Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...kteří udělají grafiku co nejpodobnější realitě (což je logicky cíl)"
    Tak tohle je asi největší sračka, co jsem kdy četl. Že fotorealismus je cíl? A kdepak jsi to vzal, ty experte? :D
  • Ano.

Tohle dělání z nouze ctnost už je fakt unavující. Ne každé studio má peníze na tooly a grafiky, kteří udělají grafiku co nejpodobnější realitě (což je logicky cíl). Někdo tu nouzi přijme a snaží se vytřískat co nejvíc z toho, co má (například Wadjet Eye Games hry, které i v tom malém rozlišení vypadají prostě pěkně, jelikož jejich grafici, především Ben Chandler, ví, co dělají; někdo nahoře uváděl jako příklad Legend of Kyrandia - přesně to, o čem mluvím), někdo naprosto ulítne a udělá hnus, který následně prezentuje jako umění. Císařovy nové šaty jak vyšité.
  • Ta hra nemuze byt krasna protoze nema dost polygonu a pixelu!
  • kubi-wan
    Jak jen lidem vysvětlit že "vyšší rozlišení + tuna efektů ≠ hezčí grafika"? Já třeba pixel-art nijak neadoruju. Jsem jim už taky trochu přesycenej, ale nemyslim si, že je ošklivej, pokud maj autoři nějakou výtvarnou vizi, což třeba u týhle hry očividně maj.
    Přijde ti třeba hezčí grafika v dnešních armádních střílečkách? Protože to je - slovy klasika - "nuda, nuda, šeď, šeď". Ale má to ultra 4K rozlišení, teselaci, ambientní okulzi, nebo co to je za sračičky, tak je to automaticky hezčí hra, no ne?
  • Kozy
    Asi by si se divil jak krasne umi malovat spousta vytvarniku co dela pixelart, ono staci nebyt primitiv a uvedomit si, ze to je technika jako kazda jina.
  • Já mám pixel art rád, takže pro mě to jsou na pohled pěkné hry - autor recenze to má podobné a píše pro lidi jako já. Jestli se ti hra nelíbí po stránce grafiky, tak nemáš stejný "kink". To ale neznamená, že je hra ošklivá, mrkni třeba na starou Legend of Kyrandia - hlavně úvod a pak třeba uvidíš, že to má něco do sebe.
  • to nejsou nesmysly, to je vkus, ty máš jiný, tak už SE S TÍM PROBOHA SMIŘ *7*

stylizace je parádní, vypiplaná, podobně jako třeba Superbrothers, ale v akci ještě stylovější. tobě se to nelíbí? no a co. mně se zase nelíbí Picasso a taky s tím neprudím lidi, kteří ho považují za génia...
  • Vogon
    Fakt jedná z nejhezčích her, kterou jsem kdy hrál, a co víc nikdy nezestárne. Jediným neduhem shledávám 30 FPS lock, který hru znatelně ztěžuje. A ještě mě sere absence invisibility framů při "driftu", protože jsem ze Souls zvyklý na uhýbání skrze střely.
    Jinak hra má asi nejhezčí intro a hodně si bere z ranných designů Hideaki Anna(Božský válečník z Naušiky, Evy z Neon Genesis Evangelion).
    https://www.youtube.com/watch?v=XB-pG7wEnzM
  • tak nema recenzent psat nesmysly o krasne grafice. Tohle jednoduse neni zady "pixel-art" to je proste odflakla prace nejakeho grafika, ci autoru hry, kteri nez aby si sehnali nekoho, kdo alespon trochu umi malovat, tak to radsi sesmolili sami a jak je videt, tak nejake ovce jim to sezrali i s navijakem *3*
  • Pry, zakoukejte se do krasne grafiky. Jsem se zakoukal do obrazku v recenzi a zadnou "krasnou" grafiku nikde nevidim. Jen odpudive vypadajici obrazky, ktere jsou asi ze hry. Des a bes. *8*
  • kubi-wan
    He... byla jen otázka času, než tu začne někdo hejtovat kostičky. Vážně, musíte to psát pod každej článek a recenzi pixel-artový hry? *1*
  • to je bohuzel dnesni trend...vyvojari chteji podporit pc master race, aby vsichni PCkari mohli hrat ve 4K v 60 FPS. proto vydavaji hry, ktere rozjede kazdy v tom spravnem rozliseni
  • Nutí tě někdo to hrát?
  • Člověk si kupuje drahé PC aby si mohl zahrát "kostičkovanou" hru. Už mě tydle rádoby in hry štvou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit