Přejít na výpis diskuzí
Indicie naznačují, že se blíží nový Fallout.
18.11.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Ze všech Falloutů se mi nejvíc líbila jednička a trojka, takže čtyřku vítám. Co jsem zachytil, tak se o ní mluví/spekuluje už dlouho, myslím že není pochyb, že na něm Bethesda pracuje.
-
-
Co se ti tak líbilo na trojce. Já ji sice taky hrál, ale připadala mi příliš nalinkovaná, taková stísněná..
-
-
pravda, co se týče příběhu, úkolů, hratelnosti, tak byl lepší Vegas, ale ve trojce to prostředí si myslim, mělo něco do sebe, solidní základy ta hra měla, což Obsidian pak velmi dobře vyšperkoval.. a myslim si, že trojka je s modama velmi dobrý zážitek i dnes
-
-
Prostředí? No nevím. Spíš to byl takový ne moc povedený kamenolom a sem tam nějaká "atrakce".
-
Prostředím je pravda lepší trojka,je tu lepší pocit postapa, navíc jsem miloval ty části v tunelech metra..
-
-
Prostředí bylo sice v trojce víc postapo (přeci jen je rozdíl mezi ruinou zničeného města a spalující pouští), jenže pouze na první pohled. Setting F3 je Potěmkinova vesnice, která při bližším pohledu nedává vůbec smysl, kdežto New Vegas je promyšlené víceméně do detailů a jejich svět, i díky tomu, že navazuje částečně na materiály z Van Burenu, je tak podle mého názoru o řád hlubší.
-
-
-
-
-
Jestli to poběží zas na enginu z Oblivionu tak ať se na to raději vykašlou :D
-
-
Já se divím, že se nijak zvlášť nechytil id Tech 5. Rage vypadá krásně a pokud se nemýlím, už je tak nějak optimalizován pro snadnější crossplatformový vývoj. Což by pomohlo momentálně vývoji pro 5 platform (za předpokladu, že by hra vyšla ještě na PS3/X360).
-
-
idTech 5 neumí dvě pro Fallout zásadní věci:
1) velký otevřený svět
2) dynamické stíny a tedy denní cyklus
a taky pro něj není pořádná modovací podpora, na čemž si Bethesda u svých RPG velice zakládá. -
O použití idTech 5 na Fallout / TES hru se začalo po internetech volat hned co vyšel Rage. Bethesda veškeré naděje zařízla hned v zárodku s tím, že idTech 5 se na otevřenou hru jako je Fallout / TES prostě nehodí.
-
Bohuzial Rage vypada krasne len z dialky. Akonahle sa k niecomu priblizis tak si pripadas ako v roku 2001, co je velka skoda. Proste trocha posteluju Skyrim engine a je to. V jedinu vec co uz naozaj dufam ze prekopu su tiene. Neskutocne HW narocne, pritom kockaty humus.
-
-
-
Pokud je mi dobře známo, tak na E3 byl rozhovor o tom, že po dodělání posledního DLC se udělal tým Fallout 4, ale že první info bysme měli očekávat nejdřív 2014, ale pravděpodobněji 2015.
-
-
2013 pomalu končí, mohli by (stejně jako u Skyrimu) něco nadhodit na VGX. Pokud část týmu pracovala na hře po vydání Skyrimu a následně se i zbytek týmu po dodělání Dragonborn DLC k práci přidala, není podzim 2014 nesplnitelnej termín vydání. TESO s tím nezahejbe, na tom dělá Zenimax Online.
-
-
nj, primitivne a nelogicke questy, Vertibirdy letiace dozadu, uz sa neviem dockat *13*
-
-
-
Trocha nostalgie: http://www.youtube.com/watch?v=T6suxMoU7_M .... Jaká to byla lahůdka vyvražďovat tábor nájezdníků při této skladbě *1*
-
3x sláva! *14*
-
http://laughlot.com/wp-content/uploads/2013/11/adNtcVvl-597x800.jpg *5*
-
Doufám jen v nový engine a co nejméně odpadu stylu No Mutants Allowed.
-
-
Co myslis poznamkou "odpadu stylu No Mutants Allowed"? Najeke navazeni se do komunity, ze ktere si ke spolupraci na Wasteland 2 vybiral Brian Fargo?
-
-
dobře, generalizování je špatné mkay, ale to co se tam dělo na fórech při vydání F3 byl prostě odpad
-
-
-
Indicie naznačují ztrátu peněz a času..
-
-
Ty bláho, hodnotit kvalitu z jednoho pravděpodobně fake teaseru a možná zaregistrovaný značky. Nechceš se dát na věštění?
-
-
Další parodie na Fallout od totálních nemehel z Bethesdy. Bože za co mě trestáš?
-
-
New Vegas od Obsidianu uz mi prisel celkem dobry.
Jiste, klasiku F1-F2 to nenahradi,ale bavil jsem se.
Skvar jmenem Fallout 3 jsem po chvili odinstaloval a zahodil.
-
-
noveho fallouta bych si pral a taky že ho dostaneme, wasteland 2. jinak cokoliv jen ne od bethesdy