Přejít na výpis diskuzí
Jak bude vypadat level scaling ve Skyrimu?
27.10.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
- William Wallace, Statečné srdce *1*
-
Já se těším na všechno co mi hra nabídne a hlavně na to až budu prolejzat a objevovat všechna zákoutí mapy *14*
-
Proč tam vlastně dávají vůbec nějaký level scaling? Samozřejmě s ohledem na obtížnost by se tuhost nepřátel měla zvyšovat, ale proč prostě není level pevně dán. Že potkáte později ve hře lépe vyzbrojené bandity by určitě šlo udělat třeba příběhově a ne, že z Lojzi, kterého byste potkali na začátku hry s klackem v ruce a brněním z papíru, se o 20 lvl dál najednou stane übergeroj v diamantovém brnění, kterému z očí šlehají blesky a ze zadnice oheň. *4*
-
Mne se nejlip chodilo ve Fallout New Vegas. Skvela atmosfera, skvele rozhovory, skvele postavy a slusne fungujici level scale (jeste lepsi nez ve Fallout 3). Level scaling je asi potreba v takto rozsahle hre, ale mel by byt dobre pouzity. Drtit slabsi protivniky snad ani nemusim, radsi bych, aby hra pred hrace obcas postavila poradnou vyzvu, kterou bud s vypetim vsech sil zdola, nebo si holt bude muset par levelu pockat. Jenze to je prave problem toho jejich rpg systemu ve kterem rozdil ve statistikach pocitite az za velmi dlouho, narozdil od jinych, predevsim talentove zamerenych rpg (Dragon Age, Divinity 2,...).
-
Pokud si budou z Falloutu 3 brát příklad jen co se týče level scalingu a výskytu unikátních dialogů, budu rád. Doufám ale, že už se tomu vyvarují při psaní dialogů samotných.
-
to je ve svete "normalni" ze jsou clanky nebo diskuze a hovory jsou porad na stejne tema, protoze vetsina lidi hned zapomene o cem pred mesicem mluvili. taky si si nekdy divim kdyz nekoho posloucham ze to uz si rikali minule
-
Opravdu? Konkretizace, k jakému systému se scaling bude blížit? Informace o dialozích? Celkové potvrzení silného vlivu Falloutu 3? Ne, myslím, že se ty články "trochu" liší. Ostatně asi Howard ví proč to zdůrazňuje.
-
To sa mi zdá alebo článok s ÚPLNE ROVNAKÝM informačným obsahom bol uverejnený cca pred 1-2 mesiacmi ? http://games.tiscali.cz/tema/tes-v-skyrim-bude-menit-obtiznost-dynamicky-a-komplikovane-56106