Přejít na výpis diskuzí
id Soft zápasí s vývojem Doom 4, nová verze míří na next-gen
3.4.2013 | Petr Poláček
166 příspěvků
-
ja do dneska parim Quake Live, ale co si budeme povidat, uz to ma sva leta, chtelo by to radneho nastupce
-
Ne. Ty jsi nepochopila, že zase ze sebe děláš hloupou. A myslím, že diskuzi tím ukončím;)
-
No oni udělali MP hru a to Enemy Territory: Quake Wars. Ale nějak se nepovedla.
-
Hele, klidně si kupuj nedodělky za plnou cenu, mně je to fuk. Komu není rady, tomu není pomoci... Ach jo...
-
Ano všichni budeme kupovat hry X měsíců pro vydání....Ach jo....
-
V tom případě se ti omlouvám, i když kupovat hru týden po vydání je podle mě další extrém. Vývojáři potřebujou ještě nějakej čas než hru úplně dokončí a vyladí chybky. Příště budeš chytřejší a pár měsíců s koupí počkáš... *4*
-
at se vykaslou na pribeh, chtelo by to zas nejakou multiplayerovou pecku :)
-
Ono je zvláštní, že tyhle problémy měl jenom Rage jako hra. Takže vina nebude pouze u výrobců grafických karet, ale i na straně iD.
-
No tak já bych to řekl jinak... mohly za to obě společnosti, co vyrábějí grafické čipy, protože až Rage jim připomenul, co to jsou kvalitní OpenGL ovladače. A to ještě větší měrou u AMD, ač od nich kartu taky vlastním, ale OpenGL je tragédie obrovská.
-
Hate pc hráčů? Ano, za to můžou pc hráči, že se iD, které do té doby mělo prachy pouze od pc scény, vysralo na optimalizaci. Za to skutečně může pc scéna......Vzpamatuj se.
-
Copak? Příliš na Tebe složité? Chápu, Doom 3 je sice dobrá hra, ale pouhá koridorovka, kde nemůže zabloudit ani slepý. A na přemýšlení už vůbec ne.
-
Doom 1 a doom 2 byly vyborne hry, doom 3 byl hloupy naskriptovany koridor. Od dob dooma 3 a quake 4 id softwate neudelala dobrou hru, dokud neudelala Rage. To je vyborna hra i kdyz hate pc hracu ji komercne poskodil. Nevim jestli dalsi doom ma sanci uspet, sam nevim, co bych od nej chtel. Urcite ne naskriptpvany korodor. Mel by se vratit ke korenum, tedy otevrene prostory, obrovske pekelne obludy, brokovmice a rotacni kulomet, zadny system kryti, pekne behat po levelu a kryt se za sloupy a vyhybat se pomalym strelam. Stavet by to mohlo na taktickem postupu a mimoradne nadprumerne ai, tradicnim hledani skrytych prostor a klicu otvirajicich dvere. Mohlo by existovat vice pruchodu levelem, nezlobil bych se za jemne rpg prvky ve forme vyvoje postavy a mozna i ruzna povolani - marinak, hacker, exorcista, k zahozeni by nebyl ani promysleny kooperativni rezim.
-
To fakt ne, HL2 je zábavná inteligentní akční hra, Doom3 zase bezmyšlenková akce pro odreagování. Obojí má své pro a proti a obojí stojí za to.
-
Ano Trisko.....A prosím Tě netroluj, sotva jsi dostala unban, chceš další? Já jsem Rage měl koupený v prvním týdnu a hra byla kvůli katastrofální optimalizaci nehratelná. Ale chápu, Farming Simulator a spol takové problémy nemají:)
-
Ak to bude ako Doom 3, tak si to môžu rovno nechať *7* Nepatrím medzi tých, čo si honia nad grafikou a nič iné tam nezaujalo...
-
Tak nevím, já si hry kupuji a nikdy sem žádnej problém s optimalizací ani se spuštěním neměla. Mám takovej dojem, že na tohle si vždycky stěžujou akorát ti, kteří si hru odněkud stáhli nebo jak se říká *upirátili*. Já bych něco takovýho nikdy neudělala, protože pirátství je zločin. Za dobrou hru je vždycky lepší zaplatit, než pak bulet na fórech, že to nejede...
-
Doom3 vs. HL2? Doom3 vede na plnej ciare perfektna strielacka HL2 bola kravina s fyzikou. Ak som chcel odreagovacku Doom3 bolo ono.
-
Ano, pro mě už jenom DOOM -> nostalgie. Rage jsem dohrál....hra mě bavila, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Skoro bych řekl, že ID soft prostě na nynější konkurenci trochu nestačí...rád bych se mýlil a třeba DOOM4 opravdu vyjde a překvapí.....ale nevěřím tomu. na druhou bych se nedivil, kdyby tihle hoši s Carmackem v čele byli u zrodu nějaké nové grafické čupr technologie.:D
-
Hlavně neudělat mizející mrtvoly, co se rozpadají na kostru. Já chci brutální hru, plnou krve, pekla, černého humoru a skvělé hratelnosti. Doom 3 byl dobrá hra, možná kdyby ten rok nevyšel HL 2 byl by i král, ale takto to byla nadprůměrná hra, co mnohé ale spíše zklamala než nadchla.
-
To není pravda, že měli problémy jenom ti, co neměli aktualizované ovladače.