Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    Máme rok 2013 a já pořád hraju DOOM 1 *15*
  • Mato1987
    prečo rušia rage 2, som snáď jediný komu tá hra prilnula k srdcu? veď to bola perfektná hra a skvelá strielačka aké tu neboli už roky :(:( som z toho sklamaný :(
  • Bohužel ale id neudělali RTCW, Enemy Territory ani datadisk k Doomu 3 (wikipedia říká, že se na něm podíleli, hlavním vývojářem ale nejspíš byli Nerve). V tomhle tisíciletí udělali jen Doom 3 a Rage (+ věci jako Quake Live, D3 BFG Edition apod.).
  • Fakt bych neřekl vydrtil. Ty hry jsou každá trochu o něčem jiném a já si třeba dnes dám radši Dooma 3 než HL2, kterého jsem dohrál snad jen jednou. Doom mnohem líp zestárnul.
  • residentevilfans
    Tak to napis ty Internetovy hrdino *7*
  • Rozhodně si kvůli Wolfenstein Enemy territory trochu úcty ještě zaslouží...takže z těch deseti let to změn na pět :-)
  • Mam Nvidii a mel sem doporucene drivery. Prvni spusteni, brutalni doskakovani textur. Prisel sem na most a on mi zmizel pred ocima misto nej zustala jen cerna smouha. Hru sem vypnul a cekal na zaplaty od "magu" z ID. Ale ty textury nejsou stoprocentni doted. Na prvni pohled pekna grafika jen to clovek nesmel zacit zkoumat zblizka. To pak napr. nasel vodovodni trubku ktera byla na zdi jen namalovana. *2* Kdyz se strilelo tak bez vyhrad ale jinak to stalo zaprd a finalni level a konec samotny pusobil jako by to spichnuly v patek tesne pred odchodem domu. *6*
  • MrSanta
    Nový Doom jednoznačně beru.
    Zajímalo by mě jaké jsou ty ostatní hry pod Zenimaxem/Bethesdou, které povalí na idTech 5.
  • tak tak, me bylo tenkrat 10, kdyz bracha pritahl pritahnul domu Doom 2 a psal se krasny rok 94 a byl to pro me slusny horor, pamatuju si kdyz na me poprve vybehlo to ruzove prase ve 3. levelu tak jsem se malem po... leknul, tak slusne ze si to pamatuju jeste o 20 let pozdeji *1*
  • Mohl by Polacek prestat pouzivat spojeni "na konto" aspon tam, kde nedava valneho smyslu? V kazdem clanku se to opakuje nekolikrat, konkretne v tomto ctyrikrat.
  • O to víc zamrzí, že když se objeví něco, jako Kane and Lynch, tak prostředí, zbraně, atmosféra na jedničku s hvězdičkou, ale akční režba za čtyři
  • Ale je to nemastný, neslaný.. Ta firma na mě působí svým chováním jako EA s Ubisoftem dohromady a to myslím ve smyslu velkohubých prohlášení. A přitom jako nic moc... V posledních víc jak deseti letech by je hodně firem strčilo do kapsy a to přitom už tady některé mezi náma nejsou.
  • Adam_M
    Doom? rozhodne ANO a neni to jen nostalgie
  • Hanzales
    Pro mne je ID Soft hlavně historie. Si pamatuju, jak jsem na základce pelášil se 4 disketama za kámošem po škole domů, v očích neustále ten jeden obrázek ze score, kopec zpátky jsem nikdy později už tak rychle nevyběh a pak mám okno, pač jsem musel být v hráčském nebi a komatu najednou. Sakra ve škole se to pak pařilo v učebce do pozdních večerů, pač učitelku to bavilo též (jojo) no a pak TFX (DID), System Shock1 (Looking Glass) a bylo zaděláno.
    Doom 3 byl náhodou v pohodě, hlavně když vyšla Geforce3 s pixel shaderama a po netu lítal uniklý build :) Když pak byla hra hotova, nedalo se zrovna stěžovat si. I dneska si ho semo tamo dám, ale třeba HL2 to vydrtil, jako half-life vydrtil Unreal1 :) No a Rage si dávám čas odčasu docela rád. Ale je fakt, že už to není, co bývávalo.
  • Return to castle Wolfenstein byla pěkná hra. Poslední díl jsem nezkoušel. Datadisk k Doom3 RoE daleko překonal klasickej Doom3. A Rage taky nesbíral zrovna špatnou kritiku. Takže bych to bral jako nadprůměr.
  • No ja uprime cekal neco alespon z pulky tak super jako byl Far Cry ktery vysel chvili predtim. Na to aby Doom 3 byla old school strilecka je potreba mit tak o jednu baterku min a videt na cestu.
  • Co si budeme povídat, Carmack v posledních letech toho více nakecal než vytvořil a pořád jenom žije z úspěch DOOMA I a II. Nevím jak to ten chlap dělá, ale jiná firma kdyby vytvořila to co on v posledních deseti letech, tak by se už dali na leštění klik. Umí v tom chodit to se musí nechat, ale jeho myšlenky jsou už poněkud zastaralé.
  • id soft = doom, doom = krásné chvíle mládí u dooma 1 a 2. Dnes jsem už zapomněl, že id soft existuje.
  • Asi by si si měl zopakovat základní násobilku *2* /a osvěžit paměť
  • Já to věděl, diskuzní trol. je snad všude a to už tady možná týdny nebyl a nebo je hned několikrát v mnoha vydání nade mnou.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší