Přejít na výpis diskuzí
Intro video Dark Souls III mrazí atmosférou Lothricu a probuzením bossáků
8.2.2016 | Honza Konfršt
116 příspěvků
-
Recyklace DS značky po 4té... tohle bude prostě revoluce...
-
Já tyhle tajemný trailery na DS miluju, sice zatim nejsem z příbehu moc moudrej, i když pravda, moc jsem si nejzjišťoval. Snad tam nebude moc fanservisu jako v DS2.
Vůbec nechápu, co tam dělá André, že by oživili tu teorii s Gwynovým synem? -
este jeden popici napad pre vsetky online RPG (co aj DS seria je)
zaviest previazanost atributov itemov s vyskytom - cize cim viac ludi bude nejaku zbran vlastnit, tym bude slabsia. Ludia by prirodzene prestali zverejnovat navody. -
Co to tady je? Je vidět, že někteří DS fanboys mají duševní skutečně problémy... *7*
-
Kdyz o trojce mluvi, tak jako o navaznosti na dil uvodni. Jenze pak nam servirujou zabery hry samotny a z tech caka dvojka na vsechny svetovy strany. Navic skrze kabat co nosival Bloodborne. RIP—Dark Souls za hranicema Lordranu nema cenu hledat.
-
Asi nejhorší CGI trailer z celé Souls série. Mnoho věcí už jsme viděli, jinak se skoro nic neděje a navíc to šíleně hrozné vyvážení hlasitosti(Snad Fromsoft nahraje na jejich kanál trailer s lepším zvukem, jako tomu bylo v minulosti), kdy nejde skoro nikdy slyšet vypravěče. Moment kdy se objevili rytíři vypadající jako Artorias, co používali jeho meč, je sice dobré kývnutí na fanoušky, ale bojím se, že to přejde do hrozného fan-servisu jako v Dark Souls 2, kde se naprosto směšně přenesl jenom jeden covenant, samozřejmě ten který je populární meme, i přesto že už v Dark Souls jedničce dožíval jeho poslední vyznavač.
Spíše se těším na gameplay trailer s hudbou, které má Souls série vždycky boží, viz. Bartholomew nebo All Saints' Day trailer pro Dark Souls a Cut You Down trailer pro Bloodborne.
https://www.youtube.com/watch?v=93LFz_j5fQA
https://www.youtube.com/watch?v=2Crk_GpxGQE -
-
Ale když to vezmu z té světlejší stránky, tak nejhorší díl série(dark souls "2") měl nejlepší CGi trailer a nejlepší(Demon's Souls) měl nejhorší, takže to má možná i světlou stránku.
-
-
Tak toto vyplodi fakt len prostetnik vogon jelc *15*
-
-
Samozřejmě jsem ten komentář myslel naprosto vážně. Vždyť každý ví, že out sorcovaný CGI trailer má přímou korelaci s kvalitou hry.
-
-
to je magické myšlení *4*
-
-
-
Je to rubačka, protože to nemá DD pravidla. Něco jako God of War
-
-
Rozhodně, pokud 95% ganeplaye tvoří akční složka, je to akční hra
-
-
hmm se kluci v animacnim museli pri tomhle namakat.
-
Za mě urcite pecka. Nebudu tady hnidopišsky resit grafiku u hry u který se nikdy neresila. Trailer je ok. A vám co se to nelíbí tak si zahrajte třeba Mário.