://vignette3.wikia.nocookie.net/meme/images/a/af/HD_Rage_Guy_v2.png/revision/20120219210424

Když při prohlížení galerie vyskočí reklama s Láďou Švestkou
  • důležitý je dodat "pro mě", estetika je subjektivní. Nedělej prosím preferenční závěry za ostatní, to je pubertální přehmat, fuj ,jak se to může někomu líbit. Může. Já osobně taky nechápu kdo může poslouchat moderní popík, ale jak říká český klasik, Se stim smiř.
  • nightborne
    Čéče naopak je tohle jedna z mála pixelart her, co se mi líbí už ze screenů. Parádně použitý barvy, kubistická stylizace, žádnej hnus =).
  • no, jak se říká, zasad strom a zplod syna, na syna se*u ale stromu sem zasadil dost, vysazel sem dvouřad stromořadí topolů, řikám si, to bude paráda, až jako starej hipsta tim vzrostlym stromoradim 150 topolů pujdu... no, pak prisel jinej hipsta, bylo mu asi 70, chodil si tam sekat travu kralikum, a vsechny ty maly sazenice topolu posekal i s tou travou... takže ten je uz doufam dle počtu pokácenejch stromu mrtvej, ale ja budu do konce zivota nasra***j ze mejch 150 topolu sežrali kralici nejakyho vesnickyho hipsty... jo, zivot je takovej :(
  • a lidi to chtěj, a co chtěj lidi, to jim někdo vyrobí a prodá... ja mam pixelart rád, pokud je to fakt art a ne jen maskovanej lowcost. Je to dany tim, ze sem na 320*200 a nižším vyrustal... prostě se mi to líbí, ma to neco do sebe... komu se to nelibí, at si cosi políbí a hraje si co chce, no problem
  • to zní pěkně, tenhle upscale 1:2 pouzívám taky, třeba u system shock 2, tam mám grafiku v 4k a HUD v 2x pixel size originálu, tzn jeden puvodni pixel ted zabirá dva na monitoru, tim padem je to ostry a velký, bez filteringu, kouzelná kombinace :) Tim diablem si me navnadil, ja si furt rikam ze musim dat jednicku, ale dost mi to pri kazdym pokusu blbne, dvojka je taky fakt supr, ale nevim proc me to vzdycky v ty dzungli prestalo bavit
  • stoupeek
    Díky, ja o tom nemam ani páru.:)
  • jenomze Legend of Kyrandia je pomalu 25 let stara hra. Ve sve dobe to proste byla graficky spicka, moc lepsiho se proste s danym HW te doby vykouzlit nedalo. Ale dnes nemame rok 1992, ale 2016. To proste nelze srovnavat. LoK nevypada zamerne spatne, ale v te dobe to naopak bylo maximum, ci se tomu maximu blizilo. Pochopte lidi uz ten rozdil. Taky maji vsichni pixelart fanatici 15 kilove mobily, ktere ani neumi posilat SMS a lze s nima pouze volat, protoze to je to prave retro? Nikoho takoveho jsem zatim na ulici nepotkal.
  • pletes zcela nesmyslne jablka s hruskama.
    Dnesni armadni strilecky si kladou za cil vypadat co nejrealneji. Chteji to jejich hraci a proto se studia snazi. Srovnej si dnesni BF4 v plne palbe s BF1942 a to je proste nebe a dudy a 99% hracu by proste nechtelo, aby BF5 vypadal jako DOOM2 a je to zcela logicke. Grafika BF4 apod. neni zadna nuda nuda sed. Pouze tomu asi vubec nerozumis.
    Ale tahle hra vypada hure, nez napr. Flashback z roku 1992.
    V roce 2016 trebd "krasne" grafiky v hopkacich arkadach urcujou jednoduse uplne jine hry, ktere maji skutecne originalni a krasne namalovanou grafiku. Napsat o nejake pixelovem hnusu v roce 2016, ze se mam kochat krasnou grafikou neni jednoduse nic jineho, nez koledovani si o tento flame. A dost mozna to bude i umysl, aby se klikalo a psalo.
  • taky jsem uz hodne zazil a svete div se, mne se proste grafika novych her az na drobne vyjimky nelibi, naopak graficky styl her od Wadjetu, nebo treba i hry jako Serpents in Staglands libi hodne. Takze nesud podle sebe :)
  • restore
    Za vsetkym musis hladat traumu a znasilnenie v detstve :D
    U mna to prislo tak okolo 2000 ked sa vsetky dobre hry snazili vytvorit pokracovanie v primitivnom 3d a vznikali katastrofy. Preto tak nejak ocenujem, ked sa nasnazia ist so spickou pokroku a nechaju to ako to boh chcel. A zrazu prisla tato pixelartova vlna - skvela to vec, mnohe pecky su spravene presne tak ako som si to predstavoval za starych casov keby to neposralo 3d.
  • Umim ocenit krásu, ale pixelová patlanice se se slovem krása prostě neslučuje :) Kdo tohle označuje za krásu, nejspíš neví co to slovo znamená.. Uznávam že i pixelart může vypadat dobře, ale tenhle to fakt neni.
  • ringmancz
    Já chci ale mířit a střílet v pohybu.
  • Vogon
    Na gamepadu můžeš střílet i bez zaměřování, stačí zmáčknout to čím střílíš a vystřelíš směrem, kterým se díváš.
  • krása je v očích pozorovatele, pro ošklivé oči, vše ošklivé :)
  • "zakoukejte se do krásné grafiky" ..not this shitt again *15* na games jsou asi sjetý fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit