Přejít na výpis diskuzí
Jade Raymond: „Je zde prostor jen pro 10 AAA titulů ročně“
25.3.2013 | Aleš Smutný
118 příspěvků
-
Jestli myslíš Peakovou nebo Smetanovou, nevím, proč by se nemělo u nich přechylování aplikovat, pokud je to jazykově přirozené. Neberu daným dámám, co mají v rodném listě, potažmo v občance či pasu. Ale když o nich budu psát, nebudu ze sebe dělat blázna větou typu "Peak s Peakem mluvili o Smetana".
-
Taková věcná otázka - jaký je v tom rozdíl pro Angličana či Američana? Máte pocit, že když uvidí napsáno "Jokeři", nebo třeba skloňování typu "s Indianou Jonesem", že mu to směšné nepřijde a když by uviděl "Lois Laneová" bude se smíchy popadat za břícho, protože je to přechýlené?
Když jsem při nějakém MS viděl v Lotyšštině Jaromirs Jagrs, přišlo mi to zajímavé, ale že by mi to přišlo vtipné, nebo naopak dokonce urážející? To ani ne - nerozumím argumentu, že je něco prznění, protože se tak přece člověk nejmenuje. -
Uvedom si, ze ani v cestine u ceskych jmen se vzdy neaplikuje pripona ova, je to treba brat s rozumem. U Raymondove v tom problem nevidim.
-
Obávám se, že si pletete přechylování a vytváření množného čísla (protože v té hře je několik Jokerů)
viz přechylování http://cs.wikipedia.org/wiki/Přechylování -
Nevadí mi, když někdo nepřechyluje, pokud chybějící skloňování dokáže šikovně nahradit stavbou věty.
Nemůžu ale překousnout tvrzení, že přechylování je obecně něco nepřirozeného a že je to "prznění". Ve vašem předposledním textu jsem našel spojení "Lois Lane a Jokeři" - to Vám jako prznění nepřijde, nebo nerad przníte pouze ženy? *2* -
A co si myslíš že je reklamní kampaň? To samý v bleděmodrým. Říkají nám o že přijdeme o historický moment, revoluci a přitom.... Vždy je to založené na přesvědčení zákazníků že něco potřebují, že to musí mít a přitom jde jen o další zbytečnost, nikoliv revoluci. A řada lidí jen na základě propagandy začne tvrdit že je to pravda aniž by mela vlastní zkušenost či jen pár objektivních informací. Takovej už tenhle svět je.
-
Dokud naklady na marketing predstavuji vyssi prijem, tak maji ekonomicky smysl.
Viralni marketing je velmi ucinny, ale jen vyjimecne se rozbehne levne sam od sebe, rozhodne s tim nemuzes pocitat jako s bezne pouzitelnou metodou. Ale kdyz se rozbehne, tak potom dokaze dobre propagovat i velmi zbugovanou hru, ktera rozhodne nedosahuje kvalit beznych AAA her o jejichz kvalitach se tu vetsina nevybirave vyjadruje. To jsou proste paradoxy. -
AAA tituly jsou napriklad Zaklinac 2, GTA nebo posledni Bioshock, o kterem se spekuluje, ze mel naklady prave kolem 200 milionu $, tedy 4 miliardy Kc.
-
Ona vetsina duchodcu opakovane nakupuje hrnce za desitky tisic? Obavam se, ze to neni dobry primer. Navic ti duchodci byvaji vystaveni hrubym metodam psychologickeho natlaku az vydirani.
-
No ty jejich AAA tituly, at si radeji strci za klobouk, jak jiz nekdo psal nize, 200 mil na vyrobu 4 hod. zabavy a za tyden si na hru nikdo nevzpomene a zbytek deni (hypu) no radeji bez komentare ... SWTOR je bezesporu nejlepsi priklad tzv AAA.
-
To je s prominutim nesmysl, to je tvuj pocit, nikoli jejich. A porad to nemeni nic na tom, co jsem napsal, ze je spousta lidi preferuje a prijde jim lepsi.
-
jasny, ale od AAA hry cekam AAA kvalitu...a kdyz ji nema, neni to AAA hra, ale prehypovana hra, co si hraje na AAA
-
+ na mobilech se hraje ve "volném" čase při jízdě busem, v čekárně atp., a tenhle čas je ten největší údaj při určení, na jakém zařízení se hraje nejvíc. Takže logicky může být hraní na PC o něco menší, ale neznamená to, že převažuje hraní na mobilech, které "zabíjí" PC a další.
Jen prostě vyplnily hraním jinou část dne že. A vzhledem k těm starším hráčům je pak jasné, proč hrajou na mobilech :) no zase se tu řeší to samé co vždy *1* -
AAA se odlišuje od jiných her hlavně rozpočtem.
-
Možná bychom mohli zavést nové hodnocení. A sice čím víc Áček, tím lepší "AAA" hra *8* *5*
-
clanek jsem necetl, ale Jade je pekna *14*
-
mne je uplne jedno jestli hudbu do hry slozil svetoznamy skladatel nebo jestli postavy dabuje filmova hvezda za milion dolaru spis bych si radsi zahral o 10 misi vic nez aby 90% rozpoctu spolkly poplatky za licence a "hvezdna jmena"!!! Stejne nejlepsi hudbu k hram vzdy slozili malo znami autori
-
Tak ono o ty marketingový kampaně v našich končinách stejně skoro nezakopnem, ale zrovna u her (a vlastně u všeho ostatního) mi vadí vyloženě zbytečně drahé marketingové akce, přičemž jsou produkty (hry) ve výsledku strašný blbosti. Kdyby kolikrát skrouhli rozpočet na marketing a přidali grafikům, ať postavy vypdaj někdy taky jako lidi...
Když se podívám na Homefront a co z toho nakonec vylezlo... Nynější Medal of honory...
A tvůrci dayz nepotřebovali jezdit v tanku po El Ej, aby každej náhle kupoval armu 2 -
mohla byt pravda kdyby i dnes tisice duchodcu nekupovali hrnce a deky za desetitisice v hodnote par stovek holt tim to fakt neni kdo by to byl rek ze na blbosti se da vydelavat nekonecne, vzdyt staci vymyslet jak nekoho oklamat a je to jak ze simpsnu - Lisa:..."coze za co mam platit 1000dolaru??? *8* Vzdyt jsem si stahla jen 1000pisnicek za dolar... jo aha *13* "...
-
je docela jedno, zda má slečna pravdu nebo ne...s takovou krásou *14*
*1*
Teď vážně, řekl bych, že většina si představuje AAA tituly podle hypu a ne AAA kvality...takže CoD, nově Asasíni...no, ale pro mě jsou AAA hry na základě kvality *4* takové Machinarium je super :)