Přejít na výpis diskuzí
Jak bude vypadat level scaling ve Skyrimu?
27.10.2011 | Aleš Smutný
168 příspěvků
-
Já vim je to ostuda :D. A to mám doma origo. Tenkrát jsem to chvíli zkoušel a nějak jsem tomu nepřišel na chuť a potom už jsem se k tomu jaksi nedostal. Burn him :)
-
...radsej by sa mali sustredit na to, aby ti to nepripomenulo nahodou nejaku konzolu namiesto toho, aby sa venovali prvkom ovplyvnujucim hratelnost? No priam vynimocny napad...daj este nejaky :)
-
Troll being troll? Bb ;)
-
moc? spis vubec....napis to rovnou ;)
-
a ted tu gramaticky oprav vsechny prispevky ju :-*
-
Ano a svět Falloutu je naprosto běžný.
-
Heresy! :))
-
"č" ve slově radši... Seriously? Nejsem grammar nazi, ale z tvojeho psaného projevu mě rozbolely zuby.....................
-
To bude tím, že jsem Morrowind moc nehrál :)
-
kdyz se nad tim zamyslite tak level scaling je uplna blbost, proc proste neudelaji zbrane min ucinne nebo levelovani min mocne? sou to leplove co neumi poradne vybalancovat hry nechce se jim uz asi zasahovat do urciteho systemu a ten na rychlo lepi nejaky fix... kdyby se raci soustredili na poradne gui at nevypada dementne konzoloidne ktere bude sraat daleko vic
-
Ahoj lidi sérii TES moc neznám ale hodně uvažuji o zakoupení Skyrimu může mi někdo říct za jak dlouho ste cca dohráli Oblivion?
-
Takže Skirm to je takovej Fallout fantasy
-
Proč říkat "jako v gothicu", když takhle jednoduše fungoval ze samotných Elder Scrolls třeba Morrowind.....
-
Koukám, že tu budu asi jediný, komu ten slavný level scaling příliš nevadil.
-
To neni ani tak problem level scalingu jako spis jeho pomerne retardovane implementace. Radsi zadny level scaling nez spatny level scaling.
A to je presne duvod (Tva posledni veta), proc je ve hrach implementovany level scaling. Aby se Ti nestalo, ze budes kosit nepratele, kteri proti Tobe nemaji zadnou sanci. Jen se to musi udelat dobre, aby nedoslo k tomu, co pises v druhe vete *5*. -
Naprosto souhlasím. Když se dá (téměř) všechno zabít na prvním levelu, jaký má potom smysl levelování postavy? V takové hře postrádám výzvu.
-
Level scaling neznamena, ze musi byt vzdy linearni a aplikovany globalne vsude... Tak to bylo v Oblivionu a to se nelibilo asi nikomu. Hral jsi vubec Fallout 3 / NV, nelibil se Ti tam lvl scaling?
-
Při dnešních trendech se obávám že máš pravdu a je to velká škoda.
-
On neni lvl scaling jako level scaling *3* (to zni hrozne). Napr. ve F3 LS je a presne tu situaci, co tu popisujes, bys tam zazil. Kdyz by Te poprve jesterka dostala, pozdeji, az by ses vypracoval, by ses pomstil.
-
bohuzial myslim si ze taku uzasnu rpg ako gothic uz nikdy neuvidime... mam chut napisat PB nech spravia HD Gothic 1 a 2 ale s tym ze by iba vylepsili grafiku... to by bolo skvele