Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze všech Falloutů se mi nejvíc líbila jednička a trojka, takže čtyřku vítám. Co jsem zachytil, tak se o ní mluví/spekuluje už dlouho, myslím že není pochyb, že na něm Bethesda pracuje.
    • Kallessin183
      Co se ti tak líbilo na trojce. Já ji sice taky hrál, ale připadala mi příliš nalinkovaná, taková stísněná..
      • deridon
        pravda, co se týče příběhu, úkolů, hratelnosti, tak byl lepší Vegas, ale ve trojce to prostředí si myslim, mělo něco do sebe, solidní základy ta hra měla, což Obsidian pak velmi dobře vyšperkoval.. a myslim si, že trojka je s modama velmi dobrý zážitek i dnes
        • GlaDOS
          Prostředí? No nevím. Spíš to byl takový ne moc povedený kamenolom a sem tam nějaká "atrakce".
        • Kallessin183
          Prostředím je pravda lepší trojka,je tu lepší pocit postapa, navíc jsem miloval ty části v tunelech metra..
          • Khanemis
            Prostředí bylo sice v trojce víc postapo (přeci jen je rozdíl mezi ruinou zničeného města a spalující pouští), jenže pouze na první pohled. Setting F3 je Potěmkinova vesnice, která při bližším pohledu nedává vůbec smysl, kdežto New Vegas je promyšlené víceméně do detailů a jejich svět, i díky tomu, že navazuje částečně na materiály z Van Burenu, je tak podle mého názoru o řád hlubší.
  • Jestli to poběží zas na enginu z Oblivionu tak ať se na to raději vykašlou :D
    • nekromant33
      Já se divím, že se nijak zvlášť nechytil id Tech 5. Rage vypadá krásně a pokud se nemýlím, už je tak nějak optimalizován pro snadnější crossplatformový vývoj. Což by pomohlo momentálně vývoji pro 5 platform (za předpokladu, že by hra vyšla ještě na PS3/X360).
      • smejki
        idTech 5 neumí dvě pro Fallout zásadní věci:
        1) velký otevřený svět
        2) dynamické stíny a tedy denní cyklus
        a taky pro něj není pořádná modovací podpora, na čemž si Bethesda u svých RPG velice zakládá.
      • MrSanta
        O použití idTech 5 na Fallout / TES hru se začalo po internetech volat hned co vyšel Rage. Bethesda veškeré naděje zařízla hned v zárodku s tím, že idTech 5 se na otevřenou hru jako je Fallout / TES prostě nehodí.
      • Bohuzial Rage vypada krasne len z dialky. Akonahle sa k niecomu priblizis tak si pripadas ako v roku 2001, co je velka skoda. Proste trocha posteluju Skyrim engine a je to. V jedinu vec co uz naozaj dufam ze prekopu su tiene. Neskutocne HW narocne, pritom kockaty humus.
  • Ronox
    Pokud je mi dobře známo, tak na E3 byl rozhovor o tom, že po dodělání posledního DLC se udělal tým Fallout 4, ale že první info bysme měli očekávat nejdřív 2014, ale pravděpodobněji 2015.
    • nekromant33
      2013 pomalu končí, mohli by (stejně jako u Skyrimu) něco nadhodit na VGX. Pokud část týmu pracovala na hře po vydání Skyrimu a následně se i zbytek týmu po dodělání Dragonborn DLC k práci přidala, není podzim 2014 nesplnitelnej termín vydání. TESO s tím nezahejbe, na tom dělá Zenimax Online.
      • nj, primitivne a nelogicke questy, Vertibirdy letiace dozadu, uz sa neviem dockat *13*
  • Trocha nostalgie: http://www.youtube.com/watch?v=T6suxMoU7_M .... Jaká to byla lahůdka vyvražďovat tábor nájezdníků při této skladbě *1*
  • 3x sláva! *14*
  • merlo
    http://laughlot.com/wp-content/uploads/2013/11/adNtcVvl-597x800.jpg *5*
  • nekromant33
    Doufám jen v nový engine a co nejméně odpadu stylu No Mutants Allowed.
    • Co myslis poznamkou "odpadu stylu No Mutants Allowed"? Najeke navazeni se do komunity, ze ktere si ke spolupraci na Wasteland 2 vybiral Brian Fargo?
      • nekromant33
        dobře, generalizování je špatné mkay, ale to co se tam dělo na fórech při vydání F3 byl prostě odpad
  • Indicie naznačují ztrátu peněz a času..
    • Pilgrim66
      Ty bláho, hodnotit kvalitu z jednoho pravděpodobně fake teaseru a možná zaregistrovaný značky. Nechceš se dát na věštění?
  • Další parodie na Fallout od totálních nemehel z Bethesdy. Bože za co mě trestáš?
    • New Vegas od Obsidianu uz mi prisel celkem dobry.
      Jiste, klasiku F1-F2 to nenahradi,ale bavil jsem se.
      Skvar jmenem Fallout 3 jsem po chvili odinstaloval a zahodil.
  • noveho fallouta bych si pral a taky že ho dostaneme, wasteland 2. jinak cokoliv jen ne od bethesdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit