Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • len to nie, vsetko je teraz uniformovane -firstperson-3th person,
    .. a aby som nezabudol skupina sa najlepsie ovlada v isometrickom pohlade ;)
  • USER47
    Pokud chtějí vyprávět příběh podobně knižním způsobem jako Planescape, tak nic jinýho než izometrickej pohled fungovat nebude.
  • ja jsem pt nehral takze je mi to jedno jen at to proboha neni izo s tahovymi souboji a at to ma nadupanou grafiku ale to asi nebude mit že? hlavni je prece hratelnost kterou to stejne nebude mit kdovijakou *1*
  • Jéé, to jsi ty. Jsem tě nepoznal s tou ikonou. A není to pravda, jako malý jsem o hudbě naprosto nic nevěděl a hodně jsem si jí úžíval. Samozřejmě je tu rozdíl mezi "užívat si" a "ocenit", ale o nějakém oceňování tu přece nikdo nepíše.
  • lol, nejdriv at ukazou neco z wastelandu, ne že by me to zajimalo, pak muzou predstavovat dalsi projekt
  • Amylee.Anderson
    Asi ještě brzo se radovat :) Mě by se hodně líbilo, kdyby to nebylo izometrické...
  • Robotron3
    Myslel jsem lidi, kteří se o filozofii nějakým způsobem zajímají. Hudbu taky dokáže ocenit ten, kdo se o ní zajímá a ne uplný ignorant, kterého to nikdy nezajímalo.
  • hlavne pevne dufam, ze sa bude venovat len jednej hre v jednom momente; nie, ze - v kazdom pripade aj tak limited zdroje - bude rozdelovat medzi wasteland a torment... nic proti tormentu ale na wasteland sa tesim omnoho viac - a uz sa tesim, ako mi posle krabicu...
  • To je zas argumentace... Aby si člověk užil hudbu, nemusí být hudebník. A kolik je v historii případů umění, kterému se dostalo uznání až dobu po smrti autora?
  • Robotron3
    To má být nějaká forma urážky, nebo poklony? :)
  • A já málem zapomněl! Náš bojovník z obchodu z hrama pořád ještě vede svojí výpravu za vlastní jedinečností...
  • USER47
    FTL, Cthulhu saves the world, Giana Sisters, pak třeba Banner Saga už je myslím v betě a taky vypadá výborně.
  • Robotron3
    A že tolik filozofů hraje hry? To by člověk neřek. OK :) Já si pamatuju Torment ještě v době, kdy to byl prakticky skoro propadák, nikdo to nehrál, nikdo se o tom nebavil a pak najednou se to začlo vyhrabávat, jako že tahle hra vlastně byla dobrá? A proč nebyla úspěšná? Proč to nikdo nehrál? A najednou se z toho stal takovej kult, kterej vyzdvihovali lidi, který měli pocit, že se tý hře snad stala nějaká křivda nebo co. Nebo tak si to aspoň pamatuju. Podle mě je to zase další extrémní pohled.
  • Robotron3
    Lidi jsou stádo no. Myslí si, jak jsou jedineční tím, že s něčím nesouhlasí. Ale neuděmují si, že to celý stádo právě nesouhlasí *2* Člověk s vlastním názorem musí bojovat :)
  • MickTheMage
    Torment je hlavne filozoficke dielo zabalene dohry, nez cokolvek ine :)
  • presne tak, suhlas, chcem vidiet hru z kickstarteru, ktora bude perfektna a bude stat naozaj za to. zatial vsetky remaky alebo veci inspirovane peckami z minulosti pre mna osobne nestoja za nic. takze napr wasteland 2 - nech sa to bajecne hra, ale naozaj, na vyhovorky nie je miesto. potom uverim a mozeme sa bavit o dalsich projektoch..
  • USER47
    Oproti MoTB je ten datadisk pojatej trochu jinak - místo důrazu na příběh je to, pokud vím, oldschoolový dungeonování s vlastnoručně vytvořenou partou, ale i to může někomu sednout.

Každopádně Storm of Zehir přinesl do NWN 2 jednu moc dobrou věc, a to hlavní hudební motiv:)
    http://www.youtube.com/watch?v=jmDyYORSPFY
  • Už zase o mínuskách? Asi je dostaváš, protože ostatní nesouhlasí s názorem v příspěvku, toť vše.
  • Už aby něco z téhle nostalgické vlny vylezlo na denní světlo, aby hráči věděli, na čem stojí...

A vůbec, Obsidian a inXile . . . proč se nespojili? :)
  • Njn jsem si nevzpomněl jak se to jmenuje tak jsem tam dal aspoň ten Zel :-D Jel jsem to jen jednou a letělo to z okna ven:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit