Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Mělo by to být jako v Gothicu. Tam si člověk řekl že se třeba podívá támhle do lesa a ona vás hned první ještěrka poslala do věčných lovišť. A za čas jsem zase poslal do věčných lovišť na jednu dobrou já ji. Kdyby se mnou levelovala tak se s ní budu trápit pořád stejně. Takhle jsem se vždycky za čas vrátil a pomsta byla sladká. A navíc se takhle dalo testovat nový vybavení a schopnosti. Kdy hned člověk viděl rozdíl a měl z toho radost.
  • Ano presne tak bz me to bavilo.
    Presne tak to bylo v diablu 2 a nevidim duvod to nedelat vsude. Co ma za smysl ze ziskam level, kdyz vsichni ve hre ho ziskaji spolu se mnou? Co je to proboha za blbost??????? *16*
  • u F3 jsem to nepocítil, což jsem si uvědomil, až v pozdější fázi hry a byl jsem spokojen.. takže jsem rád, že to takhle bude.. Oblivion jsem hrál až když vyšel OOO takže jsem neměl možnost naplno prožít ten jejich zprasený level scaling :)
  • To co rikas samozrejme dava smysl ale hra by mela byt zabavna.

Predstav si, ze dojdes do oblasti, kde jsou potvory 20 lvlu pod Tebou - ani Te neposkodi. Budes se tam jen prochazet a zabijet pomalu pohledem *3*. Dostanes quest zabit mocneho bosse, kde zemrely stovky hrdinu a ma u sebe super poklad. Ty prijdes, mrknes na nej, on strachy zemre. Bavilo by Te to? Navic by asi vubec nesedel text questu.

A dat nekam neporazitelna monstra? To by hrace hrozne rozcilovalo. Velky hrdina co zabiji draky ale nedokaze zabit nejaka pohranicni monstra, to mi prijde frustrujici. I kdyz je fakt, ze by se mi to na jiste urovni i libilo... Z pohledu realisticnosti by zase nastal problem. Kdyz by takove mostrum vtrhlo do nejake vesnice, asi by jej nikdo nezastavil, atd.
  • Já měl rád tu výzvu a následně odměnu když jsem dokázal využitím herního prostředí a znalostí hry skolit potvoru o několik levelů výše. Tohle bylo úžasné na Gothicu, mimo jiné skvělé prvky jako příběh atd.
  • ja sem spis pro nejaky castecny level scaling, kdy v pozdejsich fazich hry uz je vse snadne a tak by mobove nemuseli mit, tak vysoky level tuposti :D jinak podle me je nejlepsi reseni je predem dava uroven a obtiznost monster, aby hrac hned vedel, tak tady na to nemam a pujdu jinam. zazitek ze hry je pak daleko vyssi, kdyz to silene monstrum kolem ktereho ste chodili po spickacha konecne slozite..... opravnu nechapu co muze nektere lidi pritahovat na tom, ze na levelu 1 sejmou supermutanta vzduchovkou na lentilky a ke konci hry si to pak rozdavaji s "obri" zmutovanou prasopeskrysou s rotacnim kulometem.
    lepsi ze spatnych moznosti je F3, ale radeji bych spis new vegas :)
  • Level scaling F3 > zadny lvl scaling >>> scaling Oblivionu.

Dobry level scaling je takovy, kde na prvni pohled ani nepoznas, ze tam nejaky je. U F3 byl udelany skvele a pokud se jim podari stejny efekt i u Skyrim, budu spokojeny.

Level scaling je proste v otevrene a rozhlehle hre potreba, aby si hrac mohl uzit celou hru a vsechny jeji oblasti. Prijit do nove oblasti a drtit o 20 lvlu nizsi entity mi neprijde jako zabava. I kdyz se samozrejme najdou mista a situace, kde by mel byt logicky level scaling bud uplne vypnuty nebo znacne modifikovany.
  • Proč lvl scaling, úplná zbytečnost. Vývojáři se tím zbytečně připravují o možnost přirozeně usměrnit hráče, netřeba vysokých skal nebo neviditelných zdí, prostě kam nechcu aby hráč v té fázi hry šel, tam prdnu monstrum mimo jeho možnosti. Myšlenku lvl scalingu naprosto nechápu, je to totální blbost.
  • Doufejme, že se to bude podstatně lišit od Oblivionu - tam pro mě level scaling tu hru defacto zabil
  • Lépe bych to říct nedokázal. *1* Naprosto s tebou souhlasím.
  • Spades
    Maji to udelat tak, ze pokud poprve potkate v nejake zone nejakou potvoru, tak TAM bude TATO potvora vzdy stejny lvl
  • V Oblivionu to bylo uděláno špatně.
    A v Dragon Age je to úplně něco jiného, protože když rozdělíte hru na několik částí, které můžete projít v jiném pořadí, musíte přizpůsobit obtížnost podle pořadí, které hráč zvolí, jinak to nejde. Otevřené světy jako Skyrim a Oblivion se řeší mnohem obtížněji, než Dragon Age, nebo úplně lineární hra.
  • level scaling v Oblivione bol urobeny dobre? Nesuhlasim.
    Dobre (dokonca takmer dokonale) to vyriesil az mod OOO.

Neviem ako by sa dalo vysvetlit, ze slabych nepriatelov zrazu nahradili silni a ti slabi zmizli uplne... a preco odrazu vsetci banditi behaju v sklenenom brneni a so sklenenymi zbranami, ked este par "dni" dozadu mali nejaku trapnu vybavu. A to sa tykalo 99% banditov :-)
  • U Oblivionu to bylo uděláno dobře? Ale no tak...pane kolego...
  • Cosi
    U Oblivionu taky kolem toho bylo haló a nakonec to bylo uděláno dobře. A všechny dragon age hry taky mají level scaling a protože se o tom nemluvilo tak si toho nikdo ani nevšim - a jak to byla výborná hra.
  • Hairy_Ass
    Jn, zatímco v Morrowindu vypadali class zbraně a brnění prvotřídně, tak v Oblivionu nic moc.
  • Hlavně ať tam jsou zajímavější zbraně... Nesnášel jsem na Oblivionu Glass Weapons...
  • To bude ORGASMUS! *1* *1* *1*
  • EuroSamurai
    Pokud budeš hrát PC verzi nejsi netrpělivej tak se tim nemusíš trápit páč sem si jistej že se komunita bude opět činit.
    Jinak by mě zajímalo jak to bude s převáděním modu z oblivionu do skyrimu, jestli to vubec bude možný.
  • Hairy_Ass
    Jj, u něj jsem se inspiroval... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit