Přejít na výpis diskuzí
id Soft zápasí s vývojem Doom 4, nová verze míří na next-gen
3.4.2013 | Petr Poláček
166 příspěvků
-
Ja nemam ani tak na mysli tenhle konkretni prispevek, ale obecne muj dojem z vetsiny jeho prispevku za posledni mesice.
Rage slo tak nejak mimo me, takze co se delo/nedelo kolem teto hry taktez, proto jsem se take k tomu konkretne nevyjadroval. *3* -
Mimo téma. LucasArts definitivně končí a s ním zanikají i jiné rozdělané projekty. Bohužel.
-
víš ty, proč se k mizení mrtvol přistupuje?
-
To není kopání, to jsou fakta, vždyť si to můžeš snadno ověřit přímo tady - http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/rage-recenze-57225/
-
Dokonale vystiženo!
-
To není špatnej nápad, konečně by Fallout dostal nějaký, alespoň trochu rozumný, kabátek.
-
Vývoj postav a různá povolaní, to by byl teda opravdu návrat ke kořenům DOOMu....
-
Popravde by me to ani zas tak moc neprekvapilo *1*
-
A už je tady, přece jen jsem se nemýlila! *15* Víš jakej je rozdíl mezi náma dvěma? Já narozdíl od tebe nepotřebuji blafovat s nějakejma IP adresama... Uznávám totiž vítězství zdravýho rozumu nad lží, přetvářkou a nenávistí. A naprosto upřímně ti povím, že zde mám pouhé dva účty - Trisska a Pampelisska... ten druhej však téměř nepoužívám.
-
Jejdasku Jejdasku, skoro v kazdem tvem prispevku si nezapomenes kopnout do pc hracu a pritom se ohanis tim, jak si nestranny a ze proti pc nic nemas.
Docela usmevne. -
nemužeme se tu bavit normalne bez uražek?
-
Ještě bych přihodil hodně pekla a je to ideální kombinace :-)
-
No já sedím doma a píšu pořád z jednoho a toho samýho počítače... ale dobrý, zkusils to. *15*
-
Ahoj:) Juchů jsem už chlap:) Škoda holčičko, že se opět mýlíš. Jo a jak psal dole Šarlatán, ten měnič iP si skryj pořádně.
P.S: Na té své pracovní ploše máš docela bordel. Doporučuji si ji pročistit;) -
Ano, jsem to já. Nemám nic jiného na práci.....
-
Nic o nezapominani jsem nepsal, prehanis. Ale v dobe uvedeni Rage Carmack prohlasil, ze konzole jsou pro nej dulezitejsi a nasledne na to se spustil hate na Rage a kazdy drobny nedostatek byl dobry pro ocerneni. Ostatne se staci podivat na Veskoslava, jak zduraznuje, ze Carmack mel penize od pc hracu, ten to bere osobne do dnes :-).
-
Ale Veškoslave, já přeci žádnou partu nemám. Krásně sis postěžoval, jak seš tady utlačovanej. Kolik máš ještě těch účtů? Sarlatan, Smrtihlav2000, Boom, Veškoslav... to sou 4, takže ještě 2 mi chybí... +6 během minuty, jdeš na to moc okatě... *7*
a jo, tak ještě franta *4* -
ja ti mam takove tuseni, ze cela tahle "parta" Joe, GGG, TrolDiskuzni, Trisska, Jejdasek jsou jeden clovek *1*
-
Pakliže to bude i na konzole, tak bych ani moc neočekával více jak dvě zbraně....Stačilo, jak dopadl DNF a dvě zbraně, kdy ani patch, co to opravil na 5 zbraní to nějak nevylepšil.
-
Jo, je to tak, id už to má zřejmě z herního hlediska dávno za sebou... Nicméně s těmi technologiemi máš pravdu, i ten id Tech 5 je celkem zajímavý, akorát si myslím, že se pro Rage zas tak nehodil (při zběsilé akci je "doskakování" textur hodně viditelné a unikátní otexturování není pro pouštní střílečku zas taková výhra) a existují zvěsti, že není pro grafiky a designery zas tak přívětivý.... Na kotaku píšou, že je použit pro několik projektů pod Zenimaxem (Bethesda, Arcane), tak z toho možná ještě něco bude. Možná, že by bylo pro všechny nejlepší, kdyby se z id stálo nějaké čistě technologické oddělení pod Zenimaxem.