Přejít na výpis diskuzí
Indicie naznačují, že se blíží nový Fallout.
18.11.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Já už bych de chtěl v novém Falloutu projet s vlastním cisternovým truckem . A kdyby tahle část hry měla podobu starého dobrého Interstate 76 , vůbec bych se nezlobil. Co myslíte ? Teď když 4 roky zase bude 6GB RAM stačit všem *3*
-
-
Podle mě by možnost řízení vozidel tehle hře moc neprospěl, protože kouzlo je právě v tom že se potuluješ pustinou a musiš vědět kolik si vzít vody jakou upřednostnin munici atd tohle by tím pádem odpadnulo.
-
-
hlavně aby to bylo na novém enginu
-
Skyrim with guns. Dekuji nechci. Snad ale ma Zenimax jeste trochu svedomi (po afere Prey 2 o otm dost pochybuji) a po te, co se na jednom ze zakladnich piliru pC her, znacce Fallout vyradi Todd Howard and co., tak zas neco nechaji udelat kluky z Obsidian.
-
-
Tolko minusiek preboha to za co?
-
-
Ze zminil Skyrim asi. *4*
-
-
-
Nebudu se rozepisovat o předešlých Falloutech, každý z nich v té své době zaujal. Již po několikáté mám dohraný Fallout Nev Vegas ultimate edition. Hraji pokaždé jinak a stále mě ta hra překvapuje. Ovšem jsem příznivce nekonečného příběhu na velké mapě. Každý díl má konečný děj bez pokračováni. Kdyby byl hlavní úkol bez brzkých rad a spíše vlastního hledání na mnohem větší mapě. Vybudování skrýše a tvoření vlatního života ve hře se svým vlastním dějem. Mám rád volnost a vlastní rozhodování. Něco jako FarCry3, TheElderScrolls, GTA ale to vše Fallout. K žádné jiné hře nemám tolik návratů. Snad se jednou dočkám *3*
-
Jste mě teda vylekali, podle obrázku jsem už myslel, že bude další isometrický fallout, ale bude to jen bethesda "fallout", ten nechci díky.
-
-
Tak si stáhni mod Fallout 1.5: Resurrection. Moc dobrý
-
-
Mno je to zajímavé ... ta morseovka co hraje v pozadí obsahuje "12.11.13 11.12.12" což by ukazovalo na nějaký datumy ... pokud jsou americký tak 11. prosince 2013 a 12. listopadu 2012. A ta mp3 se jmenuje bridge report ... tak nevim. :-D
-
Tohle srackoidni pokracovani nemá nic spolecneho se starou hrou krome nazvu.
-
JEžišikriste, jen to ne.
F3 shait, FNV shait. Takhle zku*vit takovou skvělou značku, to může snad jen BEthesda. Ať raději vrátí Fallout zpátky a nesnaží se o nic.
Kdyby alespoň měli pořádný engine, idi*ti, ale ani na to se nezmůžou a neustále se s tím svým neoptimalizovaným hnusem snaží oslnit svět. -
-
engine byl sshit, ale na druhou stranu pro modery, velmi dobrý sshit.. F4 tipuju, že pojede na Void Enginu, značka byla registrovaná pár dní před spuštěním té tajemné stránky..
-
No to máš pak těžký, ale zkus třeba Call of Duty, tam dělají přesně to co potřebuješ, kašlou na cokoliv a makaj na grafice...
-
-
Ha ha ha ha ha.
Ha ha ha ha ha.
Lol good one.
CoD maká na grafice a Rath nebere uplatky.
-
-
-
Jsem pro a klidne beru i Bethesdackou verzi Fallouta. Byt to sFalloutem prilis spolecneho nema.